Tekrar falan olmaz.Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Baştan başlar.
Bir Hackett hayranı olarak bende çok zevk alıyorum Siena'nın bu çıkışından ...Ancak son haftalarda Gentile'de benim için aynı yola girmeye başladı...Savunma, güç, penetre , hırs , rakibi bozma , şut, top paylaşmayı bilme, doğru tercihleri yapma herşey var çocukta..Nazar değmesin...Böyle komple oyunculara bayılıyorum ... Avrupa'da kısa rotasyonunda böyle iki tane oyuncu oldu mu Barca'ya bile 30 çekiyorsun(Langford'ta yoktu maçta)...Bu adamlar hücuma büyük katkı verdiği gibi savunmada bütün pis işleri de yapıyorlar...Üçüncü adam kimi koyarsan koy yanlarına zaten...Bu üçüncü adamda Langford gibi bir hücum silahıysa zaten kusursuz bir kısa rotasyonun oluyor... Uzunları aynı kalitede olsa gelmiş geçmiş en sağlam Avrupa takımı kadrolarından olurdu bu takım...Tabi uzunlarının da hakkını yememek lazım aslında ..Kimya olarak uyuyor onlarda bu takıma...Atletik, hızlı, mücadeleci oyuncular onlarda...Bu halde bile şampiyonluk şansları var...
Siena değil EA Milano.
Baştan başlar.
BUNLAR FİBAYI BZİM KENDİLERİNİN ARKA BAHÇESEİ OLAN FENERASYONLA KARIŞTIRMASINLAR GÜLSE GEÇER ELİN ADAMI TURGAY YALAKASI GİBİ ONLAR İSEDİ DİYE 1 GÜNDE 2 DEVŞİRME KANUNU ÇIKARTAN ŞEREFSİZLER YOK FİBADA ADAMA HADİ LEN ORDAN DERLER
Evet aynı gün ve aynı saatte oynanır maçlarOlur da ikili averajlara kalma durumu kesinleşir, maç saatini değiştirme ihtimali var mı? Sonuçta program hazırlanırken böyle bir durum çok beklenmiyor.
Olması muhtemel bir şikeyi önleme adına maç saatini değiştirebilirler ki her ne kadar şu anki durum bizim lehimize olsa da değiştirmeleri de gerekir.