Euroleague Top 16 Grubumuz

Veysi Deniz kardesim cok guzel yazmissin.Vallahi icimi rahatlatan bir yazi olmus.Insallah dedigin gibi olur.Fakat dis sut atan takimlara karsi savunmamiz pek iyi degil.Isimiz cok kolay olmayacak.

Alba yenilgisinden sonra çok fazla bir umudum kalmadı açıkçası OAKA'da en fazla ilk yarı varlık gösteririz umarım ben yanılırım da tarihi bir galibiyetle döneriz komşudan.

Son periyoda kadar kafa kafaya gireriz, maç iyice sertleşir.Son periyotta şansımız tutar da bir kaç tane kalp kıran 3 lüğü bulursak maçı alırız.Aksi takdir de 6-7 sayılık bir mağlubiyet olur.

Biz de top 16 da vites yükselttik.Geçen hafta son dakika sakatlıkları olmasa rahat yenerdik Alba'yı idmansız halimizle bile

Gruptan 4. çıksak karşıdan CSKA gelse bence final four şansımız da yüksek. CSKA Avrupanin rahat deplasmanlarından biri. Oradan çıkacak bir galibiyetle taraftarla o gazla final foura yürürüz. Benim hayalim ise pana-macabi ve formsuz barcayi geçip grupta 2. olabilirsek karşıdan da Ülker gelirse müthiş olur.

Gruptan 4. çıksak karşıdan CSKA gelse bence final four şansımız da yüksek. CSKA Avrupanin rahat deplasmanlarından biri. Oradan çıkacak bir galibiyetle taraftarla o gazla final foura yürürüz. Benim hayalim ise pana-macabi ve formsuz barcayi geçip grupta 2. olabilirsek karşıdan da Ülker gelirse müthiş olur.
Bence bu gazla biz şampiyon oluruz. Ne yaptın baba sen ?

Yok artık :)
Ne içtiysen bende ondan istiyorum Ali Bey :)

Siz Cskanın evdeki maçlarını hiç izlemediniz galiba önüne geleni 100 lük yapıyor adamlar :)

Siz Cskanın evdeki maçlarını hiç izlemediniz galiba önüne geleni 100 lük yapıyor adamlar :)
3. sınıf takımları yüzlük yapabilirler ama bizim gibi üst seviye takımlarla pek oynamadılar. Hem playoffların atmosferi çok farklı olur. CSKA medya önünde abartılan bir takım. Eşleşip ilk 2 maçı kaybetmezsek final foura kalırız.

Maccabiyi görüyoruz, buraları çok iyi oynuyorlar. Biz nasıl geleceğiz bu seviyelere? Her şeyimiz sorun, sadece iyi bir koç getirmekle olmuyor bu işler maalesef. Kendimizi de hala dev aynasında görüyoruz, hayallerde yaşamaya çalışıyoruz ama gerçekler ortada işte. Ülke genelindeki bu sistem ve yönetim anlayışı ile mucizelere kalıyoruz ancak...

Maccabi 90-86 yendi Madrid'i.

Real, Maccabi ve Barcelona ilk 3 yapar.

Bizim işimiz gücümüz artık Pana ile.

Yarın ki maçı kazanırsak avantajlı hale geliriz.

Valla panayi alta aldik aldik isimiz cok da kolay degil acikcasi gecen haftaki maglubiyet kötü oldu. Yönetimin, galatasarayımızı bu hale getirenlerin bin türlü belasını versin ne diyim.

Nizhny az kalsın CSKA'yı deplasmanda yeniyordu, CSKA potansiyelini yansıtamıyor. Maccabi-Real maçını izlerken gözlerimin yorulduğunu farkettim, adamlar premier lig temposunda oynadılar inanılmaz keyifli bir maçtı biz ordan nasıl çıkıcaz kim bilir. Efes de Oly'i yendi bu da fener için olumsuz oldu galiba.

Macabi artık arayı açtı onları altımıza almamiz zor. Abdi Ipekcide yenebiliriz ama genel galibiyette geçmemiz zor. Bizim için tek hedef Panathinaikos olmalı. Yarınki maç çok kritik. Haydi aslanlar yarın alın o maçı

Valla bizim grupta herkes herkesi yenebilio biz bu gruptan çıkacağız. Kızılyıldızın kendi evindeki maçları da önemli olacak. Pana deplasmanı direk rakip olduğu icin cok daha kiymetlu ikili averaja da kalabilir, ben yeneceğimizi düsünüyorum.