Son topa kadar mottosu bu sene Efes'in olsun tamam da şu FBÜ maçlarındaki rezilliklerinin açıklaması ne peki?
F.Ülker iyi toparladı. Grupta potaya girdi. Son 2 maçları Laboral, Efes üstüne içerde Malaga, Milano maçları var. Gruptan çıkamamaları çok büyük sürpriz olur bu saatten sonra.
Panathinaikos'u mu dışarı atacaklar Olympiakos'u mu? Önce Malaga'yı geçip 5. olsunlar.
Panathinaikos'u yada Milano'yu.
İyi ki öteki grupta değiliz orası kurtlar sofrasi hele şu inişli çıkışlı halimizle.
Efes de o grup için düşük seviyede ama yeni koç ile birlikte gayet toparlanma sürecine girdiler ruhsuz takilmiyorlar.Forumdaki Efes nefreti haddinden fazla.
Teodosic sağolsun haftayi kurtardık diyebiliriz yoksa hiç hoş olmazdi.
Yunan Ligi'nde fena oynamayan Jamario Moon rezaletti bugün.Olyde Bryan Dunstonu çok tuttum keşke bu adamları büyük kulüplerden önce bulsak alsak.
FbÜlkerde Kleizayi beğendim baya son 5 maçtır gayet iyi oynuyor Erceg yerine olsaydı diyor insan hoş Ercegin de iyi maçları oldu ama oyuncu kalitesi yeteneği daha başka bir olay.
Panathinaikos'a deplasmana gidiyorlar. EA Milano haftaya Oly'ye yenilir. Ama içerde Barcelona'yı yenip ekstra galibiyeti de alabilirler. 1 maç avantajı var ayrıca.
Malaga'yı geçip 5. olursa ben yine de gelip burda tebrik ederim. =))