İyi bir takım kurarsak biz o elemeyi geçeriz
kararda kadro kalitesi de bir tercih etkenidir sonuçta ve biz yabancı oyuncu almadık. bir etken olabilir tabi.Hadi ya cok kotu oldu fakat moral bozmamak lazim tabi ancak sunuda soylemeliyim bu kararin aciklanacagi tarihe yani bugune kadar da maalesef pek etkili olmadik. Yani su varki rakiplerimiz Avrupanin iyi oyunculariyla anlasirken biz cok sessiz kaldik eger 2 tane flas eurolig te iyi taninan oyuncuyla anlasip vizyonumuzu belli etseydik bu cardi biz alirdik diye dusunuyorum
ispanya yunanistan italya rusya ve fransa ülkeler sıralamasında bizim üstümüzdeler bu yüzden onlar direk gidiyor o listede bu sezon sonunda yenilecek bizde layık oldugumuz yere gelecegiz inşallah...Hadi Milanoya verilmesine eyvallah.Adamların tarihleri taraftarları falan var.Hem sağlam takımda kuruyorlar.Ama Cantu ne abi ya.İlla bir finalist alınacaksa bu biz olmalıydık.Cantunun yerinde biz olmalıydık.Çok merak ediyorum aldıkları Cantu ne yapacak şimdiden söylüyorum.Gruplarda 2 galibiyet alsın ben burdayım.
ispanya yunanistan italya rusya ve fransa ülkeler sıralamasında bizim üstümüzdeler bu yüzden onlar direk gidiyor o listede bu sezon sonunda yenilecek bizde layık oldugumuz yere gelecegiz inşallah...