kim mis bu khimki? ben takimima sonsuz güveniyorum
Finale kadar Khimki ile karşılaşmayacak olmamıza sevindim. Umarım finalde de karşılaşmayız. Umarım kurada Rytas tarafına düşeriz.
Kutay Bey, İstanbul olmayacaksa Almanya bizim için iyi olabilir diye düşünüyorum o nedenle Alba, Asvel den daha makbul gözümde. Asvel seyircisi sanki daha ateşli gibi.
Alba ve asvel seri başı diil arkadaşlar torbalar rastgele yani seri başı uygulaması olsaydı khimki rytas alba cholet spirou g.saray sıralaması olurdu yani yanlış anlaşılmasın bu torbaların numaraları seri başlarıyla ilgili değil...
Yani Özellikle Almanya gibi orta Avrupa ülkeleri (keza Fransa'da) seyirci açısından bizim için avantajlı olabilir eğer ev sahibi biz olmayaksak ama Ev sahibide olamazsak hiç birşey alamamış olacağız .THY'nin falan ağırlığını koyması lazım F4 provası vs diye prezente ederek.
Ben THY kısmının reklamdan öte- firmanın kendi reklamı- bir hareket olmadığı kanısındayım. THY bastırıyormuş Galatasaray'ın EL de olması için gibi söylemler pek inandırıcı gelmiyor bana. Sizin de ta baştan tespit ettiğiniz gibi Milano ya verilecek bir wild card için boşuna umutlandırdılar onca insanı.
yani? kutay? 2 yıl önce kendi liginde düşmeye oynayan asvel khimkiden yada euroleuge in müdavisi olan rytas tan daha üstteyse bu organizasyon baştan hatalı yani asvelin euroleuge de ne başarası var hem seri başı olmak için