Euroleague Top 16

Euroleague'de gerçekten başarılı olmak isteyen oluyor biz istemedik,bu fırsatı degerlendiremedik demek ki bir lig şampiyonlugu yeterliymiş bizim için,hep yazıyorum fb ülker,milano her sene rezil oldular ama hep yukarıyı hedeflediler,daha iyi transferler yaptılar biz domercant ile sezona başladık,erceg'in olmayan defansı ile euroleague'e girdik,sakatlık riskine ragmen jawai'yi tercik ettik ne koyduk ki üzerine ? N'dong'un yerini doldurmadan avrupa sahnesine çıktık.Bizim hedefimiz avrupa olmalıydı,bundan sonra final four hedefi ile koç ve oyuncu tercihlerini yapmalıyız ama küsmezsek,futbol kulübü olma sevdamızı yok edersek,euroleague'i ciddiye almazsan böyle bir sezon boyunca acı yaşatırsın taraftarına

Bayern'in yenmesi kötü oldu...İki galibiyet önümüze geçtiler..Yarın yenersek son dört maç kıran kırana mücadele olur üç takım arasında..Yenilirsek iş bitiyor bizim için malesef...

Bayern maçındaki sonuçla bugün kaybedersek bu sene Euroleague'i bu safhada bırakacağız.Artık tekrar lige dönüp tek hedef şampiyonluğa kilitlenmek gerekiyor.Dolayısıyla seneye daha az şanssızlığın olduğu bir yılda Euroleague'de ilerleme şansımız olabilir.

Şimdi biri bize ihtimalleri yazsın. İkili averaj , 3lü averaj hesapları filan ? Kafam karıştı. Sanırım Bayern'i içerde yendiğimiz anda 3lü averaj olayını kökten kapatmış oluyoruz.

Bayern: Galatasaray Liv Hospital (D) - Cska Moskova (D) - Maccabi Electra - Lokomotiv Kuban (D)
Dün ekstra galibiyet almış olsa da fikstürleri zor, 1 galibiyet fazlaları olsa da 0/4 yapacaklarını düşünüyorum.
Kuban: Zalgiris Kaunas (D) - Partizan - Real Madrid (D) - Bayern Münih -- -12 averaj
Yenilmez Armada: Bayern Münih - Zalgiris (D) - CSKA Moskova (D) - Partizan -- -20 averaj
Kuban ile fikstürümüz aynı. İkili averaj durumlar nedir bilmiyorum ama kilit maçlar Zalgiris deplasmanları olabilir.

Yani Bayern'i evimizde yenersek, Zalgiris ve Partizan maçlarımız final maçlarımız oluyor ? CSKA maçımızın sonucuna bakmaksızın top 8 yapabiliyormuyuz ?

Yani Bayern'i evimizde yenersek, Zalgiris ve Partizan maçlarımız final maçlarımız oluyor ? CSKA maçımızın sonucuna bakmaksızın top 8 yapabiliyormuyuz ?

Biz CSKA'ya yeniliriz, Kuban Madrid'e.
Diğer fikstür iki takımında aynı. İçeride Bayern, Partizan dışarıda Zalgiris.
Matematiksel olarak Zalgiris'in şansı devam ediyor ve Kuban'a yenildikleri takdirde olay bitecek. Biraz direnirler ve fark yemezlerse bir sonraki hafta havlu atmış Zalgiris'i rahat yeneriz diye düşünüyorum. 8 averaj fark var, kapanmayacak fark değil.
Genel averaja bakılacaksa eğer CSKA maçının sonucu önemli, fark yemememiz lazım.

kaçıncı yüzyıldayız hala efes diye bir kulüb var, ruh gibi maç izleyen taraftar da çabası böyle olunca efesin aleyine düdük çalmak çok kolay oluyor

Takım, kadro kalitesi denk veya daha kötü olan hiçbir hedef maçını kaybetmedi içerdeki son top giden Kuban maçı hariç.

Sene başında top16 iyidir, top8 çok iyidir diye konuşuluyordu. Ama sonra bakıyorsun Maccabi'ye, Cska'ya, R.Madrid'e yenildik diye kıyamet koptu. Kadroyu final four seviyesinde görüyoruz herhalde. Bu işte, bu kadar bu kadro...

Sene başında Ülker'in oyununu öven kabızlardan biri de bendim. Top8 maçları başlamadan bu hatadan döndüm. Final four hedefleyen hatta Obradovic araya bir şampiyonluk sıkıştırır mı beklentisindeki Ülker'den an itibariyle daha fazla şansımız var. Bütçe farkını söylememe gerek yok.

Efes ve Ülker de yenildiğinde müthiş keyif alıyorum. Efes hangi maçı vereceğini hangi maça asılacağını çok iyi biliyor. Murat Didin'i de Efes Ülker'in önünü açmalı şeklinde konuşturttular ya malum kanalda.

Rahatsız olanlar olabilir ama bir Yunan takımının bile bu takımlara karşı galibiyetinde burda mutluluğumu yazmaya devam edecem.

Saygılar

Bizim için kilit maçlar CSKA ve Partizan maçı . Bayern ve Zalgiris maçlarını kazanacağımızı düşünüyorum. Asıl mesele CSKA'dan fark yememek üzerine de Partizan'a Allah ne verdiyse fark atmak lazım. Partizan'a +20 atmalıyız.

bu gruptan çıkacağız, bu maç çok önemliydi ve kazandık artık kalan dört maçta üç galibiyet alır çıkarız, Bayern, zalgiris ve parizan'ı yeneriz. Ligdede şampiyonluğa inanıyorum Banvit'in bir playof yarı final yada bir finalde bize rakip olabileceğini sanmıyorum, oralar normal sezondaki lig maçına benzemez, bence en iyi kadro hayla bizde ve ligde fener'i geçebiliriz finalde, Bu takım Ergin hoca ve Arroyo önderliğinde şampiyon olacak f8 yapacak...