Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Eğer FCN doğru ise, ki genelde doğru çıkar, en iyi yerlisini 3 kuruş için gönderen yönetime kızdım. Burası Galatasaray. Formayı çıkarsan gene oynar ama sen de yöneticiysen elinden geleni yapacaksın. Çok yazık.
Ben FCN nin bugüne kadar doğru bişey söylediğini görmedim.Basketbol haberlerini buradan,futbol haberlerinide diğer gs forumlarından topladığını düşünüyorum.Bu benim düşüncem tabi katılmayabilirsiniz.

Yazıklar olsun tüm yönetime basketbol şubesini de kapatsınlar , evrene verilmeyen paraları da ardaya canere versinler. Ayıp yaa yıllar sonra adam akıllı bi Türk basketbolcu bulmuşuz onu da tutamıyoruz. Yerine kimi alacağımızı ve buna nasıl bi açıklama yapacaklarını çok merak ediyorum , hele ki o şampiyonluğa oynayan takım kurma sözünden sonra!!!

çok büyük bir GS taraftarıyım ama ne yazıkki bizim aziz yıldırım gibi bir başkanımız yok. adnan polat bu işte. adamlar şimdiden futbola dökmeye başladılar parayı ama şu adama 200-300 dolar fazla vermekten aciz bir yönetim bizi yönetiyor. basketbola bakış açıları bu işte. bizim tek şanssızlığımız böyle küçük çaplı vizyonsuz adamlar tarafından yönetilmek.

Evren de gittiğine göre sanırım bu sezon Murat Kaya'nın Dwyane Wade olmasını bekliyor yönetim şampiyonluğa oynamak için. Akıl almaz işler yapılıyor. Hayırlısı olsun diyeceğim ama pek hayırlı olacakmış gibi bir tablo yok ortada her sezon olduğu gibi!

Artık bu forumda terbiye sınırı iyice aşmış yetkililerden artık buna bir dur demesini bekliyorum. Yine her zamanki gibi olumsuz bir şey olunca sallamalar diz boyu gidecek adama kimse dur demez biz daha çok Evrenler buluruz kimse demiyor yine. Sallayın durun anca yönetime tek işinize gelen bu. Sallamasyon tüm haberlere inanmak bizim milletimiz yegane görevi zaten.

Hala teklif yapılmadığı, ilgi gösterilmediği söyleniyor.

Yardımcı koçumuz Cihansever Yeşildağ?a göre ise:

"Bu sene 350 veya 400 alan bir oyuncuya 550 veriyorsun, beğenmeyip gidiyorsa suçlu arayacaksın ne olacak? Kendisi 850 aldığını söylüyor. Zannedersem primlerle birlikte.. Avrupa kupasında yoksun, en önemlisi Galatasaray?da olamayacaksın, paranı zamanında ve tam olarak alacak mısın? Bunlarda soru işareti. Hayırlı olsun demekten başka elimizden birşey gelmez..."

Daha ne diyelim ki yakışmadı Evren..

Cem Diken' Alıntı:
Artık bu forumda terbiye sınırı iyice aşmış yetkililerden artık buna bir dur demesini bekliyorum. Yine her zamanki gibi olumsuz bir şey olunca sallamalar diz boyu gidecek adama kimse dur demez biz daha çok Evrenler buluruz kimse demiyor yine. Sallayın durun anca yönetime tek işinize gelen bu. Sallamasyon tüm haberlere inanmak bizim milletimiz yegane görevi zaten.

Cem ağabey, birileri yol gösteriyor arkasından koyun sürüsü gibi sallamaya başlanıyor.

Kime inanalım şimdi? Biri Evren ile konuştum der Salsa ayrı bir yerden haber yapar.Biz kime inanacağız? Galatasaray Tv'de haber falan yok mu?

Cihansever Hoca noktayı koymuş.

Şu 16 numarayı da kaldırsak iyi olur.Artık Galatasaray'ın oyuncusu değil...

Cem Diken' Alıntı:

Ayrıca işin daha da garip kısmı bütün koca sezon boyunca sadece 12 sayfa ilerledi bu konu ve şimdi 1 gecede 10 sayfa attırdık. Bu kadar büyük bir oyuncuya sadece 12 sayfa mı ayırabiliyoruz beyler ? O zaman o gittikten sonra konuşmayacaksın bu kadar. 1 gecede 10 sayfa geçmek ne demek yahu ? Hani haddime de değil ama müdahele şart bence de.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Burak Şaş":2qu895wk]evren'in gidişi telekomla birleşeceğimizin mi habercisi acaba?

Alakayı kuramadım, açıklayabilir misiniz?[/quote:2qu895wk]

şayet telekom ile birleşirsek telekom'un türk oyuncu kalitesi iyi olduğu için evren büker'in istekleri kabul edilmemiş olabilir. evren büker gibi bir oyuncuyu galatasaray kulübü para yüzünden kaybetmemiştir diye düşününce böyle bir sonuç çıktı:)

Burak Şaş' Alıntı:
şayet telekom ile birleşirsek telekom'un türk oyuncu kalitesi iyi olduğu için evren büker'in istekleri kabul edilmemiş olabilir. evren büker gibi bir oyuncuyu galatasaray kulübü para yüzünden kaybetmemiştir diye düşününce böyle bir sonuç çıktı:)

Değişik bir bakış açısı; fakat şöyle bir durum var, Evren bu ligin vasatın üzerindeki oyuncularından biridir. Ve Cem Akdağ'ın sistemindeki yeri ve önemi de bellidir. TTelekom'un oyuncularını net tanımıyorum ama Evren'i kesebileceklerini de pek sanmıyorum. Bence burda daha öncedeki post'larda belirtilen durumlar mevcut olabilir.

Öncelikle düşüncelerimden biride takımımızın hedefleri ne olursa olsun Efes'in kapanması durumunda boşa çıkacak yıldız ve yerli oyuncu sürüsünü kulübüümüze yönlendirmektir diye düşünüyorum.

Bu düşünce ile sponsorun dolayısı ile bütçenin ne kadar olduğu belli değilken 550 bin doların üstünü çizmek istememişlerdir.Zira şu rakama imza attırabileceğiz ve Evren'den daha büyük katkı verebilecek oyuncu miktarı bir hayli fazla Efes bünyesinde.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Öncelikle düşüncelerimden biride takımımızın hedefleri ne olursa olsun Efes'in kapanması durumunda boşa çıkacak yıldız ve yerli oyuncu sürüsünü kulübüümüze yönlendirmektir diye düşünüyorum.

Bu düşünce ile sponsorun dolayısı ile bütçenin ne kadar olduğu belli değilken 550 bin doların üstünü çizmek istememişlerdir.Zira şu rakama imza attırabileceğiz ve Evren'den daha büyük katkı verebilecek oyuncu miktarı bir hayli fazla Efes bünyesinde.

Doğan ben Efes'in kapanma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ..

Umarım Efes kapanmaz,bizimkilerde ne halt ediyorlarsa o zaman ederler ..

Tolga Kaplan' Alıntı:
Doğan ben Efes'in kapanma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum ..

Umarım Efes kapanmaz,bizimkilerde ne halt ediyorlarsa o zaman ederler ..

Tolga asıl ben ihtimalini bile duymak istemiyorum ama ortada bir realite var.Efes'tede ciddi bir ne olacağını bilmezlik hakim.

Nasıl gitti neden gitti bilinmez açıkçası gerekçe bence çok da öenmli değil. Asıl önemli bu seneki takımın istikrarlı ve her daim yararlı tek Türk oyuncusu idi Evren.

Sezona başlamadan hedeflerimizin ne olacağını göstermiş oldu yönetim bize. Bu arada Medical Park sponsorluğunda Trabzonspor transfer yapıyor biz de seneye yine Ülker'in çapsız markasının sponsorluğunda devam ederiz ...

Yönetimde Evrende ayıp etti.

Arkadaş hatırlayın bu sene Antalya nın kepez ın besıktasın ve daha nıce kuluplerın dustugu durumları. Yaptıkları yuksek ucretlı transferlerı. Sımdı trabzonn da astronomık rakamlarla oyuncuları topluyor. Trabzon Futbol takımı su an Turkıye lıgının en borclu kulubu. Hatta dun federasyondan alınan habere gore ıcra da cıkmıs. ( tam 11 mılyon euro ) Sımdı basketbolda ise bu paraları hıc bır Avrupa kupasına katılmayarak nasıl odeyecekler?? Sponsor desen bu kadar buyuk paraları sponsor Trabzonspor a vermez. Sımdı herkes bısıler dıyor. Sadece parayı dusunen oyuncularda ımza atıp gıdıyor. Hepsı gıtsın sezon ıcınde bakalım neler olacak. Sunu herkes cok ıyı bılıyorkı. Gecen sene tum oyuncuların paralarını eksıksız ve zamanında odeyen tek takım Galatasaray. Ayrıca yonetıme o kadar laf soylenıyor ya hanı. Su an hıc bır federasyona tek kurus borcu olmayanda yıne Galatasaray. Oysakı en buyuk rakıplerımız dahıl borcları ve ıcraları var.
Sımdı bır oyuncu olsanız veya bır sırkette calısıyorsunuz. Sıze garantı para veren herseyını zamanında odeyen bır kulup sıze 3 verıyorken. Ne oldugu belırsız borcu yuksek olan bır sırket veya kulup 5 verse kendınızı ne kadar rıske atarsınız?? Yarın parayı alamayınca o aldıgın 5 lıra nın ne anlamı kalır? Ben eger yonetım Evren'e bu sekılde 5 verene gıt dedıyse yonetım olarak muthıs bır ıs yapmıstır. ben yonetım olarak gecen sene ustune dusen herseyı eksıksız yapayım sonra benım oyuncum gelıp rest ceksın baskası su kadar verıyor dıye. Bır sırket hıc bır zaman bır personelıne egılmez. Eger oyle bısı olursa bu sefer sen kadroda adam tutamazsın tum dengeler bozulur. Gıdene dur denmez. Burada yonetıme sallayacaksanız bırazda yazdıklarımı dusununun. Herkese ıyı gunler.

Giden gider,gelen gelir.Bir oyuncuya bu kadar takılmayı doğru bulmuyorum.Hee bizim için önemli oyuncuydu,herkes seviyordu orası ayrı.Ancak sonuçta profesyonel insanlar bunlar.İyi teklif gelir gider.Yönetim iyi teklif yapar kalır.Bende çok üzüldüm gitmesine ancak elden bir şey gelmez.Artık önümüze bakmalıyız bence.Tabii bu yönetim basketbol şubesini unutmazsa...