Euroleague Top 16

Herseyın bır anda olmasını ıstıyoruz sonra hayal kırıklığı ve ısyan takım son 16 takım arasında bunca sakat oyuncuya rağmen bence basarıdır. Bundan keyıf almasını bılelım daha ılerısı olabılırmıydı tabıkı olabılırdı. Takım oynadığı maclarda kotumuydu hayır seneye yapılacak bır kac ıyı takvıyeyle buraların ustunde olabılırız.

Ne olursa olsun, hiç galibiyet alamasak bile burada olmamız, bu takımlarla oynamamız bir tecrübedir, camianın ilerlemesi demektir, oyuncuların tecrübe kazanması demektir ki ben bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi gruptan çıkacağımızı düşünüyorum, Partizan kendi evinde Cskayı yenebiliyorsa biz neden yenmeyelim ki daha önce yaptık bunu, Kuban bizi kendi evimizde yenebiliyorsa biz onları neden deplasmanda yenmeyelim?

Yalnız üç maçta da son dakikaya kadar maçın içindeydik. Ergin hoca son demeçleriyle beni şok etmiş olsa da hocanın ve takımın üstüne düşeni yaptığını düşünüyorum.

Münih'ten galibiyetle dönebilirsek -ki neden olmasın- herşey olabilir. Ha daha önce de yazdığım gibi, top 8'e çıkamamak dünyanın sonu değil. Top 16 seviyesinde mücadele etmek de değerli benim için.

Büyük bütçelerle kurulan takımlarda Fenerde oyun kurucu yok(euroleage seviyesinde).Biz ise Arrroyo ne kadar oynuyorsa o kadar oynuyoruz ki çok iyi oynadığı zaman dahi kazanamıyoruz.Efes ise kadro yapısı olarak her alanda bozukluklara sahip bir takım.Durum böyle olunca bu seviyelerde başarılı olabilmek gerçekten çok zor.

Bu hafta içi yaşanan olaylardan sonra;

1-Hoca,oyuncular ve yönetim tarafından bence bu sene bitmiştir.
2-Taraftarlar artık eskisi gibi bence salonu doldurmayacaktir.

Tabi bence. İnşaAllah yanılırim...

Euroleuage Seviyesinde Maçı Koparmak için 1-2 oyuncu katkısı ile olmuyor. Ver topu Oyun kurucu'ya naparsa yapar Mantıgına kalırsan Kuban gibi takıma yenilirsin.

Umarım seneye Takımda büyük revizyon yapılır. En az 4-5 isimle yollar ayrılır.

Münih maçıyla tarihimizdeki ilk Top 16 deplasman galibiyetimizi aldık.

Bu saatten sonra kaybettiğimiz maçlara dönüp bakmaya hiç gerek yok olan oldu, oturup 2 ay sonraki şu maçı kazanırız veya kaybederiz diye hesap yapmaya da gerek yok.Maç maç bakıp, odaklanmak lazım.Alabildiğimiz kadar galibiyeti alıp, önümüze bakmalıyız

İçerdeki münich maçı + 2 zalgiris + 2 partizan + deplasmandakı kuban maçını kazanmamız bizi tekrar potaya sokar . Sonrası ıçınse İçerdeki real cska maçları belirleyici olur .

TOP 8'e çıkamamak dünyanın sonu değil. Önemli ve değerli olan top 16'daki dört maçımızda da başabaş mücadele edip -ve bu mücadeleyi devam ettirmemiz gerekiyor elbette- TOP 8 iddaamızı sürdürmemiz.

Euroleague'e kattığımız renk A lisansı konusunda bizi öne çıkaracak.

Önümüzdeki 3 maç çok kritik mutlaka kazanılmalı hedef Top 8'se İçerdeki Zalgiris ve Partizan deplasmanı zaten çok önemli ama Kuban maçının telafisi içerdeki Cska maçı olacak.

Kuban'ın Zalgiris ve Partizan'la arka arkaya 2 maçı var bir mağlubiyet alırlarsa süper olur bizim için.

Zalgiris Kuban deplasmanında 23-37 önde. Kazanırlarsa mükemmel olur.

edit: İlk yarı sonucu 39-51. Ha gayret Zalgiris.

Kuban yine son anlarda maça ağırlığını koyup kazandı maalesef, nefretlik bir takımlar.

Enteresan gerçekten 3 sayı lazım Zalgris'e boşken atmayıp içeri giriyorlar son hücumda topu kaybedene kadar :D Kuban şu an 0-4'le havlu atmış olabilirdi ama büyük avantaj elde ettiler...Bu kadar zayıf bir grupta bir daha bir araya gelmez top 16'da