Euroleague Top 16

Fener %90 elendi gibi. Langfordsuz Milano hucumda epey iyiydi. Fenerin iyi bir salonu var. Ancak pota arkasındakiler hariç diğerleri tiyatro izliyor gibiler.

Sene başından beri iyi kötü havası olan bizim kadar derdi tasasi olmayan Fbnin nisan ayına gelirken ufak çaplı kaosa girmesi ve oyun olarak gayet vasat olmaları güzel haber.Gerci Banvit şu aşamada daha tehlikeli.

Langfordsuz Milanoyu yenemiyorsan gruptan çıkmayı bile hak etmiyorsun demektir.

Hakem de baya kötüydü ama hedefleri bu kadar büyük olan kulüp bu bahanelere sığınmasın.

Obradovicte Terim özentiliği gördüm kendini attırmalar filan :) Șaka bir yana şu adamın neredeyse başarısız tablo çizmesi bir basketbolsever olarak üzüyor beni Trde basketbola bir şey katabilecek 3 5 adamdan biri.

Neyse çok Fb hakkında laf ettim bize gelirsek ben önümüzü aydınlık görüyorum özellikle Avrupa bazında F8 yaparsak gayet güzel olur hele hele bunu tek Türk takımı olarak yaparsak ayrı bir hava olur.

Kuban maçını kazandığımızda ne kadar mutlu olduysam bugünkü Fenerbahçe yenilgisinde o kadar mutlu oldum.Beter olsun Allahın şikecileri.
Asıl biz Top 8 yapalım onlar o kadar reklam yapıp aynı turu göremesin çok jb geçeceğim de 1-2 hafta sabrediyorum

Maçın son saniyelerinde belki bir şans ellerine geçiyordu ki Mirsad Türkcan denen karaktersiz, ahlaksız herif sayesinde o şanstan da oldular :) Be adam senin rakip bench önünde ne işin var. O kadar alışmışlar ki çirkefliğe ve sahtekarlığa, her yerde Demirel'in hakemleri var sanıyorlar. Böyle çarparlar işte!

hahaha iyi olmuş şikecilere . Ben de her yenilgilerini keyifle izliyorum sezonun başı egoları tavan yapıyordu şimdi ne oldu diye sormak lazım. Burada bir kaç arkadaş da övüyordu ülkeri onları da aramızda görmek isteriz.

Birkaç hafta önce FBÜ nün çeyrek final yapacağını yazmıştım sanırsam. Her şey ellerindeydi. Bugün ise ipi bıraktılar. İlk başta Milano, Efes'i yenerek fırsat vermişti. Ardından zorla çevirdikleri Malaga maçı ve son olarak Laboral'in sürpriz Pana deplasmanından galibiyeti gelmişti. Grupta birçok şey istedikleri gibi oldu ama içeride Langford suz Milano'yu geçemediler. Malaga maçını Medleysiz, Oli maçını Spanoulissiz oynadılar. Grupları zor bir gruptu burası kesin ancak fırsatları değerlendiremediler.

Barca 1, Milano 2 oldu grupta. Oli, Efes'i dışarıda Pana'yı içeride yener bir şekilde artık. Gruptaki kaderleri Pana-Malaga maçına bağlı. Pana, Malaga'yı yendiği an dışarıda kalacaklar. Artık sürpriz bekleyecekler. 1-Efes içeride Olympiakos'u yenecek 2-Pana içeride Malaga'ya kaybedecek. 3-Duruma göre Oli-Pana maçında Pana galibiyeti. Tabi kendileri içeride Efes'i yener de dışarıda Laboral'i yenebilecekler mi bilemiyorum. Sanırım F4 hayalleri yarınlara kaldı.

İlk grupta şunu yendik bunu yendik diye sayikladiklar ve asıl herkesi yenmeleri gereken yerde herkese yenildiler.
Obradovic'i tartışıyoruz. Adamların kulüp bozuk.

İlk grupta şunu yendik bunu yendik diye sayikladiklar ve asıl herkesi yenmeleri gereken yerde herkese yenildiler.
Obradovic'i tartışıyoruz. Adamların kulüp bozuk.

Murat Abi top 16'da 4. vitesse top 32'de 2. viteste oynar takımlar. Nba'de Memphis normal sezonda takılır play-offlarda ısırır. Birkaç sene önce sezon 1.si Spurs 8. Phoenix'e süpürülmüştü.

Barcelona,Cska ile 20 maç yapsa 19'unu kaybeder Ülker. O bir maç da top 32'dekilerdi.

Kinsey sezonu kapatmış, Maccabi bir maç kazanırsa gruptan çıkarız.Biz 2'de 2, Maccabi 2'de 0 yaparsa 3. çıkarız, Armani'yi geçip final four'a kalma durumu olabilir ki tarih yazarız.

Hakemi flan boşverin Fener Milanoyla 10 maç yapsa 9 unda süpürürler feneri, taş gibi basketbol oynuyorlar helal olsun büyük yol katetmiş Milano. Yahu yılların OBRADOVİC'i bile şu lanet kulüpte LOSER oldu çıktı. :) 2 sezondur her Fener maçında çayımı demleyip arkama yaslanıyorum keyifle izliyorum dağılışlarını. Bu Milano F4 bile yapar görün bakın. Samuels yerine daha efektif bi uzun olsa Milano durdurulamaz olurdu.

iyi geceler renkdaş maccabi 2 maçı da kaybederse ihtimal dahilinde bizde 2 de 1 kuban da 2 de 1 yaparsa 3 takımda 7 ye 7 le bitirir. Böyle bir durumda(3 lü avarejda) bizim durumumuz nasıl olur 5 .kalma olasılığımız var mıdır(biri yok desin)
ayrıca Partizan maçının biletleri çıktı mı bir ara bütün maçlar vardı aldık gittik Partizan maçını hatırlayamadım. Satışa çıkacak mı yoksa çıktı ve bitti mi?
Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca Elektra maçındaki şanssız yenilgi ve kubana son saniye basketiyle kaybetmesek şimdi 3'lüğü düşünürdük ki bir 3'lük Armaniye rakip olmak ve sürpriz yapıp final four ihtimali doğururdu her neyse sorulara cevap verebilen olursa sevinirim.

iyi geceler renkdaş maccabi 2 maçı da kaybederse ihtimal dahilinde bizde 2 de 1 kuban da 2 de 1 yaparsa 3 takımda 7 ye 7 le bitirir. Böyle bir durumda(3 lü avarejda) bizim durumumuz nasıl olur 5 .kalma olasılığımız var mıdır(biri yok desin)
ayrıca Partizan maçının biletleri çıktı mı bir ara bütün maçlar vardı aldık gittik Partizan maçını hatırlayamadım. Satışa çıkacak mı yoksa çıktı ve bitti mi?
Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca Elektra maçındaki şanssız yenilgi ve kubana son saniye basketiyle kaybetmesek şimdi 3'lüğü düşünürdük ki bir 3'lük Armaniye rakip olmak ve sürpriz yapıp final four ihtimali doğururdu her neyse sorulara cevap verebilen olursa sevinirim.
Renktaşım eğer söylediğin gibi biz maccabi ve kuban 7-7 ile bitirirse 5. oluyoruz. bu en kötü senaryo bizim için ama birde böyle olması için bayernin maccabiyi bu hafta yenmesi gerekiyor budurumda son haftaya biz kuban ve bayern 6 galibiyet 7 mağlubiyetle gidecekki son hafta kuban-bayern maçı var bayerninde şansı olduğu için o maç ölüm kalım maçı olur bu bizim işimize gelir ama bayernin kazanması halinde çıkarız kuban yenerse 7-7 oluyor maccabinin son maçta evinde cska ya yenildiğinide varsayarsak. (yalnız ordada ilginç olan şey bizim grupta olympiacos un durumuna göre 1. ve 2. lik senaryosu değişebilir - ne cska nede real son 2 yılın şampiyonuyla play-off larda oynamak isteemez herhalde) ama sistem gereği oli 3. ollursa oliden kaçmak isteyen takımda final fourda barcelona ile oynayacak yani onlar açısındanda ilginç olacak çünki oliyi geçen takımda final fourda yarı finalde barcadan kaçıp armani ile oynayacak çok ince hesaplar yapılabilir :)

Son haftanın fikstürüne baktım, biz Kuban'dan sonra oynuyoruz, yani ihtiyacımız olan fark belli olacak, Maccabi bir maç kazanırsa biz Partizan'a gerekli farkı atar, gruptan çıkarız

Partizan maçından önce kritik maç CSKA maçı. Bu maçta CSKA ile mutlaka kafa kafaya oynamalıyız tıpkı Real Madrid maçı gibi.

Fb itiraz etti. Milano macı için ama Faul emire çalındı diye duydum bazı medya organlarından teknik çalınmamış diyorlar.İtirazları kabul olursa maç baştan mı başlar o andan mı başlar ?

Maç tekrarlanmaz. Hakem hatası der geçilir. Bir de taraftar sitelerinde böyle hakem rezaleti görmedik diyorlar ya utanmadan. Her sene kadınlar finalini seyretsinler neler oluyor. Temassız faul çaldı be hakemler. Koçları saha içinde 6. oyuncu gibi kendi oyuncusuna da bizim oyuncumuza da çarpttı.