Eger boyleyse ortada bir gariplik var. Krediler oldukca artmis demektir. Cunku neredeyse her istediginiz oyuncuyu alma imkaniniz var gibi. Tabi bu bir yandan da tuzak gibi. Pahali ve degerinin uzerinde aldiginiz her oyuncu degerini buldugunda elinizde dusuk kredili bir takim kalacak. Puan mi para mi derseniz tabi ki puan. Riske girilip girilmeyecegini gorecegiz.
Oguzhan'a bir yandan katilip bir yandan katilmiyorum. Oyun su anda daha kolay gibi gorunuyor. Cunku daha cok tecrubelilerin dogru strateji yapmasi icin ayrilmis ve sansa bakmayacak gibi. Diger yandan ise oyunun kurallarini sadece kagit uzerinde goruyoruz. Nerdeyse tumuyla farkli oyun. Misal Sf ye Simon, daha sonraki forvet hakkina ise Datome almis birisi, simonu degistirip Datomeyi bir pfyle tutmak istese, once Simon yerine Datomeyi daha sonra Datome yerine Pfyi almak zorunda olacak. Kadrondaki bir oyuncuyu degistirmek icin 2 hak harcamak demek bu. Yani gorundugunden daha zor oyun.
Aslinda oyundaki en buyuk degisiklik ve cogu kisinin kolaylastigini dusunmesine sebep veren sey istediginiz oyunculara henuz bastan erisilebilmesi. Fakat unutmayin ki sartlar herkes icin esit. Herkesle henuz ayni puandayken bu ozelligi kullanabilmek aslinda bir dezavantaj buyuk oyuncular icin. Kaldi ki daha kaptan ozelligine deginmedim. Herkesin muhtemel guvendigi bir isim var. Ve o isim yerine baskasi tercih edildiginde dogrudan fark yaratici olacak ki kadroda 8 ismin oldugunu unutmamak lazim. 30 puan alan ve 5 getiren kaptanin farki 50 puan ediyor. İsterse tum kadronuz gecsin rakibi, ona ragmen fark yemenize sebep olacak bir degisken.
Herkese hayirli oyunlar diliyorum. Tarihin en zor sezonu bence. Basarilar