Evren Büker

Haberi Türk sitesinden almışlar, öyle bir şey yok şimdilik. Ayrıca forumu biraz daha takip et, Türkçe kurallarına özen göster, hangi mesajı nereye atacağını öğren.

Öte yandan Evren'e verilen şans umarım Göksenin'e verilir bu sene. Çok daha potansiyelli bir oyuncu Göksenin :)

Duyumun kaynağını vermeyip üstüne bir de özür beklemek de komik geliyor bana.

Hayır birde mantıklı düşünürsek adamın 3 sene sözleşmesi var, yetenekleri belli Galatasaray gibi bir takımda oynuyor.

Niye ayrılsın ? Veya kim niye göndersin.

Eğer çift uardla devam edeeksek ( Tutku - Ender ) ve de gelecek yabancı 2 numaramız 1 oynayamayacaksa Evren seve seve kalacak zaten :) 2 guardla bırakın EL filan Tbl bile gitmez. Bu sene bile Evren uzun dakikalar pg oynadı.

2 yıl önce bu takımın en iyi yerlisindin el üzerinde seni tutarken bir Trabzon faciası hemde takımımız atılım yaparken sen Galatasarayı değil parayı tercih ettin bir yılda gönlümüzü fethettin 1 günde kendini sildirdin, kalırsan sevinmem gidersen üzülmem EVREN

Adam öldü artık vurmayın. Burda sürekli Evren'in geçen yıl yaptığı ve kendisinin de kabullendiği bir hatayı gündeme getirenlerin normal hayattaki sosyal ilişkilerini merak ediyorum. Bütün arkadaşlarınız mükemmel insanlar mı? Hiç hata yapıp özür dileyen yok mu? Ya da siz hiç hata yapmayan insanlar mısnız? Çok merak ediyorum gerçekten. Şurda 3-5 kişi var. Evren ağzıyla kuş tutsa yaranamaz onlara. Artık o yorumları okumadan geçiyorum. Hayat devam ediyor. Bir oyuncuya bu kadar takılmanın anlamı yok.

Adam öldü artık vurmayın. Burda sürekli Evren'in geçen yıl yaptığı ve kendisinin de kabullendiği bir hatayı gündeme getirenlerin normal hayattaki sosyal ilişkilerini merak ediyorum. Bütün arkadaşlarınız mükemmel insanlar mı? Hiç hata yapıp özür dileyen yok mu? Ya da siz hiç hata yapmayan insanlar mısnız? Çok merak ediyorum gerçekten. Şurda 3-5 kişi var. Evren ağzıyla kuş tutsa yaranamaz onlara. Artık o yorumları okumadan geçiyorum. Hayat devam ediyor. Bir oyuncuya bu kadar takılmanın anlamı yok.

bence Erdal ve Evren sevmeyenler inatlaşıyorlar :) ama gerçekten yeter artık..

Erdal ile Gazanfer arkadaşlar ikinizde kaç defa birdaha bu başlığa yazmayacağız demediniz mi, biraz sözünüzün eri olun lütfen.

Sevmiyor olabilirsiniz, anladık, anladıkta sıktınız artık gerçekten.

Doğan, sezon bitesiye kadar takıma zarar vermemek içindi o, şimdi ise sesimiz çıkmazsa takıma daha büyük zarar vereceğimizi düşünüyorum. Euroleague'de rakip Pana, Evren'i riske ediyorlar ve Evren 12'de 0 üçlük atıyor, düşünmek bile istemiyorum, hayali bile korkutucu.

Hem ne yapsam yaranamıyorum size, söyleyin ne istiyorsanız onu yazayım.

Stay with us Evren !

Oldu mu?

Evren'i beğenmek zorunda değilsin Gazanfer,ben de aşırı beğenenlerden biri değilim,ama sen dalga geçiyorsun ve bu adam bu forma için elinden geleni yapan bir adam...

Bu forumda çoğu insan Evren'i körü körüne savunuyor.

Sezon içinde eleştirince en önemli dönemdeyiz oyunculara destek olalım diyordunuz, tamam mantıklı ama bırakın da şimdi eleştirilsin.

Para için Galatasaray'ı satıp, parasını alamayınca geri dönen birini 1 sene değil 10 sene geçse de kabullenmemeliyiz. Ama bu durumdan bağımsız olarak düşününce de bu adam bize ne verdi?

Kasığından sakat şut yüzdesi düşüyor diyorsunuz, ama siz bu adama harika savunma yapıyor da diyorsunuz. Kasığından sakat adam nasıl harika savunma yapsın? Kasığından sakatlığının yüzdeyle ne alakası var? Ayrıca iş sadece yüzdede de değil çok pasif oynuyor hücumda, resmen rakipler 5 kişiyle 4 adamımızı savunuyor Evren'i takmıyorlar.

3 senelik sözleşme yapıldı geçen sene kiralanmalı bir takıma, talibi vardır elbet.

Evren'i beğenmek zorunda değilsin Gazanfer,ben de aşırı beğenenlerden biri değilim,ama sen dalga geçiyorsun ve bu adam bu forma için elinden geleni yapan bir adam...

Elinden geleni yapıyor ama yetersiz işte.

Mustafa Sarp ile ilgili de dalga geçiyor millet o da elinden geleni yapıyor. Ama yetersiz işte. Aynı şekilde Deniz Hakyemezde voleybolda. Ama kimse kabullenemiyor nedense Evren de bu tip bir sporcu. Yetersiz ve yararsız

Yahu o yetersiz Evren iki sene önce nasıl oluyor da yetersiz olmuyordu? Eleştiri yapıyorsunuz da, argüman yanlış. Deseniz ki, Evren coachun sistemine uymaz, çalışmıyor, kafasında basketbol yok deyin konuşulur, tartışılır da. Bir yıl da nasıl yetersiz hale geldi adam anlamadım. Space Jam'deki adamlar gelip yeteneklerini mi çaldılar? Böyle devam ederse zaten herkes size katılır; ama sakatlığı olan oyuncu hakkında kesin yargılar da bulunmak ne kadar doğru?

Üç sayı yüzdesine gelince Shipp'i de yollamak lazım o zaman. Ben onu da riske ederim bu sezonki gibi atacaksa.

Kasık sakatlığı şutu da zorlar. Şut sadece bilekle alakalı bir mekanik süreç değildir çünkü. Sırt bacak vs. Evren bu sezon iyi savunma yapmadı ya da yapamadı. İki sezon önce ise 40 dakika hem hücumda hem savunamda müthiş mücadele veriyordu. Bu düşüşü sadece adamın kendisine bağlamak gerçekçi durmuyor.

Normalde silmeyeceğim bazı mesajları da silmek zorunda kaldım, çünkü aynı tarzda atılan mesajlarla tansiyon sürekli artıyor. Biraz anlayışlı olmanızı rica ediyorum.

Trabzon olayı ile ilgili kendisinin savunulacak hiçbir tarafı yok,sonuna kadar haklısınız.Ama eğer performans ise söz konusu eleştiri kriteri,o konuda ben size katılmıyorum çünkü eğer şut atmasının kasığıyla ne alakası var diyorsanız ya hiç basketbol oynamadınız ya da hiç bir yerinizden sakatlanmadınız diye düşünüyorum.Kasık sakatlıkları insanın bedeninin koordinasyonunu etkileyebilen sakatlıklardır ve basketbol sporunda da şut üzerinde hem bedenen hem de bu sakatlığın vermiş olduğu psikolojik etkenler yönüyle etkiler taşır diye düşünüyorum.Ben bu sene Evren'in hem savunma hem de hücum yönünden iyi bir performans sahaya koyamadığını düşünüyorum.Hele son bir Fenerbahçe maçı var ki Ömer Onan'ı 5 dakika tuttu adam 5 dakikada 18sayı attı.Ama bu onun sakat sakat da olsa mücadele ettiği gerçeğini göz ardı etmemizi gerektirmez.Yine de kimse beğenmek zorunda değil,herkes eleştirebilir diye de düşünüyorum fakat kimsenin de dalga geçmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Gazanfer ve Erdal özelinde herkesi uyarıyorum her haltı Evren'e bağlayıp takıntılarını sürekli buraya taşıyan arkadaşların bir müddet dinlenmesine müsade edeceğiz. Bilginiz olsun, ölçüyü kaçırmadan eleştiri tabiki olacak ama birini alırız oley Evren kesin gidecek biri kalır aha Evren gidiyor ne Even'miş yeter arkadaş ya bırakın Oktay hoca kararı verecek zaten bu konuda.