Beyler şuanki tepkimiz heryerden duyulmaya başladı siteyi Ruslar bastı şuan.. Mailleri kitledik şuan biraz ara verilsin yoksa adamlar mailleri okuyamadan mail sistemi çökücek..
aynısını yazıyordum şimdi :=) maçlardada kulanmalıyız.GSBASKET yetkililerinden bir ricam olacak.
GALATASARAY4EUROLEAGUE şeklinde bir pankart yapılabilirmi?
Arkadaşlar bu konuda Euroleague resmi ana sponsoru Turk Hava Yolları'na mail atmamız da bence işe yarayacaktır.Türk Hava Yolları'na hem Turkce mail atabiliriz,hem de ana sponsor olduklarından bizi desteklemeleri çok iyi olacaktır.Bence Turk Hava Yolları'nın Euroleague temsilcisinin mail adresi bulunup mail atılırsa bizi bir adım daha one gecirme sansı doğacaktır.
Yazınız ya bana ya Şamil abiye çünkü bizden başkası yazmadı.Eğer Kaan Kural Galatasaray hakkında taraftarı tahrik edicek Galatasarayın neyi eksik diyince Ülker diye laubali cevap vericek Galatasarayın daha 3-4 yılı var diyip konuyla ilgili uğraşanlara hayal tacirliği yapıyolar diyecek bizde ona bişey yazmıcaz öylemi?
Kaan Kuralın nasıl biri olduğunu herkes biliyor bence sizde savunmayın..
Erkan siliyorum hakaret içerikli mesajları zaten ama insanlara neden tepki gösteriyosunuz diyemem.
#galalatasaray4euroleague
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, bugün görevini teslim edeceklerini belirterek önemli açıklamalar yaptı.
Yeni başkan Ünal Aysal’ın profesyonel yönetici olarak basketbol şubesinin başında kalmasını istediği Üstünberk, henüz bir karar vermediğini belirterek, “Bugün görevlerimizi teslim ettikten sonra konuşacağız. Henüz net bir şey yok. Aysal bana görevde kalmamı teklif etti. Devir-teslim törenini ardından görüşülür” dedi.
Üstünberk, erkek takımının gelecek yıl Euroleague’de olması için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, “Bu konuda ULEB’e gerekli başvuruyu yaptık. Roma’nın A lisansının iptal edilmesinin ardından biz teklifimizi sunarak bu arenada A lisansı ile mücadele etmek istediğimizi belirttik. Orada yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından sonuçlar belli olur” diye konuştu.