EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Orda bir cinlik daha var khimki ve rytas gibi ekol olmus takımların birbirleriyle eslesmemesi icin uleb herseyi yapmıs.
Bu arada Paok eslesirsek Selanike giderse ev sahiplik zor deplasman olucak ama yenmesin ayrı bir tadı olacaktır.
Paok ekonomik krizden etkilendigi ve butcede kısıtlanmaya gidilecegi yaziliyor zaten...

Khimki gerçekten en güçlü takım gibi gözüküyor. Rytas da Seibutis-Samardziski-Songaila transferleriyle güçlendi. Yine de Rytas'ın gelmesi bizim işimize gelir.

İlk tur için hem PAOK'u, hem de Charleroi'yi rahat eleriz ama PAOK olursa çok daha kolay olur.

ilk turu geceriz 2. tur da alba gelsinki sert takımla mücadele ederek khimki yada rytas ın karşısına çıkalım bence.sakın alba ile oynarsak yoruluruz filan demeyin final için bi atımlık barutumuz kalır diyede.. bence her aşamada biraz daha güçlülerle karşılaşmak final öncesi bizi daha sağlam götürür khimki yada rytas ın karşısına...

Ben Charleroi'den çekiniyorum açıkçası.Geçen yıl yaptıkları ortada.Onlarda bizim gibi çok iyi savunma yapıyor.Ama ben yinede geçebileceğimizi düşünüyorum.

Gayet güzel kura bizim tarafa zorlu diyolarda sağ taraftaki takımlarla finalde eşleşiyoz onlar birbirini yiyecek:D

Spirou>Paok
Alba Berlin>Asvel

Güç olarak böyleydi ve biz Spirou ile Alba'nın olduğu yere değil diğer tarafa geldik. Zaten finalde Khimky ya da Rytas 2'si de güçlü takımlar Litvanya'da olmaması halinde Rytas'ı da eleyebileceğimizi düşünüyorum. Sevdim ben kurayı.

Şimdi paokla tek maç mı oynayacağız yoksa rövanşlı mı olacak. Bir de paok un gücünü pek bilmiyorum. Yunanistanda oynanırsa bizim grup yenebilir miyiz paoku deplasmanda

ASVEL ve Rytas gelecek diye de bir şey yok bu arada.

Şimdi paokla tek maç mı oynayacağız yoksa rövanşlı mı olacak. Bir de paok un gücünü pek bilmiyorum. Yunanistanda oynanırsa bizim grup yenebilir miyiz paoku deplasmanda

Tek maç üzerinden oynanacak.
PAOK geçen sezonu Yunan liginde 3. sırada tamamladı. Eurocup'ta ise ilk turda gruplardan elendi. Çok zorlanmadan geçeriz bana kalırsa..

Son dakika b grubundan banvit dısında kim gelirse gelsin biz adan cıkarsak d grubuna gidiyoz b den banvit gelirse biz grubumuzda kalıyoz...
teyit ettirdim...

Euroleague grafiği...
47514239942235776270.png

30261821369469441484.png

Statü der ki: Eğer elemelerden gelen takımlardan birinin grubunda aynı ülkeden başka bir takım varsa ve diğer takımın ait olduğu ülkenin o grupta başka takımı yoksa iki takım yer değiştirir.

Yani,

Banvit ile birlikte Euroleague'e kalmayı başarırsak C grubunda kalıyoruz. Banvit D grubunda kalıyor.

B yolundan Banvit dışında hangi takım gelirse gelsin, elemeleri geçebildiğimiz takdirde D grubuna geçiş yapacağız.

Not: Kesin bilgidir.