Euroleague Top 16 3. Hafta | Kızılyıldız: 65 - Galatasaray: 74

Şu şekilde oteline giden bir takımın nasıl bir ruh hali içerisinde olacağını kestirebilmek güç değil. Bu akşam için Allah hepimize sabır versin.

2ed6BVb.jpg

tiYynuU.jpg

Gel de galibiyet bekle.
Maçı kazansan orda sağ çıkmanın garantisi var mı ?
Adam akıllı bir yönetici yok ki elini masaya vursun ve maçı tarafsız saha da oynatsın.

Tarafsız sahayı geçtim, yaşanan olayların tüm sorumluluğu bizim üstümüze atıldı ve yönetim bir şey yapamadı. Kızılyıldız - Emniyet - GS üçgeninde, en az kusuru olan bizim kulüptü. Biletsiz, izinsiz ülkeye girip olay çıkartan Sırp holiganlar ve buna engel olamayan İstanbul Emniyeti işin içinden sıyrıldı. Tek suçlu biz olduk. Şimdi de şirinlik olsun diye mezar ziyaret ediyoruz...

Çok zor maç, kazanırsak büyük iş başaracağız orası kesin. Bir de bilgisi olan var ise 22 Aralık Alba maçı da seyircisiz mi olacak ? İtiraz ettik ne oldu ceza da indirim olmadı mı ?

Yönetim sanırım Euro league yönetiminden söz almış. Yetkililer "En ufoak bir olayda maçı tatil edeceğiz" demişler.
Baskıyı olabildiğince azaltmak için teknik ekip ve yönetim maça son gün gitme kararı aldı. Yani maç idmanı yapmadan oynayacağız maçı.
Sırp atmosferleri zaten büyük baskı yaratırdı özellikle de böyle bir olayın ardından oynanacak bir maç çok daha büyük bir baskı olacaktır. Ergin Ataman'ın alacağı tepki de merak konusu.
Biz inanıyoruz. Konsantrasyon !!!

Bütce , performans bakımından eurolig'de bu kadar zavallı bir takım daha oldugunu düsünmüyorum . Bu yilda 30 milyon euro ( 70 milyon tl) yatirim yapan fb ÜLKER top 16 gelenegini sürdürdü ..

Maç bi siz atın bi biz atalım havasında geçiyor .Savunmalar yumuşak ve topa baskı yok. Maomentum bu şekilde giderse bizim hücum gücümüze dayanamazlar. İş sertleşmediği sürece bize karşı şansları yok. BÖyle rahat rahat şut bulunacaksa Arroyo , Micov filan sabaha kadar atar ama onlar atamaz. Böyle gider umarım maç.

Patric Young kesinlikle ikinci yarida sahada kalmali.. Galibiyetin formulu Young'un ne kadar sahada kalmasina bagli.. Maric kalirsa sans % 10. Arroyo-Pocius-Carter-Kerem-Young ilk 5'i galibiyeti bize getiren 5 olur!

Micov kaç maçtır çok formsuz. Pocius bu maça da iyi başladı Hücum setlerini onun üzerinden oynamalıyız. Lojeski nasıl pası alıp direk üçlüğü yolluyor bence Pocius'ta o kaliteye yakın bir oyuncu ama çok kullanmıyoruz.