Euroleague Top 16

Oly bozguna uğradı resmen. Diğer grupta işler baya karıştı. Efes hariç tüm takımların F8 şansı var.

İyi ki diğer grupta değiliz.Ergin hoca ve oyunculara onca sıkıntı ve eksiğe rağmen vaktinde grubu 2.bitirdikleri için teşekkürler.

realin hiç mağlubiyet alamayacağını düşünürsek cska nın deplasman performansı iyi değil bizim bence kuban ve bayern maçları fazlasıyla belli edecek 2 takımı içerde yeni dışardada 2 sinden birinden galibiyet almak çok değerli olacak partizan mücadele eden bir takım içerde farklı oynuyorlar ama 2 galibiyet alabiliri partizandan cska yıda burda yenebiliriz 6 galibiyet burdan 3.olarak çıkarır bizi bence.

realin hiç mağlubiyet alamayacağını düşünürsek cska nın deplasman performansı iyi değil bizim bence kuban ve bayern maçları fazlasıyla belli edecek 2 takımı içerde yeni dışardada 2 sinden birinden galibiyet almak çok değerli olacak partizan mücadele eden bir takım içerde farklı oynuyorlar ama 2 galibiyet alabiliri partizandan cska yıda burda yenebiliriz 6 galibiyet burdan 3.olarak çıkarır bizi bence.

Madrid in mağlubiyetsiz kapatacağına ihtimal vermiyorum grubu.En başta biz içerde yeneceğiz çok eksiğimiz olmazsa.Maccabi deplasmanlarıda zor ki ekstra 3.yenilgiyi alırlar tahminim.

Eğer gruptan çıkmak istiyorsak hedef maçlar belli.Önümüzdeki iki maçı kazanmak (Kuban ve Münih deplasmanı) Kubanı yenersek büyük ihtimal devre dışı kalmış olacaklar 3 mağlubiyetle, tabi ikili averaj da önemli unutmamak lazım.Münihinde 2 de 2 yaptığını düşünürsek, onları kesinlikle deplasmanda yenmeliyiz

Madrid in mağlubiyetsiz kapatacağına ihtimal vermiyorum grubu.En başta biz içerde yeneceğiz çok eksiğimiz olmazsa.Maccabi deplasmanlarıda zor ki ekstra 3.yenilgiyi alırlar tahminim.

gerçekçi düşünmek lazım maccabi deplasmanı zorlar ama sallar sadece cskayı 2 maçtada yenerler bizim burda asılmamız gereken maç cska maçıki taraftarımızla birleşince alacağımıza inanıyorum deplasmandaki partizan maçıda 2.önemli maç olacak.

Maccabi, aynı bizi yendiği maçtaki gibi Zalgiris'i yendi, ilk yarı geridelerdi, son çeyreğe kafa kafaya girdiler, maçı da 9 sayıyla aldılar.. Onlarda da Olympiakos gibi bir hava var..

Ülker yenildi ama berbat savundu.Malaga da iyi attı.Bo potaya giderek çok kolay gibi görünen 16 sayı attı.

Gordon olmayınca kriz anlarında potaya gidecek adamımız yok.Hairston'dan bekledik dün bunu , top kaybetmekten potaya gidemedi.

Ben hala gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum, bence Kuban, Bayern, Zalgris, Partizan maçlarından altı galibiyet çıkartabilecek kapasitede bir takım değil ama biz çıkartabiliriz ve deplasmanda iyi motivasyon ile ve iyi günümüzde olursak Kubanı yeneceğimizi düşünüyorum ve evimizde CSKA ya da Realden alacağımız bir galibiyet ekstra olur, alamasak bile yedi galibiyet gruptan çıkmamıza yetebilir.

Malaga - FBÜ maçını 3. çeyreğin ortasından itibaren izlemey başladım. Maç uzun süre kafa kafaya gitti. Özellikle son periyot iki takım da dış atışa kaldı. Bu bölümde daha organize olan Malaga maçı koparmayı bildi. Hem daha iyi savundular hem daha verimli hücum ettiler.

FBÜ için kırılma anı, bitime 3 dk kala, Malaga ivme yakalamışken, Zoriç'in üst üste yaptığı 2 hücum faülü oldu. Bundan sonra Malaga farkı açtı ve maçı kopardı.

Keşke Euroleague maceramız bu sezon ilk turda bitseydi, çok ciddiyim bu konuda. Bir çok istatistikte gerideyiz.

Sayı : 24 takım arasında 18.sıra
Asist : 24 takım arasında 20.sıra
2 Field Goals Percent : 24 takım arasında 21. sıra
3 Field Goals Percent : 24 takım arasında (24). sıra
True Shooting : 24 takım arasından 21.sıra

rakamlar bazen her şeyi açıklıyor.. Zira bu kadar sakatla, keşke 2.tura kalmasaydık demiyorum değil..

Keşke Euroleague maceramız bu sezon ilk turda bitseydi, çok ciddiyim bu konuda. Bir çok istatistikte gerideyiz.

Sayı : 24 takım arasında 18.sıra
Asist : 24 takım arasında 20.sıra
2 Field Goals Percent : 24 takım arasında 21. sıra
3 Field Goals Percent : 24 takım arasında (24). sıra
True Shooting : 24 takım arasından 21.sıra

rakamlar bazen her şeyi açıklıyor.. Zira bu kadar sakatla, keşke 2.tura kalmasaydık demiyorum değil..

Eurocup'ta daha çok iş yapardık dersen onu bilemem Furkan ama şu 14 maçta yenilsek bile 16 puan (maç başına 1 - tur atlama bonusu 2)kazanmış oluyoruz Avrupa'da top 16'ya kalarak...Toplamdada 32 puan yapıyor bu..Her sene 32 puan toplama istikrarını göstersek, üç senelik tabloda 96 puan yapıyorki şu anki tabloya göre bu Avrupanın en iyi sekizinci takımı demek...A lisansı için diğer şartlarında varsa fazlasıyla yeterli bir puan...Belki şu an içimiz karardı , moralimiz bozuk ama ne kadar fazla buraları oynasak her bakımdan avantaj...Rezil bile olsak şu grupta önümüzdeki sene ne ile karşılacağımızı biliyoruz en azından..Öteki türlü atıp tutuyoruz şöyle iyi takımız böyle iyi takımız diye... Bayern maçını kazanıp toparlayacağımıza inanıyorum ben yinede...

Eurocup'ta daha çok iş yapardık dersen onu bilemem Furkan ama şu 14 maçta yenilsek bile 16 puan (maç başına 1 - tur atlama bonusu 2)kazanmış oluyoruz Avrupa'da top 16'ya kalarak...Toplamdada 32 puan yapıyor bu..Her sene 32 puan toplama istikrarını göstersek, üç senelik tabloda 96 puan yapıyorki şu anki tabloya göre bu Avrupanın en iyi sekizinci takımı demek...A lisansı için diğer şartlarında varsa fazlasıyla yeterli bir puan...Belki şu an içimiz karardı , moralimiz bozuk ama ne kadar fazla buraları oynasak her bakımdan avantaj...Rezil bile olsak şu grupta önümüzdeki sene ne ile karşılacağımızı biliyoruz en azından..Öteki türlü atıp tutuyoruz şöyle iyi takımız böyle iyi takımız diye... Bayern maçını kazanıp toparlayacağımıza inanıyorum ben yinede...

Bu kadar sakat varken, üstüne bu kadar olay yaşanmışken iyice tepe taklak olduk, CSKA maçına kadar oynayacağımız 2 maçı da kazanmalıyız. Ama Bayern maçı şuan zor gözüküyor..