Fener %90 elendi gibi. Langfordsuz Milano hucumda epey iyiydi. Fenerin iyi bir salonu var. Ancak pota arkasındakiler hariç diğerleri tiyatro izliyor gibiler.
Ben keyiflenmedim arkadaşım ne olacak? Basketbol, voleybolda iste Fb, ister Bjk, ister Efes hepsini sonuna kadar destekliyorum.Dediğin yanlış.Maçta da hakem faciası yaşandı.Türkün Türkten başka dostu yok.
İlk grupta şunu yendik bunu yendik diye sayikladiklar ve asıl herkesi yenmeleri gereken yerde herkese yenildiler.
Obradovic'i tartışıyoruz. Adamların kulüp bozuk.
Renktaşım eğer söylediğin gibi biz maccabi ve kuban 7-7 ile bitirirse 5. oluyoruz. bu en kötü senaryo bizim için ama birde böyle olması için bayernin maccabiyi bu hafta yenmesi gerekiyor budurumda son haftaya biz kuban ve bayern 6 galibiyet 7 mağlubiyetle gidecekki son hafta kuban-bayern maçı var bayerninde şansı olduğu için o maç ölüm kalım maçı olur bu bizim işimize gelir ama bayernin kazanması halinde çıkarız kuban yenerse 7-7 oluyor maccabinin son maçta evinde cska ya yenildiğinide varsayarsak. (yalnız ordada ilginç olan şey bizim grupta olympiacos un durumuna göre 1. ve 2. lik senaryosu değişebilir - ne cska nede real son 2 yılın şampiyonuyla play-off larda oynamak isteemez herhalde) ama sistem gereği oli 3. ollursa oliden kaçmak isteyen takımda final fourda barcelona ile oynayacak yani onlar açısındanda ilginç olacak çünki oliyi geçen takımda final fourda yarı finalde barcadan kaçıp armani ile oynayacak çok ince hesaplar yapılabiliriyi geceler renkdaş maccabi 2 maçı da kaybederse ihtimal dahilinde bizde 2 de 1 kuban da 2 de 1 yaparsa 3 takımda 7 ye 7 le bitirir. Böyle bir durumda(3 lü avarejda) bizim durumumuz nasıl olur 5 .kalma olasılığımız var mıdır(biri yok desin)
ayrıca Partizan maçının biletleri çıktı mı bir ara bütün maçlar vardı aldık gittik Partizan maçını hatırlayamadım. Satışa çıkacak mı yoksa çıktı ve bitti mi?
Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca Elektra maçındaki şanssız yenilgi ve kubana son saniye basketiyle kaybetmesek şimdi 3'lüğü düşünürdük ki bir 3'lük Armaniye rakip olmak ve sürpriz yapıp final four ihtimali doğururdu her neyse sorulara cevap verebilen olursa sevinirim.
Fb itiraz etti. Milano macı için ama Faul emire çalındı diye duydum bazı medya organlarından teknik çalınmamış diyorlar.İtirazları kabul olursa maç baştan mı başlar o andan mı başlar ?