Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Lige katılamayanlar için tekrar hatırlatalım lig bilgilerini.

Lig Adı: GSBasket Classic
Lig Kodu: 3FJEETST

Lige "Lige Katıl" bölümünden lig kodunu yazarak ulaşabiliyorsunuz. İsimle ulaşamıyorsunuz.

Sizce en çok kaptan seçilen oyuncu kim olur?

Shved, Doncic gibi isimler çok olur gibi geliyor ama muhtemelen Shved tepeye oynar.

Bende oyunu anlamaya çalışıyorum. Takımları kurdum. Head to Head ligine de girdim. Akşama doğru vakit bulursam , çalışarak takım kuracağım. Zannedersem biraz kervan yolda düzülücek...

Head to head liglere girip fikstürler bölümünden eşleştir butonuna basınca herkesin takımını görebiliyorsunuz.Hem iyi hem kötü bir özellik olmuş.

Head to Head de bana da yer açın gençler :)
Ne oldu bu oyunun duayeninden korktuğunuz için mi kısıtlama koydunuz ;)
Maximum 1 takımla mı girebiliyoruz? :)

Arkadaşlar yoğun ilgi dolayısıyla yeni lig açtım 18 kişilik. 20 yapmadım, dolmama ihtimali düşündürdü, zaman baya yaklaştı. Lig kodu: ZRMCE9AM. Forum üyesi olmayanlar çıkarılacaktır!

Tamamdır katıldık bakalım neler olacak. 3 takımımla birden katılmak mümkün olmuyor mu? Neden bu takım kısıtlaması?

abi normal lig gibi düşün, 18 takım olacak, her hafta 9 müsabaka. kazananlar puan kazanacak ve puan durumu oluşacak. bu sekilde devam edeceğiz. fikstürü kendisi ayarlıyor herhalde, ona dair birşey göremedim.

Arda Ezer, Arya Ezer, Hakan Sağlam, Mehmet Yılmaz ve benimle birlikte şu an sayımız 5. Umarım bir önceki lige kaydolan arkadaşlar bir an evvel yeni ligi görür.

benche ne kadar bütçe ayırdınız? benim bench 1.95 m euro fazla mı sizce yoksa ideal mi? sonuçta ileriki haftalarda değişiklik yapma şansı verecek bize çok da önemsememezlik yapmamak lazım değil mi?

Merhaba,

Bu sene zaten çok lig göremedim, ama hepsine tek takımla katılacağım. Yayınca sapıtıyor sistem.. :) Week prize kasarım fırsat oyuncularıyla da keyfime göre, herkese keyifli oyunlar.