Euroleague Women Çeyrek Final Serisinde Rakibimiz Fenerbahçe

Arkadaş çekindiğimden maçı izleyemiyorum :) İlk periyodun son dakikasında yetiştim maça, 12-4 öndeydik, ben izlemeye başladım 14-17 oldu maç, sesi kapattım bilgisayarın, başka şeylerle ilgilenmeye başladım :D ikinci yarıya baksam mı acaba
Tina dısında skor üretemiyorlar . Hücumda iyi oldugumuzda savunma direncide 2-3 kat artıyor .. Rahat olun mac bizim .

Izlerken icimden geciriyorum su kadroya Isil ve Moore'u ekliyorum kenarda da Ekrem hoca. Oyle fecaat rakamlarda degil, adam gibi bir yonetim gelse cok rahat gerceklestirebilecegi birsey aslinda.

Isil - Martinez
Moore - Casas - Aysegul
Dubljevic - Sebnem
Sancho - Bahar
Bone - Nevriye - Inci

Karşıdan tina'yı çıkar Türkiyede ilk 5 e giremez bu fener. Bizim bunlara elenmemiz büyük mucize olur, Kaldı ki bugün pota altında kötüyüz boş şutlar kaçıyor buna rağmen 7 sayı önde girdik devreye, maçın hakkı şu an 15 sayı lehimize olmalıydı.

59-49 dan mac nerelere geldi . Bu casas ne işe yarar ? Kacirdigi bomboş 4 üclük var. Top cember ile alakasiz yerlere gidiyor . Mac sonu en kritik yerde iki serbest atıs kacırdı .. Safi zararsın be kızım .. Macın sonlarina dogru tökezlesekde , seriyi eşitledik .. Şimdi orda tur zamanı.

Bu Casas'ı çok mu aradık ya? Neyse yine çok hata yapmamıza rağmen kazandık. Jelena ve Nevriye muazzam oynadı. Bir dahaki maçta bu hataları tekrarlamamak dileği ile.. Tebrikler #SarayınSultanları Tebrikler #EkremMemnun

Tebrikler hocaya ve takıma... :) Avucumuzun içindeki maçı son dakikalarda zora soktuk; ama neticede kazanmasını bildik. 14/5 üçlük atmamız ve kritik anlarda 4/0 serbest atış kullanmamız da, son maç için üstünde durmamız gereken noktalardan...

İnşallah son maçı da kazanıp adımızı son dörde yazdırırız. :)

Casas'a ragmen yenebildik. Evet savunmada iyi olabilir fakat attigi 4 ucluk -hepsi boş- girmedi, girmemesini geçtim çok kötü attı. Üstelik maç sonu kacirdigi 2 serbest atis.. Dağlara taşlara ya.

Açık konuşalım bir üst tura çıksak neyi değiştirebiliriz, patates ederler bu takımı(aynı şey Fenerbahçe için de geçerli).
Sadece mücadele etmek yeterli olmuyor malesef, tebrikler Ekrem Hoca ve Duba'ya.