Evren Büker

Re: Evren Büker Galatasaray'da

Murat İNAL' Alıntı:
Daha yeni Okan hoca takımla ilgili çalışmalara daha başlamadım vakit var dememişmiydi. Bilgisi dahilinde mi acaba bu transfer. Yoksa transferleri kim yapıyor. Fikri olan ?
İnşallah Ahmet Dedehayır yapmıyordur

O yapıyor ve Evren ve türevi yararlı geleceği olan iyi oyuncular getiriyorsa hiç sorun değil :p

Hem Dedehayır geçen senelerden sonra 5 milyonla geçinmenin yolunu bulamaz yapamaz o bu işi istesede ;)

Evren transferi hayırlı,uğurlu olsun..Sakatlar kervanına katılmadığı sürece büyük katkı vereceği açık ortada..

Evren çok iyi oldu,Mehmet Yağmur denilmiş şimdi de.Galiba yönetim küçülme derken biraz da gençleşmeyi kastetti.Bunu 1-2 senelik süre zarfında küçülme olarak kabul edebiliriz ama 3-4 sene sonrası için sağlam temeller demek aynı zamanda.Efes ve Ülker'le yarışabilmek için Türk rotasyonu çok önemli zaten.Evren,Mehmet Yağmur,Soner Şentürk gibi oyuncuları alabildikten sonra yabancı almamıza bile gerek kalmaz.

M.Yağmur,Soner,Cüneyt
Evren,Murat,Alican
Tufan,Bekir,Altay
K.Gönlüm,Cevher,Polat
Hüseyin,Kaya,Cemal

Böyle bir kadroya hayır demem açıkçası.

Evren Büker çok iyi bir transfer. Umarım uzun yıllar burada kalıp katkı verir, hayırlı olsun..

Can Akın'ı alalım şimdi, küçülmeye gittiğimiz sezona 2 iyi transferle başlayalım.

daha önce bu sene için yerli transfer olarak evren, furkan ve ermal'ı istemiştim. bir tanesi oldu. ben özellikle barış ermiş'İn telekom tarafından satıldığını duyunca evren'i aldıklarını sanmıştım. evren s.g özellikleri olsa da p.g mevkii için biçilmiş kaftandır. hem fiziki hem kuvveti hem saha görüşü ile ideal bir oyun kurucudur.

daha önce galatasray projeksiyonu başlıkta yazıda bir kadro vermiştim. aşağıda sğre dağılımı da olan bu kadronun şampiyonluk ihtimali olduğunu düşünüyorum. nicevic tarzı bir oyuncu olursa sorun yok da tolliver olduğu durumda polat yerine kaya gibi bir yerli olması gerekir.

p.g: chatman, evren, cücü, (25,15)*
s.g: graves, tufan, murat, (30,10)
s.f: anderson, furkan (bekir) (25, 15)
p.f: nicevic ( tolliver), Polat (20, 0)
c: Hüseyin, ermal, milo (20, 45)

aşağıda da geçen ay okuduğum bir röportaj var. röportajı okuduğumda transfer konusunda ne düşünüyorsun sorusuna verdiği yanıtı dikkatli okuyun. işte tam bizim takımı tarif ediyor bence. nitekim de öyle oldu...
http://www.salsabasket.net/2009/05/evre ... ortaj.html

Ahmet Arif' Alıntı:
daha önce bu sene için yerli transfer olarak evren, furkan ve ermal'ı istemiştim. bir tanesi oldu. ben özellikle barış ermiş'İn telekom tarafından satıldığını duyunca evren'i aldıklarını sanmıştım. evren s.g özellikleri olsa da p.g mevkii için biçilmiş kaftandır. hem fiziki hem kuvveti hem saha görüşü ile ideal bir oyun kurucudur.

daha önce galatasray projeksiyonu başlıkta yazıda bir kadro vermiştim. aşağıda sğre dağılımı da olan bu kadronun şampiyonluk ihtimali olduğunu düşünüyorum. nicevic tarzı bir oyuncu olursa sorun yok da tolliver olduğu durumda polat yerine kaya gibi bir yerli olması gerekir.

p.g: chatman, evren, cücü, (25,15)*
s.g: graves, tufan, murat, (30,10)
s.f: anderson, furkan (bekir) (25, 15)
p.f: nicevic ( tolliver), Polat (20, 0)
c: Hüseyin, ermal, milo (20, 45)

aşağıda da geçen ay okuduğum bir röportaj var. röportajı okuduğumda transfer konusunda ne düşünüyorsun sorusuna verdiği yanıtı dikkatli okuyun. işte tam bizim takımı tarif ediyor bence. nitekim de öyle oldu...
http://www.salsabasket.net/2009/05/evre ... ortaj.html
link açılmıyo abi

Geleceğimiz için büyük önem taşıyan, Mehmet Topuz gibi değil benim gibi doğuştan Galatasaraylı Evren Abi'den Galatasaray taraftarına mesaj var:

"Galatasaray formasını taşıyacak olmak benim için büyük bir onur.

Bir gün bu forma altında Milli Takım'a seçilebilme ve kupa kazanabilme gururlarını da yaşayacağım inşallah!

İlginiz için hepinize çok teşekkürler. "

Yunus Taylan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":35viifvp]mert uyguç gs tv de haftaya 2transfer daha açıklayabiliriz dedi yerli ?? birde evren kaç yıllık ??

Can Akın ve Ersin Görkem olur büyük bir ihtimal.[/quote:35viifvp]

Can ve Ersin için Antalya yönetimi Önder Külçebaş transferi ardından onlarla da anlaşmak istiyoruz derken bir boşluk bıraktılar sanırım anlaşma da sıkıntı çekiyorlar.. Bence de muhtemelen bizim isteğimiz doğrultusunda bir şeydir bu.. Ersin Görkem'i tekrardan takımda görmek benim için çok güzel olur... Barış Özcan ve Bekir Yarangüme söylentilerinden sonra bence o pozisyonda bu iki isimden daha faydalı oynayacaktır. Gerek mücadelesi gerek yılların verdiği tecrübe ve camiadan biri olarak Ersin geçen yıl Tufan'ın veremediği enerjiyi verecektir.. Tufan'dan da artık sağlıklı bir yıl ve muhteşem bir sezon bekliyorum...

H.Köseoğlu'na arkadaşlar niçin üzülüyorsunuz.Geçen sezon teklif yaptık Karşıyaka'yı seçti kafsinkaf.org'a verdiği geçen yılki röpartajında Galatasaray'dan teklif almama rağmen Karşıyaka'yı seçtim demişti.

kısa forvetlerimiz evrenle daha genişledi..murat tufan evren güzel oldu bence ama gençleştirme taktğinden yola çıkarsak takimda kimsenin kalacağı kesin değil....

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Umut Erdem":36zcxp1r]O haftaya olan transferlerden biri beşiktaşdan olacak ilk duyumumda pek heyecanlanmamıştım ama şimdi düşününce fayda verecegini düşünüyorum..
Şu an gündemimizde Mehmet Yağmur varmış..
ne mehmey yağmuru ya :? :([/quote:36zcxp1r]
takımda 1 numara olmadığını düsünürsek hicde fena olmaz...

Aman aman! Ne Mehmet Yağmur'u :(

Alican varken hiç gerek yok. Heleki bizim ile oynadığı serideki oyununu gördükten sonra 1000 kere hayır!

Pınar Karşıyaka'da iken çok beğenirdim ama İstanbul'da resmen körerdi. Ne şut stili gelişti ne de oyunu okuma ve yönlendirme de kendini geliştirdi.