EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Ben de finale dek eleneceğimizi sanmıyorum. Finalde de zaten her şey olabilir. Fenerbahçe'yi orada yendisysek bu takımları da her yerde yenebiliriz ama Euroleague'i diğer takımlar da bizim kadar isteyecektir.

Eğer olurda Selanik'te oynarsak elemeyi ve Paok gelirse bize herşeye rağmen zor geçecektir maç.Sadece sportif anlam taşımıyor çünkü böyle eşleşmeler.Eğer ki istanbul'da oynarsak kim gelirse gelsin gruplara kalacağımızı düşünüyorum.

PAOK çok küçültmek zorundaymış bütçesini. İlk önce onlar gelsin de, bakarsınız ileriki turlarda favoriler falan elenir de; biz de güçsüz takımlarla eşleşiriz.

Khimki'yi silindir gibi (içerde dışarda heryerde) ezebileceksek biz niye bu elemelere katılıyoruz ? Verin wild cardımızı gidelim.

Khimkiyi bu kadar abartmaya gerek yok.İyi kadroları olmasına rağmen geçen sene top 16 yapamadılarki normalde yapmaları gerekiyor birde çeyrek finali zorlamaları bekleniyordu.Birde şunu unutmamak gerek 2 yıldır ön elemeleri kolay geçiyorlar.

Alba ve asvel seri başı diil arkadaşlar torbalar rastgele yani;) seri başı uygulaması olsaydı khimki rytas alba cholet spirou g.saray sıralaması olurdu yani yanlış anlaşılmasın bu torbaların numaraları seri başlarıyla ilgili değil...

Finale kadar Khimki ile karşılaşmayacak olmamıza sevindim. Umarım finalde de karşılaşmayız. Umarım kurada Rytas tarafına düşeriz.
Kutay Bey, İstanbul olmayacaksa Almanya bizim için iyi olabilir diye düşünüyorum o nedenle Alba, Asvel den daha makbul gözümde. Asvel seyircisi sanki daha ateşli gibi.

Finale kadar Khimki ile karşılaşmayacak olmamıza sevindim. Umarım finalde de karşılaşmayız. Umarım kurada Rytas tarafına düşeriz.
Kutay Bey, İstanbul olmayacaksa Almanya bizim için iyi olabilir diye düşünüyorum o nedenle Alba, Asvel den daha makbul gözümde. Asvel seyircisi sanki daha ateşli gibi.

Yani Özellikle Almanya gibi orta Avrupa ülkeleri (keza Fransa'da) seyirci açısından bizim için avantajlı olabilir eğer ev sahibi biz olmayaksak ama Ev sahibide olamazsak hiç birşey alamamış olacağız .THY'nin falan ağırlığını koyması lazım F4 provası vs diye prezente ederek.

Alba ve asvel seri başı diil arkadaşlar torbalar rastgele yani;) seri başı uygulaması olsaydı khimki rytas alba cholet spirou g.saray sıralaması olurdu yani yanlış anlaşılmasın bu torbaların numaraları seri başlarıyla ilgili değil...

eams will be separated into eight seeds according to the Club Ranking described in this appendix. Teams entering the draw following a renouncement will be seeded according to the Club Ranking. Teams granted a Wild Card by ECA will be seeded above the rest of the teams.

Yani Özellikle Almanya gibi orta Avrupa ülkeleri (keza Fransa'da) seyirci açısından bizim için avantajlı olabilir eğer ev sahibi biz olmayaksak ama Ev sahibide olamazsak hiç birşey alamamış olacağız .THY'nin falan ağırlığını koyması lazım F4 provası vs diye prezente ederek.

Ben THY kısmının reklamdan öte- firmanın kendi reklamı- bir hareket olmadığı kanısındayım. THY bastırıyormuş Galatasaray'ın EL de olması için gibi söylemler pek inandırıcı gelmiyor bana. Sizin de ta baştan tespit ettiğiniz gibi Milano ya verilecek bir wild card için boşuna umutlandırdılar onca insanı.

yani? kutay? 2 yıl önce kendi liginde düşmeye oynayan asvel khimkiden yada euroleuge in müdavisi olan rytas tan daha üstteyse bu organizasyon baştan hatalı yani:D asvelin euroleuge de ne başarası var hem seri başı olmak için:D

Ben THY kısmının reklamdan öte- firmanın kendi reklamı- bir hareket olmadığı kanısındayım. THY bastırıyormuş Galatasaray'ın EL de olması için gibi söylemler pek inandırıcı gelmiyor bana. Sizin de ta baştan tespit ettiğiniz gibi Milano ya verilecek bir wild card için boşuna umutlandırdılar onca insanı.

Haklı olabilirsiniz yine de en azından bir şekilde bari ev sahipliğini koparmak için elden ne geliyorsa yapılsa iyi olacak .Tarafsız sahada çok kolay olmayacak bence işimiz ki iç sahada da kolay değil ya ...

wild card konusu var ewet sanırım asvel ve alba wild cardla geldi ama ordada bi çelişki var zaten alba almanya finalisti olarak zaten elemelere dahil edilcektiki neden böyle bir şeyle bunu örtmeye çalıştılarki:S 5 tane ispanyolu alıpta zaten euroACBleuge a soktukları bu orginizasyonu daha fazla yıpratıyolar farkında diiller:)

yani? kutay? 2 yıl önce kendi liginde düşmeye oynayan asvel khimkiden yada euroleuge in müdavisi olan rytas tan daha üstteyse bu organizasyon baştan hatalı yani:D asvelin euroleuge de ne başarası var hem seri başı olmak için:D

Ben doğru demedim Asvel ve Alba'ya wild card verdiği için ne mantığı varsa onları tepeye koymuşlar (Teams granted a Wild Card by ECA will be seeded above the rest of the teams.).Denebilir ki Cibona ve Turow'da wild card aldı ama onlar Krka ve Hollanda şampiyonunun yerine boşalan kontenjandan girdiği için farklı bir statüde sayılmışlar ve asıl olarak wild card verdiği takımları tepeye koymuş ULEB.Özellikle Asvel'e bu kadar kıyak tam skandal aslında köklü klüp vs ama başarıları epey mazide kaldı.

Sonuç olarak Asvel ve Alba kafadan seri başı yapılıp diğer takımlar Rankinglerine göre sıralanmış o yüzden en yüksek Ranking puanlı Khimki ve Rytas ikinci torbada kalmış

Yahu arkadaslar euroleague uleb bagımsız bir kurulus orda asvel albaya verilirken ulkenin nufuslarına ve oldukları kentlerine bakıyorlar asvel dediginiz takım lyonun basketbol subesi gibi.Lyonda oldugu bolgede cok ustun bir takım fransanin nufusuda bir hayli fazla alba berlin desen berlin almanyanin baskenti ve yıllardır almanyada final oynuyorlar.Kendi salonlarında var ve cevresinde berlin sehri cok onemli bir sehir.
Ve bu takımın katildigi ulkelerde baska takımlarda baskın olmadigindan bunlar geliyor.
Galatasarayda bu verilere uyuyor fakat uleb aynı sehirden 2 takımı fazla gorurken tv yayıncılık ve güvenlik yuzunden ayni sehirden 3 takıma hic sicak bakmiyorlar...