Sadece basketbolla kalsa iyi
Aynen katılıyorum Barça ekstra mağlubiyetler aldı bize yaramayacağı kesin.Ama Kızılyıldız galibiyetiyle ilk 5 içerisine girdik bence (Alba'yı da yenersek) üstelik rakibimiz olarak görülen Sırpları grubun dışına ittik sayılır..Barcelona'nın bu kadar kayıp vermesi bizim için iyi olmadı. Barça ve Real bizim dışımızdaki maçlardan tulum çıkarsa bizim için daha iyi olurdu. Top 8 için ise içerde en fazla 1 fire vermeliyiz (ki o hakkımızı Barça yada Real'e kullanmamız gerek). Kızılyıldız dışında bir deplasman galibiyeti daha lazım bize.
Yeri gelmişken FB Ülker için söylenecek tek şey 'Ülker'in malı deniz yemeyen keriz'. Obra'nın memnun olmadığı her demecinden belli. Bu sene Top 8 yapamazlarsa kesin ayrılır. Her sene 30 milyon Euro çöpe gidiyor. Geçen sene Kleiza'ya 3,3 milyon Euro verdi enayiler. Takımda sıradan oyuncular bile 1,5-2 milyon Euro ya oynuyor. Müstehak Ülker'e. Belki burası yeri değil ama sözüm ona futbolda olumsuz ortam var sevgi kardeşlik yok oldu deyip destek çekeceksin. Aynı Ülker'in yöneticilerinin 3 sene önceki finalde nasıl hakem fırçaladıklarını finalde nasıl şike yaptıklarını tapelerinden unutmadık. Bu sebeple Ülker beter olsun her sene değil 30 milyon Euro, umarım 100 milyon Euro harcar ve hepsi boşa gider.
Barcelona'nın bu kadar kayıp vermesi bizim için iyi olmadı. Barça ve Real bizim dışımızdaki maçlardan tulum çıkarsa bizim için daha iyi olurdu. Top 8 için ise içerde en fazla 1 fire vermeliyiz (ki o hakkımızı Barça yada Real'e kullanmamız gerek). Kızılyıldız dışında bir deplasman galibiyeti daha lazım bize.
Yeri gelmişken FB Ülker için söylenecek tek şey 'Ülker'in malı deniz yemeyen keriz'. Obra'nın memnun olmadığı her demecinden belli. Bu sene Top 8 yapamazlarsa kesin ayrılır. Her sene 30 milyon Euro çöpe gidiyor. Geçen sene Kleiza'ya 3,3 milyon Euro verdi enayiler. Takımda sıradan oyuncular bile 1,5-2 milyon Euro ya oynuyor. Müstehak Ülker'e. Belki burası yeri değil ama sözüm ona futbolda olumsuz ortam var sevgi kardeşlik yok oldu deyip destek çekeceksin. Aynı Ülker'in yöneticilerinin 3 sene önceki finalde nasıl hakem fırçaladıklarını finalde nasıl şike yaptıklarını tapelerinden unutmadık. Bu sebeple Ülker beter olsun her sene değil 30 milyon Euro, umarım 100 milyon Euro harcar ve hepsi boşa gider.
Bence düsüncelerin hic dogru degil keske, Türkiyede ki bütün kulübler daha fazla yatirim yapsa keske bütün sponsorlar ülker gibi fedakar olsa, böyle fanatik düsünceler türk basketboliuna hic bir sey katmaz,keske daha fazla kaliteli basketbolcu izleyebilsek ayrica Ülker in Türk basketboluna yaptigi katkilar cok büyüktür.
Sizin görüşünüze saygı duymak ile beraber katılmıyorum. Bir GS li olarak ne kendim nede çevreme Ülker ürünleri aldırtmıyorum. Sözüm ona amacı basketbola hizmet etmek olan sadece FB ye değil diğer klüplerede yardım eder (daha önce olduğu gibi aslan payını FB ye verip GS ve BJK'ye ucundan koklatmaz). 3 sene önce şike ile hakem bağlayıp şampiyon olduklarında da futbolda olduğu gibi tepki gösterseydi. Konu dışına çok çıkmak istemiyorum tabi, gönlümden geçen umarım bu sene de Top 16 dan çıkamazlar. Harcadıkları parada boşa gider.