Euroleague Fantasy Challenge v2

Emre Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar;
Kurduğum kadroda ki oyuncu sayı atarsa ben puan mı kazanıyorum?
Kurduğum kadro sizin kadronuzla maç yapıcak mı?

Oyunu henüz tanıma aşamasındayım kusura bakmayın. :)
Her resmi Eurolig oyuncusu oyunda resmi olarak kald?g? bir saniye ve daha fazla sure icin Euroleague Fantasy Challenge puan? alacakt?r. Oyuncu puanlari resmi Eurolig ?statistik puanlari ve tak?m? maci kazandigi durumda arti %10 bonusla belirlenecektir. Bu bonus eger oyuncu mac puan? s?f?r(0) veya alt?nda ise oyuncuya yans?mayacakt?r. Puanlar su sekilde hesaplanacakt?r:

Index Puani = (PTS + ASS + REB + BLK + STL + FLD + FT1M + FG2M + FG3M - TO - BLKA - FOULS - FT1A - FG2A - FG3A)

PTS = att?g? say?, ASS = asist, REB = ribound, BLK = yapt?g? blok, STL = top calma, FLD = yap?lan fauller, FT1M = basar?l? serbest at?s, FG2M = basar?l? 2 say?l?k at?s, FG3M = basar?l? 3 say?l?k at?s, TO = top kaybi, BLKA = yenilen blok, FOULS = yapt??g? fauller, FT1A = serbet at?s girisimi, FG2A = iki say?l?k at?s girisimi, FG3A = 3 say?l?k at?s girisimi.

evet emre alacaksın,su kopyaladığım yazıyı okursan anlarsın zaten fantasy'de altta kurallar ve yönetmelikler kısmında yeterli bilgi var
kurduğumuz takımlar birbirleri ile maç yapmıycak kurduğun takımdaki oyuncular euroleague performanslarına göre puan alıcak ve toplam puana göre takımlar sıralandıralacak.

Maçtan hemen önce Gökçe'ye sordum McDonald'ı mı alayım Teletovic'i mi diye? Teletovic'i al dedi. NBA'ci adama güvenirsen böyle olur.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Maçtan hemen önce Gökçe'ye sordum McDonald'ı mı alayım Teletovic'i mi diye? Teletovic'i al dedi. NBA'ci adama güvenirsen böyle olur.
Mcdonal'ın günü gününe tutmaz, ama Teletovic istikrarlıdır. Aldığı puanlada istikrarını gösterdi.ahaaha Suçum yok tamamen masumum Kerem. :)

Teletovic erken faul almasa 20 alırdı bu maçta. 10 reb yanında 13-14 sayısı olurdu en az. Ayrıca kendisi Avrupa'nın en iyi şutör 4'lerindendir. 6'da 1 üçlük yılda 1 kere atar. Zaten hocasının da çok kötü olmasına rağmen en fazla süre verdiği oyunculardandı. (2.)

Gökçe'ye sordum ama gönlümde de o vardı.

Ben pota altında bir riske girdim. O sayede forvetlerde iyi oldu gibi. Bakalım riskim tutacak mı?

Hahaha bilin bakalım Rakocevic+Mickeal+Mc Donald kimin takımında :shock: :oops: 8)

Herkes akıllı olsun ; formayı cıkarın cıplak oynayın beyler .... :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Teletovic 0 değil -1 getirmiş.

daha doğrusu götürmüş kerem..:) teletovic i tanıma konusunda sizin kadar iddaalı değilim ama benim gözümde mücadeleden kaçan, sürekli yüzü dönük şut atarak günü kurtarmaya çalışan bir nevi mehmet okur dur kendisi..o yüzden iki kere -1 yapar, bir gün şutlarının gireceği tutar 30 yapar..

Victor Khryapa ve Loren Woods konusuna yardımcı oldugum arkadaslardan ufak da olsa bir tesekkur almak isterim ;)

Pek tabi ki düşük puanı itibariyle özellikle Victor Khryapa' yı kadrosunda bulunduran arkadaslardan isterim ;)

perperoglu'nun tabiyetini bilen varmı acaba ?
ben hiç görmedim ama yunan milli takımında oynadı mı ?
bu gece yüzümü tek güldüren o :(

Obradovic oynatmadı pek ikinci yarı. Oynasa 25 civarı bir puan getirebilirdi. Maç koptu diye Kecman çok şans buldu.

Arda EZER' Alıntı:
Victor Khryapa ve Loren Woods konusuna yardımcı oldugum arkadaslardan ufak da olsa bir tesekkur almak isterim ;)

Pek tabi ki düşük puanı itibariyle özellikle Victor Khryapa' yı kadrosunda bulunduran arkadaslardan isterim ;)

arda
khryapa nın geçen sene sana nasıl kazık attığınıda daha yeni gibi hatırlıyorum.az söylenmemiştin.seni aşağılara çeken adamdı. bundan dolayı khryapa yı görünce aklıma direk sen geliyorsun.he adam baktım abd turunda iyi iş yapmış, kadroma alayım dedim.sağolsun mahçup etmedi bizi.
sen rako-mickeal-mcdonald gibi adamları aldığına göre 3-4 sürpriz adamın var demektir.birinden tutturdun.
güzel olacak bu sene lig güzel.
kadromdan 2 isim: khryapa-pete mickeal

şunuda yazayım.
oyunculara puan verirlerken bol keseden sallamışlar.o puanlara etmeyecek adamlar dünya kadar puan. birini tuttaramadın mı, bayağı bir yara alırsın. puanlar bayağı azalıyor, kadro kuramıyorsun.

Hakan Lafcı' Alıntı:
[quote="Arda EZER":3kuemn0o]Victor Khryapa ve Loren Woods konusuna yardımcı oldugum arkadaslardan ufak da olsa bir tesekkur almak isterim ;)

arda
khryapa nın geçen sene sana nasıl kazık attığınıda daha yeni gibi hatırlıyorum.az söylenmemiştin.seni aşağılara çeken adamdı. bundan dolayı khryapa yı görünce aklıma direk sen geliyorsun.he adam baktım abd turunda iyi iş yapmış, kadroma alayım dedim.sağolsun mahçup etmedi bizi.
sen rako-mickeal-mcdonald gibi adamları aldığına göre 3-4 sürpriz adamın var demektir.birinden tutturdun.
güzel olacak bu sene lig güzel.
kadromdan 2 isim: khryapa-pete mickeal[/quote:3kuemn0o]

Dogru haklısın gecen sezon Khryapa az ahımı almamıstı ama o zamanlar adam NBA' den yeni dönmüştü ve "Ben neredeyim" hesabı psikolojiye sahipti. (Cepten konusmustum biliyorum)

Aslında pek sürpriz adamım yok ama bu gece hic beklemedigim bir adamdan çok düşük puan kazandım içime oturdu açıkçası. Bu hafta umduğum puanları alamayacagım sanırım.

Bu akşam tek adamım vardı, o da tam istediğim olmasa da yeterli bir puan aldı. Yarın geceyi heyecanla bekliyorum ama maçımız var, gece öğreneceğiz :)