Veysi Deniz kardesim cok guzel yazmissin.Vallahi icimi rahatlatan bir yazi olmus.Insallah dedigin gibi olur.Fakat dis sut atan takimlara karsi savunmamiz pek iyi degil.Isimiz cok kolay olmayacak.
Bence bu gazla biz şampiyon oluruz. Ne yaptın baba sen ?Gruptan 4. çıksak karşıdan CSKA gelse bence final four şansımız da yüksek. CSKA Avrupanin rahat deplasmanlarından biri. Oradan çıkacak bir galibiyetle taraftarla o gazla final foura yürürüz. Benim hayalim ise pana-macabi ve formsuz barcayi geçip grupta 2. olabilirsek karşıdan da Ülker gelirse müthiş olur.
Gruptan 4. çıksak karşıdan CSKA gelse bence final four şansımız da yüksek. CSKA Avrupanin rahat deplasmanlarından biri. Oradan çıkacak bir galibiyetle taraftarla o gazla final foura yürürüz. Benim hayalim ise pana-macabi ve formsuz barcayi geçip grupta 2. olabilirsek karşıdan da Ülker gelirse müthiş olur.
Siz Cskanın evdeki maçlarını hiç izlemediniz galiba önüne geleni 100 lük yapıyor adamlarGruptan 4. çıksak karşıdan CSKA gelse bence final four şansımız da yüksek. CSKA Avrupanin rahat deplasmanlarından biri. Oradan çıkacak bir galibiyetle taraftarla o gazla final foura yürürüz. Benim hayalim ise pana-macabi ve formsuz barcayi geçip grupta 2. olabilirsek karşıdan da Ülker gelirse müthiş olur.
3. sınıf takımları yüzlük yapabilirler ama bizim gibi üst seviye takımlarla pek oynamadılar. Hem playoffların atmosferi çok farklı olur. CSKA medya önünde abartılan bir takım. Eşleşip ilk 2 maçı kaybetmezsek final foura kalırız.Siz Cskanın evdeki maçlarını hiç izlemediniz galiba önüne geleni 100 lük yapıyor adamlar
3. sınıf takımları yüzlük yapabilirler ama bizim gibi üst seviye takımlarla pek oynamadılar. Hem playoffların atmosferi çok farklı olur. CSKA medya önünde abartılan bir takım. Eşleşip ilk 2 maçı kaybetmezsek final foura kalırız.