Euroleague Top 16

Langford sakatlığı büyük şans onlar için ama Laboral deplasmanı o kadar kolay değil. Ebedi dostları Efes de bir kıyak yapacaktır.
Maccabi ise 3.lük için zorlayacaktır, 3 lü averajla Barcelona riskini göze alamaz. Zalgiris deplasmanı çok önemli oldu. Kuban yarım adım önde.
Dün akşamki sonuçla birlikte Kuban'ın Real ve bizim CSKA maçımız çok önemli oldu.
Şanlı Moskova direnişimiz bizi top 8'e atar.

Yalnız Kuban ile beraber 7 galibiyete ulaşırsak Maccabi'nin de 7 galibiyette kalma ihtimali en kötü senaryo olur. İçeride Real ve Cska, deplasmanda Bayern maçları kolay değil onların da.

Yunan takımları bu sene fiyasko oldu. Spanoulis'in durumunu bilmiyorum ama dönmezse Oly'nin işi zor.

Panathinaikos bu sene çok kötü oynuyor. Kötü takım. Gist de oynamayınca niye oynamadı bilmiyorum iyice aptallaştılar. Bramos ekstra sokmasa işleri zordu. Diamantidis uzatmaları oynuyor, eskisi kadar skorer değil. Şut sokamıyor.

Hala şaşıyorum 10 sayı farktan son periyotta Partizan'a nasıl maç verir bir takım diye. İşin içinden çıkamıyorum. Benim kuponu patates etmesi bir yana inşallah bizim yolumuza taş koymaz şu Maccabi

[Video] - Euroleague başkanı J.Bertomeu'nun GS'ın A Lisansı hakkında yaptığı açıklamalar

EL Ceo'su maçtaymış ve maç sonunda Galatasaray'ın A lisansı hak ettiğini ama bize A Lisans vermeleri durumunda Türkiye'den 3 takımda A lisans olacağından başka bir ligden gelecek şampiyon olmuş bir takımın önü tıkanacağını fakat bununla ilgili çalışmalar yapacaklarını söylemiş. İnşallah alırız şu lisansı da önümüzü görürsek daha da artar yatırım

TOP 16 bitimine 3 maç kala Türk takımları arasında en fazla şansa sahip olan takım, bütçesi en düşük olan biziz. İronik!

4-Kuban > 5G | 6M | -11 AV
5-Galatasaray > 5G | 6M | -13 AV

GALATASARAY KALAN MAÇLARI

ZALGIRIS (D)
CSKA (D)
PARTIZAN (E)

KUBAN KALAN MAÇLARI

PARTIZAN (E)
REAL (D)
BAYERN (E)

EA7 Milan Efes'i 76-69 yendi, son çeyrekte inanılmaz oynadı Jerrels.

Kısa rotasyonları muazzam, gruptan 2. çıkmayı da hakediyorlar. Keşke Langford da imzasını koyabilseydi kalan maçlara, büyük talihsizlik.

Valla Efes 3.5 periyot ağır bastı maçta ve kazanabilirdi ki felaket sinirlenirdim kazansalardı. Büyük kıyak geçmiş olurlardı bu sezon fenere ama kazamadılar üzülmedim açıkçası. Jerrells'da müthiş bir kenardan destek veren oyuncu oldu bu sezon gerçekten. Pek akıl kârı şutlar atmıyor ama denemeler genelde hep başarılı oluyor bu sezon. Tabi aldığı süre ve rol de önemli bunda. O sürenin biraz fazlasını aldığında maçın içine de edebiliyor. Milano koçu iyi ayarlıyor.

[Video] - Euroleague başkanı J.Bertomeu'nun GS'ın A Lisansı hakkında yaptığı açıklamalar

EL Ceo'su maçtaymış ve maç sonunda Galatasaray'ın A lisansı hak ettiğini ama bize A Lisans vermeleri durumunda Türkiye'den 3 takımda A lisans olacağından başka bir ligden gelecek şampiyon olmuş bir takımın önü tıkanacağını fakat bununla ilgili çalışmalar yapacaklarını söylemiş. İnşallah alırız şu lisansı da önümüzü görürsek daha da artar yatırım

Başkan ve Lütiü Arıboğan da maçtaydı inşallah her sezon için gerkli yatırım sözünü vermişlerdir. Çünkü klübü kapatırız açıklamalarıyla alınmıyor A lisansı

Başkan ve Lütiü Arıboğan da maçtaydı inşallah her sezon için gerkli yatırım sözünü vermişlerdir. Çünkü klübü kapatırız açıklamalarıyla alınmıyor A lisansı

Twitter'da Eyüp Yıldız da şunları yazmış .Somut bir şeyler artık oluyor galiba

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 15 dk.
GS, A lisansı konusunda çalışmalar yapıyor demiştim gelişmeler olabilir. Yarın anlatırım iyi geceler.

Zalgiris'in ümidi tamamen bitti. Napıp edip kazanmamız ve sayı farkını maksimumda tutmamız gerekiyor. Partizan Maccabi galibiyetiyle biraz olsun gaza gelmiştir mutlaka. Onlar da direnebildikleri kadar direnirler umarım.

Haftasonu ligde Arroyo'yu yine dinlendirelim mümkünse. Bonsu'ya da olabildiğince az süre verelim.

Biz Zalgris'i yenelimde hele, sayı averajı açılsada çok mühim değil...Çünkü 13.hafta biz CSKA'ya, Kuban Real'e gidecek o hafta herşeye gebe zira CSKA ve REAL'de ikili averajları eşit olduğu için sayı yarışı yapacak bundan sonra..Her maçta 20-30 sayı fark atmaya oynayacaklardır bundan sonra özellikle iç saha maçlarında...O hafta deplasmanda dağılan takım bu yarışı kaybeder..Önümüzdeki hafta Kuban Partizana oldukça sayı farkı yapabilir ama unutulmamalıki bizde Partizana aynı farkı atabiliriz son hafta..Bizimde maçımız var onlarla daha...Öncelikle Zalgris'i yenelim sonrada CSKA deplasmanında dağılmayalım...

xY0WPz.png

Barcelona Malaga'ya niye vermiyor ki maçı ? Bizde olsa işler farklı yürürdü !

Barcelona takım olarak R.Madrid, CSKA'nın gerisinde bakmayın mağlubiyetsiz devam etmesine.

Oly kalan maçlarını kazanır 8 galibiyet olur. Gruptan 3. çıkar.

Panathinaikos deplasmanda Barcelona'yı yenemezse veya Milano da Ülker'i yenmezse Pana gruptan çıkamaz. Ülker 4. çıkar. Bu grupta hesapta yanıldım.

Barcelona Malaga'ya niye vermiyor ki maçı ? Bizde olsa işler farklı yürürdü !

Barcelona takım olarak R.Madrid, CSKA'nın gerisinde bakmayın mağlubiyetsiz devam etmesine.

Oly kalan maçlarını kazanır 8 galibiyet olur. Gruptan 3. çıkar.

Panathinaikos deplasmanda Barcelona'yı yenemezse veya Milano da Ülker'i yenmezse Pana gruptan çıkamaz. Ülker 4. çıkar. Bu grupta hesapta yanıldım.

Bence de Barça bi kıyak geçebilir Malaga'ya. Geçen sezon top16'da Malaga çok formda olan Madrid'i deplasmanda yenmişti yani son maçlara doğru

Arroyo & Bonsu smacı 1. sırada... :)

[video=youtube_share;i55czfS6TKw]http://youtu.be/i55czfS6TKw[/video]