EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

Şuan site Rusya Federasyonu tarafından bile takip ediliyor şaşırdım:) Site istatistiklerinde görünüyor Rusyadan ziyaretçilerimiz var hemde az değil:)

Arkadaşlar ultrAslan forumda aynı konuyla bende başlık actım yoğun ilgi gordu oradada.Fakat başlığı kilitlediler,her zmanki gibi saçma bir nedenle...İnsanlar sitelere asıl akşam saatlerinde iş yada okul cıkısında giriyorlar,o zaman daha buyuk ilgi olacağını düşünüyorum.ultrAslan forumda kilitleme nedeni hepinizi ilgilendirecek sanırım.
"genel koordinatörümüz Oğuz Altay bu konu ile ilgili verebileceğimiz destek çalışması için iki gündür yöneticimiz Hakan Üstünberk ile temas halinde.

Hakan beyin verdiği bilgi, müracaat girişiminin olduğu ancak bir iki gün içinde müracaatımızın kesinlik kazanacağı ve müracaatımız kesinleşmeden yapılacak taraftar baskısının olumsuz sonuçlar doğurabileceği yönünde

Oğuz başkanımızın bu konudaki teması sürüyor bir iki gün içinde durumun netleşmesi ile kampanyamız başlatılacaktır"

Aman napıyorsunuz? görüşü,fikri,zihniyeti her ne olursa olsun kimseye hakaret etmeyelim,site adminleri bir gözden geçirin bazı yazıları.

Kaan Kural'a da,Fenerbahçeli bloglara da fazla takılmayalım.Kaan'ın kıl yapısı malum.Mevcut dinamiklerden çok kural kitabına göre konuşur her daim.Şu günlerde önüne geleni ciddiye alırsak işimiz iş ayrıca.

Slm herkese arkadaşlar müthiş bir haber bu gerçekten İNŞŞALAH hakettiğimiz bu organizasyona en kısa sürede katılırız.Bende bişeyler yazdım bunu çevirme şansımız varmı acaba bende eurolig sayfasına mail atmak isterim.

Sevgili euro lig basketball yöneticileri türkiyenin en büyük ve köklü külüplerinden biri olan galatasaray spor külüpünün de Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna alınmasını temenni ederim.GALATASARAY SPOR KÜLÜBÜ hem maddi, hem sportif hemde taraftar bakımdan kesinlikle bu organizasyona katılmayı hakeden büyük taraftar kitlesine sahip 106 yılllım bir spor külübüdür.Son yılarda basketbola yaptığı yatırımlar ve kazandığı başarılarla tüm avrupada büyük bir prestij kazanmıştır.Lütfen bunu gözden geçirip en kısa sürede olumlu cevap vermenizi bekliyoruz.Saygılar

Aman napıyorsunuz? görüşü,fikri,zihniyeti her ne olursa olsun kimseye hakaret etmeyelim,site adminleri bir gözden geçirin bazı yazıları.

Yazınız ya bana ya Şamil abiye çünkü bizden başkası yazmadı.Eğer Kaan Kural Galatasaray hakkında taraftarı tahrik edicek Galatasarayın neyi eksik diyince Ülker diye laubali cevap vericek Galatasarayın daha 3-4 yılı var diyip konuyla ilgili uğraşanlara hayal tacirliği yapıyolar diyecek bizde ona bişey yazmıcaz öylemi?

Kaan Kuralın nasıl biri olduğunu herkes biliyor bence sizde savunmayın..

ntvsporda basket programı vardı kaan kural,ibrahim kutluay biri daha vardı ismi aklıma gelmedi. o programa telefon konuşması yapabiliyor mu izleyiciler gerekirse ona bağlanırım

Yazınız ya bana ya Şamil abiye çünkü bizden başkası yazmadı.Eğer Kaan Kural Galatasaray hakkında taraftarı tahrik edicek Galatasarayın neyi eksik diyince Ülker diye laubali cevap vericek Galatasarayın daha 3-4 yılı var diyip konuyla ilgili uğraşanlara hayal tacirliği yapıyolar diyecek bizde ona bişey yazmıcaz öylemi?

Kaan Kuralın nasıl biri olduğunu herkes biliyor bence sizde savunmayın..

Bana diyor kardeşim:D

Sonuçlar ne zaman belli olur acaba?

Hakan Üstünberk'e söylenecek birşey varsa o da helal olsundur. Yıllar sonra istediğimiz, dilediğimiz tarzda bir basketbol yöneticimiz oldu.