EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Yunanistandaki kriz sonrası Paok'un gelmesi mantıklı gibi ama eşleşmelerden daha önemli olan İstanbula aldırmak bu maçları. Oly-Pao bile krizdeyken Paok'ta krizdedir herhalde.

Spirou gecen sene süpriz yapıp ön elemeleri geçip Eurolige kalmıştı. Önce Unics Kazan sonra Albayı elemişti. Gruplarda ise Real Madrid ve Unicaja karşısında süpriz galibiyetler almıştı.

Paok, yunanistandaki kriz gözönüne alınırsa daha kolay bir rakip olur. Papadapoulos geçez sezon kadrodaydı, sezon sonuna doğru Khimkiye gitti. O gidince havasını kaybetti Paok

Paoku tercih ederim

Eurobaskete göre Paok'un yaş ort. 22,8 iken Spirou'nun 30,6. 30,6 nasıl bir ortalamadır. Bütün yaşlıları topladınız mı naptınız?
2 takımda Donetks'i çekmek için can atıyordur :D

bundan 1.5 ay önce demiştim umarım paok gelir diye , o takımlar arasından sırf onları istiyordum . maçlar nerede oynanıcak eğer iç dış saha olarak biri onlarda biri bizdeyse ortalık karışır . geçen sene fenerle olan futbol maçlarında ülkeyi birbirine katmışlardı ki yine yaparlar . ırkçılıksa ırkçılık hesap sorma vakti geldi taraftar görecekler !

bundan 1.5 ay önce demiştim umarım paok gelir diye , o takımlar arasından sırf onları istiyordum . maçlar nerede oynanıcak eğer iç dış saha olarak biri onlarda biri bizdeyse ortalık karışır . geçen sene fenerle olan futbol maçlarında ülkeyi birbirine katmışlardı ki yine yaparlar . ırkçılıksa ırkçılık hesap sorma vakti geldi taraftar görecekler !

İki şehirde yapılacak Final8 gibi

keske senin dedigin gibi deplasmanli olsaydı daha iyi olurdu aradaki kalite farkı daha belirginlesirdi hemde derslerini vermis olurduk ama simdi tek mac uzerinden oynunacak ve selanik ve istanbul en güclü 2 aday sehir maçların oynanacagi sehirler arasında eger selanikte tek mac oynamak zorunda kalirsak cok zor mac olur ama selanikte onların yenmenin keyfide başka olur :)

Yunanistanda bu kadar karmaşa varken oraya vermezler bence. Genel greve falan gittiler.
Fransa kesin alacak deniyordu. Diğer kent için Ruslar girmese bari araya. Thy artık bir zahmet koysun biraz ağırlığını aldırsın İstanbula.

Biz 5'inci torbadayız. Bizle beraber BC Donestk takımı var aynı torbada. 4-5 eşleşmesi olucak ilk turda, 4'uncu torbada Paok ve Spirou var. Bence ikisnide geceriz ama paok'un bu sene cok güc kaybedeceğini dusunuyorum, hatta çekilebilirler bile. İkinci turda 1-8 galibiyle oynamak durumumuz var. Bu turda 1'inci torbadaki takımlar Alba Berlin ve Asvel, ikiside 8'deki takımları elerler gibi gozukuyo. Bu durumda bence Asvel'in grubunda olmak daha iyi olucaktır gibime geliyo ama daha kadrolar tam oturmadığı için kesin bi şey soylemek zor.

Ben ilk iki turu zorlanmadan geçeceğimizi dusunuyorum. Burda en kritik nokta Khimki'nin grubuna dusmemek. İnşallah kurada bu olmaz. 2-7 ve 3-6 eşleşmelerinden supriz yapabilecek takım Cholet olabilir, ama buyuk ihtimalle Rytas ve Khimki finaldeki iki takım olucaktır. Burda kesinlikle Rytas'i tercih ederim, tek maç üzerinden heleki o maç İstanbul'da olursa bence Rytas'ı cok rahat geceriz. Tabi bu tahminleri iyi bir 5 numara alacağımız varsayımı ile yapıyorum :)

Görünen o ki yolumuz çokta dikenli değil finale kadar ama kemerleri yinede gevşetmemek lazıkm bence ilk tur çok önemli bence nedenine gelince yha basketbolun avrupadaki en iyi ekol ülkesinden birisi yunanistan yada geçen sene euroleuge elemelerinde büyük bi süprize imza atan spirou olacak rakibimiz. Eğer bu rakipleri çok iyi bi oyunla geçersek 2. turda morallenerek alba yada asvel gelecekki bence ilk turdan daha rahat geçebileceğimiz bir eşleşme olur bu tur ve finale geldiğimizde yine eurolauge in bizzat kendi elleriyle 23. ve 24. takım olarak lige sokmak istedikleri 2 takımdan biri rytas yada khimki gelicek eğer istanbula alabilirsek ve özellikle rytas la karşılaşırsak bence eurolauge hayırlı olsun:) eğerki istanbulda olur ve khimki gelirsede 50/50 derim ben çünki bu 16 takımın içinde en iyi kadro ve istikrar khimki nin inşallah finallerin bi ayağı istanbulda olur ve rytas ı bizim bu tarafa gönderirler ve euroluage kutlamalarını yaparız.. Olmazsada çok büyük hayalkırıklığı olmasın bence bu daha başlangıç bence bu sene olmadı die takıma küsmek yapacağımız en son şey olmalı SONSUZA KADAR BİRLİKTE YÜRÜMEK lazım bu takımla;) Bol şans kura şansı özellikle:)

İstediğim 8li şu şekilde
1. torba : Asvel olsun istiyorum ama Münih'in yatırım yapma ihtimali ile Alba'nın kadrosu etkilenir mi onu öğrenmek lazım aslında.
2. torba : Rytas gelsin. Tek bi isteğimin olma olasılığı olsaydı Khimki gelmesin derdim heralde :)
3. torba : Ben Cibona'dan oldum olası hep korkmuşumdur. Gelsin nymbruk . Zaten finalde anca karşılaşabiliriz gelirlerse.
4. torba : PAOK tabiki. Ama Selanik'te olmaması kaydıyla.
6. torba : Banvit gelsin. Çünkü Cholet tehlikeli takım. Hiç gerek yok 6. torbadan Cholet filan çekmeye.
7. torba : Turow gelsin. Buducnost tehlikeli toprakların takımı neticede. Aha diyosun bunlarda kimse yok. Sonra iki tane yugoslav 18lik bebe maçı alıyor.
8. torba : Gravelines gelsin. Belki olur da Asvel'i yener filan diye. Benimki de umut işte :)

Olayı tam anlayamadım. Bu torbalardan gelecek takımlar arasında grup oluşturulup öylemi çıkılacak yoksa elemelimi ?

şu şekilde eleme usulü;

58f.png

1 SEEDS
ALBA BERLIN
ASVEL BASKET LYON VILLEURBANNE

2 SEEDS
BC KHIMKI MOSCOW REGION
LIETUVOS RYTAS

3 SEEDS
KK CIBONA ZAGREB
CEZ BASKETBALL NYMBURK

4 SEEDS
PAOK BC
BELGACOM SPIROU BASKET
5 SEEDS
BC DONETSK
GALATASARAY

6 SEEDS
CHOLET BASKET
BANVIT BK

7 SEEDS
KK BUDUCNOST
PGE TUROW ZGORZELEC

8 SEEDS
BCM GRAVELINES DUNKERQUE
VEF RIGA

http://www.euroleague.net/news/i/86405/180/2011-12-turkish-airlines-euroleague-draw-info