Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

213.1 puanla 82. olmusum, Bizim Bayca Oral Beyin Nirvanasina (80.) bile gecilmisim :) Bayca Bey ogrendim ki en azili rakibim artik sensin :)

Mehmet Bey farkinda bile degilim Nirvana adli takimimin 80. Oldugundan. Fazla iddiali bir takimim degildi.�� Haftalik olarak yuksek almis sadece. Yoksa dikkat etmedim. Sizin azili rakibiniz degilim yani.��

Takımlarımın yarısını değiştirmedim. Heralde herkes maksimum bütçeyle ideal takıma gelmiştir. Kaptan seçimi dışında otomatik pilota alıp devam edebiliriz artık.

Dorrel Wright ı aldım , yine yaktı beni. Doncic te kaptandı. H2H liginde iş çok zora girdi. De Colo nun 15 ten düşük alması ile bir şansım olur ama oda zor. Ayrıca bende Janning, [MENTION=10451]SAMET[/MENTION] te Shengelia var. Diğer oyuncular aynı.

Bu hafta butun takimlarim mortingen oldu :) Boyle berbat bir hafta daha yasamam herhalde, dun 82. ol, bugun 8000. :)

Ayrica o Dorrell Wrightin yatacak yeri yok, takima aliyorum - puan getiriyor, takimdan atiyorum 20-25 getiriyor :)

Bayça Oral ile H2H ligindeki takımlarımız karşılaşıyor, maç Mccollum-Jankunas ile Timma-Dunston maçına dönmüş. Geri kalan oyuncular aynı.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bayça Oral ile H2H ligindeki takımlarımız karşılaşıyor, maç Mccollum-Jankunas ile Timma-Dunston maçına dönmüş. Geri kalan oyuncular aynı.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Resmen takımları beraber kurmuşuz Ayhan bey ben de şaşırdım görünce. Sadece 2 oyuncu farklı. Kaptanlar bile aynı seçmişiz. Efes maçı galibi belirler. Mccollum Ataman ile birlikte daha çok süre alacağı kesin ondan 15-20 arası birşeyler bekliyorum. Dunston da eminim iyi rkg getirir. Jankunas 15 aldı. Timma belirleyecek skoru.İyi olan kazansın.

Bu hafta butun takimlarim mortingen oldu :) Boyle berbat bir hafta daha yasamam herhalde, dun 82. ol, bugun 8000. :)

Ayrica o Dorrell Wrightin yatacak yeri yok, takima aliyorum - puan getiriyor, takimdan atiyorum 20-25 getiriyor :)

Dorrell Wright'ın öyle bir özelliği var. Ne zaman alsak - puan getiriyor, ne zaman çıksak coşuyor. Tutturamadık gitti bir türlü.Ama istikrarlı 3 numara bulmak sıkıntı gerçekten. Clyburn,Datome,Timma,San Emeterio,Higgins,Ulanovas vs. hepsi farklı haftalarda ön plana çıkıyor.

Dün Doncic'e üzülüyordum meğerse sevinmem gerekiyormuş kaptan yaptım diye. De Colo ve Shved gerçekten rezil bir gün geçirdiler. Ama tabi onlar haricinde kaptan seçenler coşmuştur. Mesela Vesely ya da Higgins gibi ama kim kaptan yapar ki onları düşünmek lazım. Bu hafta gerçekten de 150 civarı puan alanlar birinci olacak. Mccollumdan da beklediğimi aldım. Wright, De Colo, Shved hayal kırıklığı oldular ama onlar çoğu kişi de vardır zaten. Takımlar nasılsa birbirine benzemeye başladı. H2h de ki rakibim Ayhan beyle 6 oyuncumuz aynıydı.

ah efes ah bu kaçıncı son topta maç vermek. Stimac'ı da herkes çıkarır heralde takımından adam resmen en değerli pivotken kesik yedi Ataman'dan.

Eski sevincim kalmadi bu oyuna dair, bir kirilganlik bir yorgunluk var, dusundumde illa ki en tepede olmam gerekmiyor, mevcudiyedi sevmeyi ogrenmeliyim. Basarili arkadaslari tebrik ederim, birakmis degilim ama eski heyacani kaybettim. Allahini seven ustume toprak atsin :)

Doncic e bu haftalık veda ettim. Umarım FB savunması beklediğim gibi pek şans vermez Doncic'e. Yerine Jankunas,Gist ve Mccollum takviyesi yaptım. Dorell Wright ta bir daha kadroma giremez. Yasaklı oyuncular listesine aldım.

Shengelia da ilk haftalar takımımdaydı. Çıkardım coştu. Onuda kadar paraya kadroya almam. Wanamaker da kadroya girebilirdi ama Dixon da döndükten sonra biraz süresi azalır gibi.
Dunston'ı kadrodan çıkarmıştım ama tekrar tutmaya devam ediyorum. Orada da Derrick Brown yürür bu haftayla ama oyuncu değişiklik hakkımı tamamladım.