Euroleague Top 16 3. Hafta | Kızılyıldız: 65 - Galatasaray: 74

Hele şükür.İsteyince,savunma yapınca oluyormuş demekki.

Deplasman fobisinden dolayı psikolojimiz bozulmuştu.Hocada,takım gibi formda ve istekliydi.Uzun zaman sonra doğru yönetti takımı.

Bu istek ve inanç tüm kulvarlarda devam etmeli.

Birde sırplara helal olsun.Biz aynı durumda olup bu mağlubiyeti alsak,sahaya inerdik.adamlar gayet centilmendi

Belki fazla marjinal gelebilir ama şu maç normal bir atmosferde olsa biz bu kadar dengeli ve mücadeleci olamayabilirdik. Adamlar resmen kendi kendilerini tribe sokmuşlar. Boş şut kaçırma rekoru kırdılar adamlar.

Ergin ATAMAN mactan sonra tum dunyaya mesajini verdi boylelikle.. Ne Obradovic ne baskasi...Benim ben...... Imparator Ergin ATAMAN! Hocamiza kucak dolusu sevgi ve saygilarimizi gonderiyoruz.

Ligdeki yenilgilere kafayi hic takmiyordum ben..Sonucta emindim boyle cikis serisine baslayacagimizi. Ergin hocamiz umarim hep bizlerle ve daha iyi ekonomik sartlarla kalir ve Final-4 ve bir gun o kupayi getirir.

Micov 12 sayı 2 ribaunt 3 asist
Arroyo 11 sayı 1 ribaunt 3 asist
Pocius 11 sayı 4 ribaunt 1 asist
Carter 10 sayı 4 ribaunt 1 asist
Ender 8 sayı 1 asist
Kerem 6 sayı 2 ribaunt
Mariç 4 sayı 7 ribaunt 1 asist
Young 4 sayı 5 ribaunt
Sinan 4 sayı 2 ribaunt 2 asist
Erceg 4 sayı 4 ribaunt 1 asist

attachment.php

Veni Vidi Vici! -Ergin Ataman

Şu foto varya müthiş gururlandirdi beni.
Cimbom Başı Dik Yürür !!
Bunu ispatladığin için sonsuz teşekkürler sana koç.

Takım olarak iyiydik. Özellikle Carter, Pocius ve Micov'u çok beğendim. Ataman da neden büyük koç olduğunu bir kez daha kanıtladı. Galatasaray Avrupa Fatihidir! Her alanda!

Şu gstvnin yılışık spikerinden de nefret ediyorum. Yeter yahu biz senin yılışıklığını görmek zorunda mıyız ? Göktürk'e koçum diye hitap etmeler filan . Biri de çıkıp demiyor aga sen ne ayaksın diye . Zarar eden kanalın torpilli çalışanı işte ne olacak . Sanırsın Gs TV değil de el kamerasıyla düğün çekimi

En iyi yaptığımız işi yaptık yine.Koç kendi seviyemize ya da dengimize yakın takımları son 3 senedir öyle ya da böyle evde ya da deplasmanda yenmesini biliyor.Bu ne olursa olsun meziyettir,beğenmediğimiz eleştirdiğimiz noktalarımız oluyor olacaktır belki de ama şu tarz hedef maçları kazandırması ve bunu kulübe de aşılaması çok güzel bir olay.Kendisine her şeyi geçtim sadece bunun için teşekkür ediyorum çok Türk basketbolunda olan bir özellik değildir bu.Genelde rakip ve seviye fark etmeksizin bu tarz maçları kaybederiz.

Maç için fazla yazacak bir şey yok güzel galibiyetti.Top 8 umutlarımızı zinde tutan bir maç oldu.Takıma moral ve motivasyonu da olacaktır inşallah bu galibiyetin.

Tekrardan takıma tebrikler,galibiyette emeği olan herkese.

Her yönüyle muazzam bir galibiyet aldık. Sene başından beri en güzel savunma yaptığımız maç bu maç oldu. Hücumda sakin özellikle 2.yarı savunmada müthiş bir konsantrasyonla oynadık. Bir kaç dakikalık bölümler dışında da oyun kontrolü bizdeydi. Erceg dışında her oyuncudan katkı almayı başardık ki bence en kritik nokta buydu. Bu da rotasyonumuzun maç sonuna kadar diri kalmasını sağladı. Euroleague tarihimizin en kritik galibiyetlerinden birini aldık. Başta Ergin Hoca olmak üzere bütün takıma tebrikler!

7 kişilik Oly maçı dahil bu sezon beni ilk kez umutlandıran bir oyun oldu,Kızılyıldız'ın bundan sonra mümkün olduğunca maç kazanması önemli özellikle iç saha Maccabi ve Pao maçlarında inşallah kazanırlar

Alba ve Zalgiris deplasmanlarından da galibiyetle ayrılıp Kızılyıldız Alba ve Zalgirisin kendi evlerindeki Pana ve Maccabi maçlarını kazanmalarını bekleyip şansımızı diri tutmalıyız artık

Sezonun en iyi basketboluydu bugün. Müthiş savunma yaptık, akıllı hücum ettik. Tempoyu düşürüp hem atmosferi yumuşattık hem de Kızılyıldız'ı maça sokmadık.

Ergin Ataman böyle maçları inanılmaz oynatıyor.

Bravo aslanlar!

Ntv Spor da suan maçın tekrarı var. Canlı da izledim. Bi 10 kere daha olsa izlerim herhalde cok keyif verici. Tebrikler Aslanlar!

Çok stresli bir ortamdan takım halinde iyi oynayarak çok önemli bir galibiyet aldık hocamızı ve oyuncularımızı kutluyorum çok keyifli bir maç seyrettirdiler