Euroleague Top 16

Partizan güzel çembe taktı Munich'e şans her türlü yardım ediyor bize ama bakalım biz kullanabilecekmiyiz...
Fenerinde bugünkü sonuçlardan sonra işi iyice zora girdi...Yarın bir sürpriz olmazsa bütün rakiplerinden iki galibiyet geri düşmüş olacak...Zaten kaldı 5 maç...

Yarın Unicaja Malaga ve Panathinaikos kazanırsa 2-3-4. sıralar için kan gövdeyi götürecek diğer grupta.

Bizim grupta işler o kadar karışmaz muhtemelen ama yarın sürpriz yapsak çok güzel olur...

Maccabi 2 sayı geride girdiği son hücumda maçı uzatmak yerine Blu ile 3'lük atmaya gitti. Girmedi Kuban kazandı. Kuban galibiyeti şart oğlu şart.

Skor 78-76 iken ve bitime 18 saniye kala Maccabi topu kaptı. Sürenin dolmasına 8 saniye kala Blu üçlük attı ve girmedi. Böylece Kuban maçı kazanmış oldu.

Kuban kafa kafaya giden çok maçı kaybetti. Kazanmalarını bekliyordum sürpriz olmadı. Bizden daha çok hak ettikleri kesin çeyrek finali. Haftaya bizi yenip istediklerini alırlar zaten.

Haydaa..Pana evinde Laboral'a yenildi. Ülker'i yine heveslendirip kursaklarında bırakacaklar herhalde. :)

Pana içerde Ülker'i yener. İlk 4'e Malaga veya Pana girer.

Kuban maçını yenmeliyiz artık öyle ya da böyle ne olursa olsun kavga dövüş gürültü savaş ne gerekiyorsa yapılmalı o maç alınmalı.

Öteki grupta aşağıda kalan Efes ve Laboral üsttekilere çelme takmaya devam ederse orası iyice karman çorman olur.O grupta olmadığımıza şükrediyorum her seferinde

Ülker hakemle şansla yendi Malaga'yı ama ikili averaj Malaga'ga. 5.cilik yarışında önemli galibiyet. Haha..

Sekulic,Jackson transferlerini bizimkiler yapsa Ergin Hoca'yı keleşle tarardınız. Felaket transferler.

La Monicanin Türk takımı lehine karar verdiğini gördüm ya gözüm açık gitmez herhalde baya şaşırdım maç kazandırdı adam.

Bunun acısını bizim maça denk gelirse bizden çıkarmaya kalkmaz umarım

Yarın kazanırsak ipler elimizde.7g ile gruptan çıkarız yapabilirsek.Kubana bağlı her şey.Devamında bayern,zalgiris,partizan.Yarın,yarın,yarın.

Real Madrid hem birincilik şansını hemde beni yaktı.Bence Zalgiris deplasmanı da bizim için çok çok zor olacak.İnşallah yarın yeneriz ve gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet almış oluruz.

Bayern Münih'i izlerken imreniyorum. EL'de ilk senelerinde, kısıtlı bütçelerine rağmen kurdukları takım, oynadıkları basketbol ve salonlarında yarattıkları atmosfer takdire şayan... (y)

Galatasaray Liv Hospital kalan maçları ; Kuban (d) , B.Munich (e) ,Zalgiris (d) ,CSKA (d) ,Partizan (e)

En azından bu kalan 5 maçın 3'ünü almak lazım. Kuban zaten ölüm kalım maçı. Bayern ve Partizan'ı da eklersek gruptan çıkabilme ihtimalimiz yükselir. Zalgiris ise zor deplasman ne olacağı belli olmaz.