Euroleague Top 16

Kleiza 3.3 milyon Euro (dolar değildi sanırım) İnanılmaz paralar saçılıyor fenerde Obradovic takımı bence inanılmaz kötü kurdu.Ve yunanistan değil burası 2 takımın arasında geçsin.Kafaya oynayan 4-5 Takım onları sürekli zorlayan 3-4 takım var.Avrupada barca ile cska'yı yendiler ama ben biliyordum böyle olacağını.

Milano müthiş bir hava yakaladı. Daha sezon başında final-fourada ev sahipliği yapacakları için, benim ciddi bir beklentim vardı zaten. Üstüne top 16 öncesi hackett transferide gelince, ciddi bir final-four adayı olduklarını söylemişdim ama bu kadarını ben bile beklemiyordum..
Büyük bir basketbol mucizesi olmazsa final-eightde maccabiyi geçip final-four yaparlar, ordada kendi sahalarında real madrid dısındaki her takıma karşı favoridir bence armani...

Bir Hackett hayranı olarak bende çok zevk alıyorum Siena'nın bu çıkışından ...Ancak son haftalarda Gentile'de benim için aynı yola girmeye başladı...Savunma, güç, penetre , hırs , rakibi bozma , şut, top paylaşmayı bilme, doğru tercihleri yapma herşey var çocukta..Nazar değmesin...Böyle komple oyunculara bayılıyorum ... Avrupa'da kısa rotasyonunda böyle iki tane oyuncu oldu mu Barca'ya bile 30 çekiyorsun(Langford'ta yoktu maçta)...Bu adamlar hücuma büyük katkı verdiği gibi savunmada bütün pis işleri de yapıyorlar...Üçüncü adam kimi koyarsan koy yanlarına zaten...Bu üçüncü adamda Langford gibi bir hücum silahıysa zaten kusursuz bir kısa rotasyonun oluyor... Uzunları aynı kalitede olsa gelmiş geçmiş en sağlam Avrupa takımı kadrolarından olurdu bu takım...Tabi uzunlarının da hakkını yememek lazım aslında ..Kimya olarak uyuyor onlarda bu takıma...Atletik, hızlı, mücadeleci oyuncular onlarda...Bu halde bile şampiyonluk şansları var...

Bir Hackett hayranı olarak bende çok zevk alıyorum Siena'nın bu çıkışından ...Ancak son haftalarda Gentile'de benim için aynı yola girmeye başladı...Savunma, güç, penetre , hırs , rakibi bozma , şut, top paylaşmayı bilme, doğru tercihleri yapma herşey var çocukta..Nazar değmesin...Böyle komple oyunculara bayılıyorum ... Avrupa'da kısa rotasyonunda böyle iki tane oyuncu oldu mu Barca'ya bile 30 çekiyorsun(Langford'ta yoktu maçta)...Bu adamlar hücuma büyük katkı verdiği gibi savunmada bütün pis işleri de yapıyorlar...Üçüncü adam kimi koyarsan koy yanlarına zaten...Bu üçüncü adamda Langford gibi bir hücum silahıysa zaten kusursuz bir kısa rotasyonun oluyor... Uzunları aynı kalitede olsa gelmiş geçmiş en sağlam Avrupa takımı kadrolarından olurdu bu takım...Tabi uzunlarının da hakkını yememek lazım aslında ..Kimya olarak uyuyor onlarda bu takıma...Atletik, hızlı, mücadeleci oyuncular onlarda...Bu halde bile şampiyonluk şansları var...

Siena değil EA Milano.

Milano racona ters işler yapmaya devam ediyor :) Takımda herkes savaş makinesi karakterinde. Taş gibi takım kurulmuş. Olympiakos'un 2 yıldır yaptığı sürprizi Milano yaparsa şaşırmam.

Bunu söylemek baya garip olcak ama grupdaki kader maçımız bana göre ne bizim ne de kubanın maçı.. bu akşamki bayern-maccabi maçı grupdan cıkanı bence büyük orande belirler..
Son hafta maçlarının zamanlarıda bizim için süper, kuban perşembe oynıycak bayernle. Bizde partizan maçına hangi skoru almamız gerektigini bilerek çıkacaz.
Yeterki şu maccabi bi kazansın bugünde, 3 lü averaj muhabbeti bi son bulsun, ipler tamamen elimize geçsin...

Olur da ikili averajlara kalma durumu kesinleşir, maç saatini değiştirme ihtimali var mı? Sonuçta program hazırlanırken böyle bir durum çok beklenmiyor.
Olması muhtemel bir şikeyi önleme adına maç saatini değiştirebilirler ki her ne kadar şu anki durum bizim lehimize olsa da değiştirmeleri de gerekir.

Olur da ikili averajlara kalma durumu kesinleşir, maç saatini değiştirme ihtimali var mı? Sonuçta program hazırlanırken böyle bir durum çok beklenmiyor.
Olması muhtemel bir şikeyi önleme adına maç saatini değiştirebilirler ki her ne kadar şu anki durum bizim lehimize olsa da değiştirmeleri de gerekir.
Evet aynı gün ve aynı saatte oynanır maçlar