"GSBasket head to head" lig adı arkadaşlar, lig kodu ise RE3MMTC4. Beğeni sayısı çok fazla olmadığı için 14 kişilik açtım. Ben "lyrica" isimli takımımla katıldım. Bekliyoruz.
Bu lig bende çıkmadı Oğuzhan ya. Ben mi beceremedim acaba?
abi 14 oyunculu açmıştım ligi beğeni sayısı az diyerek, şu an baktım olmuş bile 14 kişi. Güncelleyip 18 kişiye çıkardım ligi ama hala daha takım sayısı 14/14 yazıyor. İstersen bir daha dene.
bence bir tane daha açsan iyi olur Oğuzhan, ama kodu mesajla sadece beğenenlere gönder.
Head to head liglere girip fikstürler bölümünden eşleştir butonuna basınca herkesin takımını görebiliyorsunuz.Hem iyi hem kötü bir özellik olmuş.
fikstürler bölümü nerde ben göremedim. classic lig dışında herhangi bi fark yok bendeki görünümde. o yüzden bişey görüntüleyemiyorum
Arkadaşlar yoğun ilgi dolayısıyla yeni lig açtım 18 kişilik. 20 yapmadım, dolmama ihtimali düşündürdü, zaman baya yaklaştı. Lig kodu: ZRMCE9AM. Forum üyesi olmayanlar çıkarılacaktır!
Tamamdır katıldık bakalım neler olacak. 3 takımımla birden katılmak mümkün olmuyor mu? Neden bu takım kısıtlaması?