Euroleague Top 16

Laboral'de Diop genç çocuk şut dışında N'don'un bire bir kopyası. Tarzı, boyu, tipi, fırıncı küreği kolları. Garip biçimde izlerken maçı anıları yad ediyorum geçen yılki :)

N

Biz Zalgris'i yenelimde hele, sayı averajı açılsada çok mühim değil...Çünkü 13.hafta biz CSKA'ya, Kuban Real'e gidecek o hafta herşeye gebe zira CSKA ve REAL'de ikili averajları eşit olduğu için sayı yarışı yapacak bundan sonra..Her maçta 20-30 sayı fark atmaya oynayacaklardır bundan sonra özellikle iç saha maçlarında...O hafta deplasmanda dağılan takım bu yarışı kaybeder..Önümüzdeki hafta Kuban Partizana oldukça sayı farkı yapabilir ama unutulmamalıki bizde Partizana aynı farkı atabiliriz son hafta..Bizimde maçımız var onlarla daha...Öncelikle Zalgris'i yenelim sonrada CSKA deplasmanında dağılmayalım...

Yarın Kuban çok fark atsa bile son hafta bizde aynı farkı atabiliriz(Son haftaya Munich iddialı girebilirse, dahada kolay olur bu farkı kapatmamız)...Yarın olumsuz bir haber gelirse moral bozmak yok...Kilit nokta önümüzdeki hafta yenilecek farklar..20-30 sayı farkla yenilmenin telafisi olmaz...Ancak CSKA maçı için Bonsu'nun yokluğu beni düşündürüyor..Pota altımız dağılmaya çok müsait Furkan hariç...Birbirinden kaliteli uzunlarla orayı bir işlemeye başlarlarsa affetmezler.. Onlarda averaj peşinde...Tabii aynı risk Kuban içinde var...Real Eurolegue'in en patlayıcı takımı ve olabildiğince fark kovalayacak onlarda...

%90 çeyrek finaldeyiz...

Çok az bir olasılık da olsa partizanın bile hala şansı var.. Bu yüzden yarın L.Kubana erken teslim olmayacaklardır.. Yenilseler bile fark yiyeceklerini sanmıyorum,.. En fazla 8-10 fark olur.. Partizanın yenilmesi demek son hafta İpekçi de 25-30 sayı fark demek..

Bayern hem bir mağlubiyet hem de averaj olarak geride , haftaya maccabiyi kesin yenmeleri lazım.. çünkü biz Cska ile kuban da madrid ile oynuyor... Umarım yenerler yoksa son hafta Kuban maçı formalite olacak onlar için.. bu da bizim işimize gelmez.. Her hafta daha da heyecan artıyor... Çok farklı bir puan durumu olabilir.. üçüncü de olabiliriz beşinci de olabiliriz... şöyle bir tehlike var.. 3 takım aynı puanda olursa sanırım aralarındaki puan durumu geçerli olacak o zaman biz saf dışı kalırız.. Bu yüzden yapmamız gereken şey gidip cska yı yenmek...Fulker yenebiliyorsa bizde yeneriz.. o zaman üçüncü olma olasılığımız bile var..

Bizim için en felaket senaryo maccabinin bayerne ve cskaya kaybetmesi ve 3 lü averajda elenmemiz olur..
herkes kubanla genel averaja odaklanmış durumda, bu tehlike henüz tam olarak idrak edilememiş gözüküyor..

Cem Abi,

Ben yazımı değiştirdim böyle bir cevap geleceğini tahmin ettiğim için :)

Abi, CSka yı yeneriz hiç bir ihtimal kalmaz. Neden olmasın ? Bir de diğer gurup faktörü de var... 2. olmak 1. olmaktan daha değerli olabilir... Kimse Oly ile eşleşmek istemez... O gurupta çok karışık...

Maccabi-Kuban ve bizim üçlü averaja kalma durumu varmış hakikatten. Bu hiç hesapta yoktu.

Maccabi'nin kalan iki maçtan bi galibiyet çıkarması lazım...

Bugün CSKA 7 sayı öndeyken son topu kullanmadı, demek ki 1.lik onlar için o kadar önemli değil.. Haftaya Moskova'dan extra bir galibiyet çıkarırsak eğer, varsın Maccabi kazanmasın 3. olarak bile çıkıp Milano ile eşleşebiliriz..

Maccabi'nin özellkile Kuban'a mağlup olması işimize yaramadı, haftaya Bayern maçında umarım Alman-Yahudi takımı maçı niyetine Maccabi hırslanıp alır, yoksa son maç CSKA Kuban'a kıyak geçebilir olası durumda..

Haftaya olur da cska yi yendigimiz zaman 3.luk ihtimali de doguyor ki karşidaki takim Milano şuan. Mevcut formsuz halimize rağmen ,Milanoyu geceriz diye düşünüyorum.Bu da f4 demek. Ama cska maglubiyeti ve maccabinin 2 de 2 maglubiyeti kabus bir son oluyor sanirim.Haftaya bayern maccabi macinda destekleyecegimiz takim, bizim cska maçinin sonucuna göre deģisecek ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım Partizan maçını da kazandığı takdirde benim için görevini tamamlamış oluyor. Çıkar veya çıkmaz hiç farketmez.

Ha Cska'yı da yener 3. çıkacak olursak Milano'ya vurur geçer bu takım. Final four efsane bir tecrübe olur.

Cska'yı orda yenmek zor kuban 93-92 öne geçti 3.1 saniye vardı yine yenildiler.Hedefimiz 4. olarakda olsa çıkmak.Tabi Cska'yı yenerek cıkmak efsane olur.