Yunanistandaki kriz sonrası Paok'un gelmesi mantıklı gibi ama eşleşmelerden daha önemli olan İstanbula aldırmak bu maçları. Oly-Pao bile krizdeyken Paok'ta krizdedir herhalde.
orası kesinEurobaskete göre Paok'un yaş ort. 22,8 iken Spirou'nun 30,6. 30,6 nasıl bir ortalamadır. Bütün yaşlıları topladınız mı naptınız?
2 takımda Donetks'i çekmek için can atıyordur
bundan 1.5 ay önce demiştim umarım paok gelir diye , o takımlar arasından sırf onları istiyordum . maçlar nerede oynanıcak eğer iç dış saha olarak biri onlarda biri bizdeyse ortalık karışır . geçen sene fenerle olan futbol maçlarında ülkeyi birbirine katmışlardı ki yine yaparlar . ırkçılıksa ırkçılık hesap sorma vakti geldi taraftar görecekler !
bundan 1.5 ay önce demiştim umarım paok gelir diye , o takımlar arasından sırf onları istiyordum . maçlar nerede oynanıcak eğer iç dış saha olarak biri onlarda biri bizdeyse ortalık karışır . geçen sene fenerle olan futbol maçlarında ülkeyi birbirine katmışlardı ki yine yaparlar . ırkçılıksa ırkçılık hesap sorma vakti geldi taraftar görecekler !
peki bu 2 takımdan hangisi olacağı ne zaman kesinleşecek ?
Olayı tam anlayamadım. Bu torbalardan gelecek takımlar arasında grup oluşturulup öylemi çıkılacak yoksa elemelimi ?