Bir süredir foruma yazmıyordum, bu mesajı yazıp bir süre daha ara vermek istiyorum açıkçası.
Öncelikle ne kadar üzüntülü olduğumu belirtmek istiyorum, Galatasaray taraftarı adına üzülüyorum ama Galatasaray taraftarının da bunu sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Gerçeklerin hala görülmemiş olmasına dayanamıyorum. Hala insanların yönlendirilip boşuna hayallere sürüklenmiş olmasına, tepkisizliğe, tüm yapılanlara rağmen hayalperestlikle göz göre göre taraftarın kandırılmasına yüreğim el vermiyor.
Yakın zamanda göreceğiz ki büyük bir yönlendirme politikası izlenecek. Evren aforoz edilecek, yönetim 1-2 transfer ile göz boyayacak, insanlara vaatlerde bulunulacak, alkışlamaya davet edileceğiz ve inanacağız yine her zamanki gibi.
Evren'in sözleşmesi bitmiş, bizi ligde tutmuş, sonuna kadar mücadele etmiş ama gitti diye yerden yere vurulacak kısa sürede. Evren'e önemli hedefleri olan bir organizasyon sunulmamış, iyi bir takım hedefi verilmemiş unutulacak. Para için gitti denilecek. Kimse zihniyete karşı birşey demeyecek, yapılanlar yapılmayanlar yine unutulacak. Tepkisizlik diz boyu olacak. Yine üzülen biz olacağız. Sene sonunu görmek zor olmayacak.
Lütfen artık insanları pembe yalanlarla kandırmaya çalışmayın. Şu parayla şampiyon oluruz, şu gelir süper oluruz, biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demeyin. Gerçekleri göremeyen daha doğrusu görmesi engellenen bu sporu az takip edenlere bu kötülüğü yapmayın.
Büyük bir popülist yaklaşım var. Buna alet olmayalım artık. Futbolda yapılacak 2 transferle, yapılması zor olmayan branşlarda yapılan yıldız transferlerle hayal dünyasında tekrar yaşamaya başlamayın. Medical Park ve Seimone, Fowles transferleriyle ZK'yı, büyük transfer politikalarıyla futboldaki başarısızlığı, ligde son anda kalmayı başaran ve büyük bir mücadele sergileyen erkek takımımızla potansiyelimizin çok altında bırakıldığımızı bize unutturmalarına izin vermeyin artık.
Bugün Aziz Yıldırım kendisinden ne kadar nefret etsem de başarısını özetledi. 9 branşın 6'sında şampiyon olduk, 2'sinde final oynadık dedi. Bu hiç mi canınızı yakmadı da hala birilerini savunarak başarısızlığın üzerini örtüyorsunuz. Tepki verenlere iyi Galatasaraylı değil diyip sonuna kadar destek vererek Galasaray taraftarına en büyük kötülüğü sizin yaptığınızı niye görmemezlikten geliyorsunuz?
Sözlerimi isme hitaben yazmıyorum ama artık bu insanlar kendilerini bilirler diyelim ne diyeceğiz ki.
Hala seneye şöyle iddialıyız, şunu aldık süper olduk, şu parayla şampiyon olacağız diyen varsa ya yaptıkları kötülük için kendilerini Allah'a havale ediyorum ya da iyi uykular diliyorum.