Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Son 15 dakikada 4 tane takım oluşturdum ayak üstü. İnşallah eksik yapmamışımdır.

Hala sistem kitlenmedi görünüyor da.

Bende son 10 dakika da 3 yeni takım kurup asıl takımı revize ettim. Yalnız son takımlarda kaptan ve yardımcı kaptan seçmedim. (eğer otomatik atamıyorsa sıkıntı )
Head to head te Ayhan abi olsa iyi olurdu.
h2h Mehmet BC ile eşleşmişim. Benim kadro daha iyi gibi :)

Head to Head ligindeki bazı kadrolara baktım da herkes De Colo'yu kadrolarına almış gibi, ben kurmuş olduğum 5 takıma da De Colo dahil Cska'dan kimseyi almadım; De Colo'yu da fiyatı biraz düştükten sonra almayı düşünüyorum, şimdilik kötü oynuyor ama onun da sağı solu belli olmaz çıkar bir devrede maçın yıldızı oluverir, tabi umarım kötü devam eder bu akşamlık
talk to hand.png
:/" smilieid="52" class="inlineimg">
Takımlarımın dördünde Shved kaptan Huertel de yardımcı kaptan, bir takımımda da tam tersi, bu arkadaşlar umarım yüzümüzü kara çıkarmaz bu hafta.

Son düzenleme:
Simon yatacak yerin yok geçen senelerin hatrına yine alayım dedim fena patladım.Neyseki tek tesellim Mccollum'u kaptan yaptığım takımlarım vardı.Yedeklerden de krediler gelecek gibi.Onun dışında De Colo nun düşük alması işime gelirdi ne güzel ilk yarı 5 ken birden fırladı o da her sene olduğu gibi ilk haftalar yine istediğim gibi gitmiyor.

Yaptığım 4 takımdan 1 tanesinde Doncic kaptan. O takımda ayrıca McCollum da var. Diğer oyuncular konusunda emin değilim ama.

Ayrıca iki takımımda Doncic ile beraber McCollum ve Clyburn ayrı ayrı var. Bu takımların kaptanı da Shved. Shved iyi başlarsa bu takımlar da iyi puan alır ama Shved zaten en çok seçilen kaptandır.

Ayrıca Doncic kaptan, Clyburn ve McCollum'u aynı takımda alan varsa ilk iki maç sonunda en avantajlı durumda olanlar onlar.

Yaptığım 4 takımdan 1 tanesinde Doncic kaptan. O takımda ayrıca McCollum da var. Diğer oyuncular konusunda emin değilim ama.

Ayrıca iki takımımda Doncic ile beraber McCollum ve Clyburn ayrı ayrı var. Bu takımların kaptanı da Shved. Shved iyi başlarsa bu takımlar da iyi puan alır ama Shved zaten en çok seçilen kaptandır.

Ayrıca Doncic kaptan, Clyburn ve McCollum'u aynı takımda alan varsa ilk iki maç sonunda en avantajlı durumda olanlar onlar.

Rochestie kaptan yanında Mccollum,Clyburn,P.Jackson olan takımım var şimdilik bu takımım iyi gibi maalesef Doncic i hi.bir takımıma almadım.Real den oyuncu almama hastalığım var çok bölündüğü için skorlar almıyorum genelde ama bu sefer kötü patladık

Bir kaç sorum olacak?
Takımın en iyi şutörünün ekstra bir katkısı var mı?
Classic ligde sıralamalar da sadece 50 takım gözüküyor. Bu bu şekilde mi olacak? Genel tabloyu göremeyecek miyiz?

H2H te 17-96 öndeyim ama bende sadece Shved kaldı. Mehmte bc de ise Shved dahil 4 oyuncu.

Shved (C )
Rochestie
Malcolm Tomas
Eric Green

bence ortada. Hatta Shved kaptan olduğu için 4 oyuncu fazlası var. Shved az puan alsa daha iyi gibi benim için :)

Daha iyi puan alan takımlarım var. Bu hafta kadroları bir derinlemesine incelerim, takımların gücü belli olur vs ona göre şekillendiririz.
Yalnız Mc Collum sezonun Langford'u olur gibi. Efes'ten bir şey olmaz ama Mc Collum yürür...

Son düzenleme:
İlk takımım fena patladı head to head de fena darbe yiyicem ilk hafta ama neyseki diğer takımlarımın çoğunda Pierre Jackson vardı bunun yanında Clyburn ve Mccollum olanlar da var.Yedeklerim de kredi olarak iyi katkı verecek.Kötü başlamıştı takımlar ama Pierre Jackson hepsini toparladı sağolsun artık yarına bakıcaz.

merhaba arkadaşlar bende bu sene oyun için takım kurdum fakat oyuna giremiyorum kullanıcı adım ve şifremi yazıyorum karşıma 'eski oyuncuların dahil olduğu oyuna kaydolmanız gerek' diye bir uyarı çıkıyor.bilgisi olan biri varmı bu konuda yardım edecek.

Bir kaç sorum olacak?
Takımın en iyi şutörünün ekstra bir katkısı var mı?
Classic ligde sıralamalar da sadece 50 takım gözüküyor. Bu bu şekilde mi olacak? Genel tabloyu göremeyecek miyiz?

H2H te 17-96 öndeyim ama bende sadece Shved kaldı. Mehmte bc de ise Shved dahil 4 oyuncu.

Shved (C )
Rochestie
Malcolm Tomas
Eric Green

bence ortada. Hatta Shved kaptan olduğu için 4 oyuncu fazlası var. Shved az puan alsa daha iyi gibi benim için :)

Daha iyi puan alan takımlarım var. Bu hafta kadroları bir derinlemesine incelerim, takımların gücü belli olur vs ona göre şekillendiririz.
Yalnız Mc Collum sezonun Langford'u olur gibi. Efes'ten bir şey olmaz ama Mc Collum yürür...

Yok abi sen alırsın bu hafta yanlış takımla girmişim H2H ye zor gözüküyor burdan çeviremem artık kötü başladı o takım

İyi başladığımı söyleyemem. 15 takımımda da Doncic - Shved - De Colo vardı. Pierre Jackson yerine çokça Rochestie ve Green tercih edişim eksi yazacak. Datome, JAson Thompson ve Mİtroviç de diğer eksilerim bütün takımlarıma bakınca.

Sıralamalara bakıyorum da puanlar baya havada uçuşmuş bu yeni sistemle iyi oyunculara çok kolay ulaşılabilmesi baya kötü olacak gibi.Bu arada oyuncu değerleri neden değişmedi hiç.