Euroleague Top 16 3. Hafta | Kızılyıldız: 65 - Galatasaray: 74

Carter yeni Hawkins olabilir, o potansiyele sahip dediğimizde Shippin bile yanından geçemez diyen arkadaşlara selam olsun, umarım izliyorlardır maçı.

Tebrikler aslanlar, koça kızıyorduk sene başı yok dalgın diyorduk, bugün gösterdi herkese kim olduğunu. Ayrıca çok önemli galibiyet oldu:)

Tebrikler oyunculara ve teknik ekibe... :) Burada yorum yazan arkadaşlardan ricam, böyle güzel bir günde iğneyelici cümlelerden kaçınmalarıdır. :)

Bu arada maçı kaydettim, bu gece Youtube'a yüklerim inşallah. :D

Macın son 5 dakikası Carter'ın hücumda aldıgı insiyatif maca noktayı koydu .. Savunmada yapabileceklerini biliyorduk ama hücumda da bunu görmüs olduk .. Adamsın CARTER !

attachment.php

Veni Vidi Vici! -Ergin Ataman

Ekli dosyalar

• B7gIn3ECEAAsAwb.jpg
    B7gIn3ECEAAsAwb.jpg
    65.1 KB · Görüntüleme: 110
Tebrikler tüm takıma cidden uzun zamandır takımı bu kadar derli toplu ve takım halinde oynarken, oyunun iki yönünü de oynarken görmemiştim, çok sevindim inşallah devam eder.

Bu arada Erceg olmasa şu kadar sayı atamamış oluruz diyen arkadaşlara da anlatmak istediğim buydu aslında, her hücumda Arroyo zorlayacaksa ya da Erceg geçip üçlük atacaksa falan bunun takıma hiç bir katkısı yok belki günü kurtarır, oynamamız gereken oyun tamamen budur ve bugün iyi gibi olmasına rağmen bu tarz bir oyunda aldığı parayı da düşününce Erceg kadroda fazlalıktır.