EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

benim anladığım biz her türlü önelemeye katılıyoruz banvit le beraber. Türkiye ye 2 öneleme hak verilmiş. Finale çıkan daha üst turdan önelemeye katılacak sanırım. bilmiyorum yanlış mı anladım

euroleague içinn lobi de önemlii.bu yüzden türk hava yollarını kullanabiliriz yardım isteyebilirizz.sonuçta euroleague nin ana sponsoruu türk takımını alabilirler böylece.

Şimdi sonuç ne oldu tam anlamıyla?Sanırım kesin olarak Euroleauge ön elemesi garanti değil mi?

Durum böyleyse üzülecek sıkılacak bişey yok.Bizim hedefimiz zaten bu sene için euroleauge ön elemesine katılabilmek değilmiydi?A Lisansı bizi heyecanlandırmıştı ama olmadı neyse seneye alırız onu da.İzlediğimiz yol doğru ne de olsa

BenerOnar Bener Onar
Ali Tursan canli yayinda a haberdeydi GS Eurolig basvurusu icin taraftara tesekkur etti. Kampanya karari etkiler dedi!!!

Kesin bir sonuç yok sanırım henüz. Prokom'un önde olduğunu söylemiş o site. Ben hala Milano'dan da çekiniyorum. Hayırlısı olsun.

Şu tabloya bakılırsa üzülmemize gerek yok, aksine sevinelim, ben onu çıkardım buradan.

Çünkü buraya göre, şu durumda Galatasaray ve Banvit en kötü ihtimalle ön eleme oynayacak gibi gözüküyor. Üstüne final yada şampiyonluk gelirse direkt katılma durumumuz da olabilir. Yanılıyor muyum?