Euroleague Top 16

Maccabi'nin grup dördüncüsü olmak için maç kaybetmek istemesi pek mümkün değil. Birincisi neden Barselona ile eşleşmek istesinler? İkincisi maç kaybetmek isteselerdi dün Real Madrid'e karşı son topta maçı kaybedecek kadar iyi oynamazlardı. Maccabi haftaya Bayern'i yener. Bizimle Kuban arasında dördüncülük mücadelesi devam eder. Haftaya hem biz, hem Kuban kaybeder ama, Real Madrid daha fazla fark atar bence. Düğüm son hafta genel averajla çözülür.

Fenerbahçe Cska'yı ilk turda yendi. yine Barcelona'yı da. Top 16 da kazanabilmek önemli ki hem biz hem Fenerbahçe o maçları kazanmamız için çok erken. Ancak tabi ki basketbol şansınız zorlamadan şans beklememek lazım.

Diğer taraftan Milano'yu küçümsemek gerekiyor. Çok tehlikeli bir takımlar. Langdford'suz şu bölümde vites düşürmüş gibi olduklarına bakmayın onunla daha garip bir hal alıyorlar.2 maçta yüzde yüz ile oynayalım sonra arkamıza yaslanalım. Çıkarsak helal olsun çıkamazsak canımız sağolsun.

Asıl mesela Wild Card .Thy sponsorluğunda o daveti alamazsak bir daha nasıl alırım bilmiyorum.

Kuban 3. çeyrek 16 sayı önde. Likhodey 3'lük attı top potadan 2 metre yukarı sekip düşüp sayı oldu. Sinir bozucu. Ama bunlar Bayern'e yenilecek ikili averaja Bayern'le kalacaz inş.

11 sayıyla kazandı Kuban ve gayet makul bence.Hele ki Zalgiris deplasmanı farklarını da göz önüne alırsak onlardan daha sağlam basıyor ayaklarımız yere.Real şu an CSKA'nın gerisinde ve konsantre çıkacaktır.CSKA'dan daha rahat vurup geçebilecek bir takımlar.Son hafta ise onlar daha dirençli bir takımla hatta acabalarla F8 kovalayan bir takımla oynayacaklar.İnşallah diyelim.

xJ06Ln.png

Kalan Maçlar:

Galatasaray - CSKA Moskova deplasman, Partizan içerde
Kuban - Real MAdird deplasman, Bayern Münih içerde

Averajlar:

Galatasaray -1
Kuban 0

Partizan'ın daha az bir farkla kaybetmesini isterdim ama 11 sayı da fena değil. Ki bir ara fark 20'lere çıkmıştı. Bizim açımızdan iyi bir sonuç oldu.

84-73 kazandı Kuban. 1 sayı gerideyiz Kubandan. Derrick Brown muhteşem bir oyuncu 18 sayı 5 ribaund 7 asist. Likhodey 15 sayı (özellikle Partizanın saçma sapan savunmasına en fazla cezayı kesen isimdi) Maçın başında Partizan havluyu atmıştı zaten.

Şimdi Partizan'a kendi evimizde fark atmak vacip oldu. Şöyle okkaca bir 20 sayı civarında. Şimdi bizim yapabileceklerimiz Partizan'a fark atıp Cska'dan az yemek.

Bayern Partizan'dan daha dirençli bir takım. Son haftaya kafa kafaya girebilirsek averaj olarak İpekçi'de Partizan'a ne yapıp edip 30 vurup TOP 8' i görmek lazım. Tabi araya bir CSKA sürprizi sıkıştırabilirsek ki bence imkansız değil, süper olur.

FBÜ-Milano maçında ilk çeyrek 15-13 bitti. İki takım da çok kötü hücum ediyor.

Obra'ya çalınan teknik faulden sonra neden atış olmadı, bilen var mı?

Milano ne ara Deandre Jordan'ı almış Clipperstan ? Lawal = 5/5 10 sayı, 4 ü smaç, 3 ü poster, 2 si iki kişiyi poster, 3 blok biri sayılmadı. Yıllardır maç oynamıyor gibi, çemberi kıracak neredeyse, susturdu 9 bin taraftarı. Bu hafta en iyi 10 harekete tek başına smaçlarıyla aday olur, zaten Zoric'in üzerinden son vurduğu muhtemelen haftanın hareketi seçilecek ki bence sezonun hareketi sayılabilir.

Maçı son periyod açtım, Milano nerdeyse yeniliyordu. :)

Çok keyiflendim ne yalan söyleyim, sevinmeyen zaten bizden değildir. Ayrıca karıştılar. Bizim maçta ilk yarı geride kapatırlarsa seyirci yuhalayabilir bile.

Pana Malaga'yı yenerse son Oly-Pana maçı formalite olur. Madrid-Cska hesaplarına girmezlerse Oly vurur geçer.

Daha önce yazdığım gibi Ülker Malaga'yı geçip 5. olursa büyük harflerle tebrik edecem. Haha...

Maçı son periyod açtım, Milano nerdeyse yeniliyordu. :)

Çok keyiflendim ne yalan söyleyim, sevinmeyen zaten bizden değildir. Ayrıca karıştılar. Bizim maçta ilk yarı geride kapatırlarsa seyirci yuhalayabilir bile.

Pana Malaga'yı yenerse son Oly-Pana maçı formalite olur. Madrid-Cska hesaplarına girmezlerse Oly vurur geçer.

Daha önce yazdığım gibi Ülker Malaga'yı geçip 5. olursa büyük harflerle tebrik edecem. Haha...

Ben keyiflenmedim arkadaşım ne olacak? Basketbol, voleybolda iste Fb, ister Bjk, ister Efes hepsini sonuna kadar destekliyorum.Dediğin yanlış.Maçta da hakem faciası yaşandı.Türkün Türkten başka dostu yok.