Euroleague Top 16

Şuan Kuban-Csk maçını izliyorum . Teo maçı kendi elleriyle kubana verecek sanırım son periyot .3dk var 66-64 kuban üstünlüğü. biz bu 2 takımı da yeneriz bence. tabi öncelik savunmayı düzeltmekte.

Düzenleme : Zamanı olan arkadaşlar kesinlikle bu maçı izlemeli. Maç uzatmaya gitti. Teo son hücumda 7m den top attı haliyle girmedi.

Düzenleme2: 77-84 Csk kazandı bizim içinde iyi oldu. Maçtan şunu anladık ki iki takımı da yenebilecek güçteyiz ama son dk ya kadar savunmayı bırakmadan mücadele etmeliyiz. Cska da Teo son periyotta maçı elleriyle veriyordu kuban değerlendirmedi biz bu hataları affetmemeliyiz. Uzatmada ise Teo hatalarından ders almış olacak ki Kalnietisin bir tık üstüne çıktı ve maçı kazandırdı.

CSKA çekti fişi... Son periyodu ve son hücumu rezalet oynayan Teodosic..Uzatmadada 8 s 2 rib 1 asist 1 top çalma ile hatasını telafi etti...

CSKA ve Kuban maçını izledikten sonra Real dışında herkes herkesi yener bu grupta form sağlık ve o günkü mücadeleye bağlı olarak...Tek dikkat etmemiz gereken nokta sakatlıklar ve deplasmanlarda kolay çözülüyor olmamız biraz geri düşünce...

Benim düşüncem Real Madrid,CSKA,Maccabi Tel Aviv ve Kuban deplasmanlarından yenilgi ile ayrılabiliriz.İç sahamızda 1 maç yenildik ve oda ilk ve son olmalı.5 yenilgiyle kapamamız lazım olay bu çok zor çünkü çok sakatlık ve değişik olaylar oluyor.Savunmamızda kötü şu sıralar.Ama inşAllah toparlanırız ve gruptan çıkmayı başarırız.Aslanların canı sağolsun onlara güvenimiz tam.

Bayern deplasmanda Zalgiris'i yendi. İçerde Partizan'ı geçerler 2-0 olacaklar. CSKA, Maccabi de kazanır bu hafta içerde. Biz de Madrid'te kaybederiz.

Madrid, CSKA, Maccabi, Bayern 2-0
Zalgiris, Partizan, Kuban ve biz 0-2 olacağız gibi duruyor.

Bu arada oyun tarzıyla Bayern'de çok tehlikeli takım. Kuban ile beraber en büyük rakip olacak 4.lük için. Partizan ve Zalgiris'e karşı 4-0 yapmalıyız. Yoksa işimiz çok zorlaşacak.

Bu arada F.Ülker kesin olarak takviye yapacakmış takıma. Obra takviye istemiyorum demişti. Oly mağlubiyeti sonrası düşünceler değişmiş demek.

Hidayet boşa çıkınca almak istemiş olabilirler.

Bu arada F.Ülker kesin olarak takviye
yapacakmış takıma. Obra takviye istemiyorum demişti. Oly mağlubiyeti sonrası düşünceler değişmiş demek.

Hidayet boşa çıkınca almak istemiş olabilirler.

Serbest kalınca aklıma geldi bu durum.
Ama Amerika'dan dönmeyi düşünmüyormus.

Bana kalırsa bizim de 1-2 transfer yapmamız gerekecek.

Bayern inşaAllah Partizan'a kaybeder.
Bizde inşaAllah Allah'in izniyle Madrid'i yeneriz.