Şöyle bir haber paylaşmış Cumhur Önder
https://twitter.com/ArslanCumhur/status/554598581068648448
https://twitter.com/ArslanCumhur/status/554598581068648448
Çıkış noktanız için karşı çıkılabilecek bir şey yok fakat kendisinin son dönemdeki hukukçuluğu devlet erkanının istekleri paralelinde dedikodu yapmaktan ibaret.Omurgadan bahsedebilmek söz konusu olmadığı gibi hukukçuluğu üst kimlik haline getirmiş durumda değil.Arkadaşlar şu andaki başkanımız ülkenin en iyi hukukçularından sanırım bu konu önüne gelmiştir ve gerekli temaslara başlamıştır bence.
arkadaslar aranizda herhangi biri bu gruptan cikacagimizi inaniyormu? ben hic ihtimal bile vermiyorum. Yok alba nin barcayi yenmesi bizim icin kötü olmus falan bu hesaplari yapmaya bile gerek yok(SUANKI TAKIM DURUMU ICIN DIYORUM; LAKIN BANA EN UFAK UMUT VERMIYOR TAKIM OYUNDA HIC UMUT VERMIYOR)
Bizde maalesef spor kültürü bir türlü gelişemediği için takım harika da olsa hiçbir şey olmaz Melih...Takım seneler önce kötü durumdayken, kafaya oynayan bir takım istedik, oldu bir keyif sürdüğümüzü hatırlamıyorum..Euroleague tek hedefti,oldu, daha ilk maçından sinir stres başladı.Top 16, Final 8 hiçbirinde durum değişmedi..Çünkü sporu değil, hayalimizde koyduğumuz hedefleri seviyoruz...Alba Berlin, Kızılyıldız, Partizan, Munich gibi takımlarda Final Four'a kalmayacağını biliyor ama tamamen dolu olan tribünler eğleniyor keyfini çıkarıyor...Bu takım bu grupta toplam iki galibiyet alacaksa bunu 3 -4 yapmak neden güzel değil..Hem armamızı ve ülkemizi daha iyi temsil etmek , hem belki önümüzdeki yıllarda değerli olabilecek puanları toplamanın bir kıymeti olmalı..Spor seven insanlar için var en azından...Tabii bundan en büyük kusur devlet politikası ve idarecilerde ancak hepsini de kaybetsek ben su kalan 12 macta gerekirse basitte olsa hesap yapmak ve keyfini çıkarmak istiyorum...Artık olumsuz noktaları biraz geri plana atıp, pozitif noktalara bakalım çünkü takım artık bundan sonra değişmeyecek ve bu keyfi sürebilen Avrupa'nın en şanslı 16 taraftarından biriyiz...
Verdiğiniz temel mesaja katılmakla birlikte bir de duruma şöyle bir pencereden bakmak mümkün ben keyif almıyorum mesela çünkı o seneler icinde sportif açıdan kısmen ilerlerken organizasyon bağlamında arpa boyu yol gitmedik .Ayrıca mevcut koçumuz başarıya çabuk ulaşmayı seven ve kısa vade de de iddialı olan bir koç olduğu için takım içersinde de tüm tercihler çok kısa vadeli .Hal böyle olunca da çok mutlu olamıyorum .Verdiğiniz Örnekler ya derin basketbol kültürü olan klüpler Kızıllyıldız ve Partşzan ya da sağlam ve kaliteli org olan klüpler Alba Bayern.Gerçi korkunun da ecele faydası yok
Belgrad'da kazanabilirsek grubu cendereye sürükleyebiliriz.Fakat hem Belgrad'dan hem de Panathinaikos'u geçme ihtimalimizden yana umutlu değilim.İlki gerçekleşse bile ikinci gerçek dışı geliyor bana.Belgrad'da kazanıp üstüne Alba'yı yenebilirsek 3-1'i gördükten sonra okları Barcelona'ya bir çeviririz. Zihnimde Maccabi'nin sezon başına paralel ilerlemesi vardı fakat Euroleague şampiyonu kimliklerini hatırlıyor gibiler.