Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

Ve de en az Jelena'nın boş turnikesi kadar bir önceki pozisyonda airball attıkları topun ribaundunu alamayıp Q'nun boş turnike atması çok oturdu içime.

Ve de en az Jelena'nın boş turnikesi kadar bir önceki pozisyonda airball attıkları topun ribaundunu alamayıp Q'nun boş turnike atması çok oturdu içime.

Hay çok yaşa, ben de bunu yazacaktım :) Jelena'nın turnikesi nasıl şanssızlık ise o girmeyen topun kuanitra'nın kucağına düşmesi de onlar adına şans.. Aslında bizim de büyük hatamız orada o ribaundu alamamak.. Olan oldu artık tabi :)

Arkadaşlar benim bilet bulma şansım var mı acaba maç için kıbrısdan cuma günü sabahı geliyorum gişelerden filan satış olacak mı?bilet bulma şansım nedir

Mesele maçın biletlerinin bitmesi değil ne yazık ki, çünkü işin içinde Real Madrid maçı da var. Ve asıl o maç dolacak tribünler.

Asıl hak edenler, daha çok ihtiyacı olanlar ise maçın başlama saatinin de etkisiyle çok daha az taraftar önünde oynayacak. Kazanmak da var bu oyunda, kaybetmek de. Ne mutlu bize ki kazansak da kaybetsek de gurur duyacağımız bir takımımız var.

2.maçı bilemem, belki zaman zaman onsuz da idare edebiliriz ama 3.maçta Sancho 40 dakika sahada kalmalı kesinlikle. Nevriye hücumda ne kadar önemli katkılarda bulunsa da savunmada artık ayakları gitmiyor, ribaundlarda ciddi sıkıntı yaşıyor. Maçın en kritik topu Jelena'nın girmeyen turnikesi değil de, airball olan topun ribaundunu Nevriye'nin alamayışı ve Quanitra'nın boş turnikesiydi bence. Kelsey de kaç dakikayı çıkarabilir bilmiyorum ama mümkün oldukça sahada kalmalı. Kısacası Sancho-Kelsey ikilisiyle maça başlayıp, hücumda tıkandığımız bölümlerde Nevriye-Sancho ikilisine dönmeliyiz. Jelena'yı Fb ile oynadığımız EL serisi özelinde sadece 3 numarada kullanmamız daha yararlı olacaktır.

Takimin tek guardi Nuria olmadan, Sancho neredeyse hic katki vermeden son topa kaldik Jelena turnikeyi biraksa maci kazaniyorduk. O derece kotu takimlar.
Sakatlik, eksik, gedik olmadigi muddetce iki macta da tokatlariz.

2 numarayi Aysegul, Casas ve Sebnem'e paylastirip 1,3 ve 4 numarada mac kopmadigi surece mumkun oldugu kadar rotasyona gitmeyelim.
Nuria - Aysegul/Casas/Sebnem - Jelena - Sancho - Nevriye/Bone

Hem ribaundlarda ustunluk kurariz, hemde hucumda ezici bir size ustunlugumuz olur.
Ekrem hoca tabii ki en iyisini bilir.

Winnicki,Ekrem hoca karşısında son derece ezik kalıyor onun ürettiği oyunlara ve yapılan savunmaya çare bulamıyor.. Bu serinin burada bitmeyeceğine inanıyorum kadro olarak kıyaslayınca fark olmasına rağmen Ekrem Memnun çok büyük bir fark yaratıyor.. Belkide fb koçu olsaydı bu takıma karşı 15-20 sayılık farklarla maç kazanırdı o kadroyla..

Maça 3 kişi de çıksak "Ekrem Hoca bilir işini, yine yapar birşeyler" diyeceğimiz bir koçumuz var şükürler olsun. Bence rahat kazanırız; kaybetsek de bu takıma kızamam.

Onur abi çok güzel demiş.. Kazansak da kaybetsek de gurur duyduğumuz bir takımımız var diye.. Diana Taurasi'li, Slyvia Fowles'lı, Tina Charles'lı dönemde bile çok sevmeme rağmen bu kadar sahiplenememiştim.. Daha geçmiş dönemleri yazmıyorum çünkü 2010 sezonundan itibaren takip etmeye başladım ben.. Hep yazıyoruz, söylüyoruz, Allah iyi ki Ekrem hoca gibi bir değeri başımıza koç olarak gönderdi.. Takımı en zor dönemlerde bile başarılı yapmasının yanı sıra bize çok fazla sevdirdi..

Şu macı izleyince deplasmanda pisi pisine kaybettigimiz maca üzülmeden edemiyor insan. Kesinlikle bizden iyi degiller . Gecen macta Nuria ve Sancho macın basında o şanssızlıkları yaşamasa bugun burda turu alacaktık .. Tina charles dısında kocaman bir balon fenerbahce .. Shavonte 'nin ne oynadigi belli degil . İkinci yari dengeli hücum edersek bu savunma ile cok rahat kazaniriz.

Bizim iki takımımızda herşeyi hakediyor. Mücadele, hırs.. Ekrem hoca ve Ergin hoca gibi iki tane muhteşem insan var ama bu aciz yönetim her şeyi bütün seneyi mahvetti. Salondaki renkdaşların yönetime tepki vermeleri gerek. son topa kadar haydi kızlar alacağız bu maçı...

Boş turnikeler kaçırıyoruz. Hücum kısmında istikrar sorununu halledersek, biraz düzene koyabilirsek savunma zaten çok iyi, farkla alırız.

Arkadaş çekindiğimden maçı izleyemiyorum :) İlk periyodun son dakikasında yetiştim maça, 12-4 öndeydik, ben izlemeye başladım 14-17 oldu maç, sesi kapattım bilgisayarın, başka şeylerle ilgilenmeye başladım :D ikinci yarıya baksam mı acaba