Evren Büker

Re: Evren Büker Galatasaray'da

Mehmet yağmur mücadelesi ile var olan bi oyuncu.Öle ahım şahım basketbolu yok.Şutu son derece kötü ama yüreğiyle oynuyor.

Bu sene hangi takımda oynarsa oynasın iyi katkı vericektir.

Sayit Aslan' Alıntı:
Mehmet yağmur mücadelesi ile var olan bi oyuncu.Öle ahım şahım basketbolu yok.Şutu son derece kötü ama yüreğiyle oynuyor.

Bu sene hangi takımda oynarsa oynasın iyi katkı vericektir.

Her oynadığı takımda yüreğiyle oynayacağı ne malum ?

yaaa ne yüreği ya..ben basketçi görmek istiyorum..yüreği kendine kalsın gitsin mahallesinde kabadayılık yapsın..ben artık sporcu istiyorum yüreğinden değil oyunundan konuşabileceğim adamlar istiyorum..yürek yürek diye diye mehter takımına döneceğiz en sonunda

Hayırlı uğurlu olsun Galatasarayımıza.. Transferlerin devamını bekliyoruz baskette!

Erdem Akkaş' Alıntı:
yaaa ne yüreği ya..ben basketçi görmek istiyorum..yüreği kendine kalsın gitsin mahallesinde kabadayılık yapsın..ben artık sporcu istiyorum yüreğinden değil oyunundan konuşabileceğim adamlar istiyorum..yürek yürek diye diye mehter takımına döneceğiz en sonunda
katılıyorum bu taraftar artık yapılacak kaliteli türk transferleri izlemek istiyor..

Sanırım Evren'i en çok izleyenlerden biri de benim, malum tuttuğum takımın oyuncusuydu (bkz:Oyak Renault)

Alperen kardeşimin analizlerine genel olarak katılmakla birlikte potaya bakmıyor eleştirisini çok doğru bulmuyorum, Türkiye'nin bana göre üst düzey coach'larından biri olan Y.Platin Hocamız genelde hucum setlerini PG üzerinden çiziyor, çünkü dominant bir Alex Gordon, iki ucu keskin bıçak olsa da, bizim gibi orta sıra takımları için genelde (neredeyse herzaman) birinci opsiyon oluyor. Onun dışında az şut attığını sanmıyorum.

Benzetme yapacak olursam, oyun stilleri olmasa da, topun elinde geçtiği süreler itibariyle, A.Gordon - E.Büker ikilisi, P.Naumoski - U.Sarıca ikilisine benziyor bence. O yüzden Evren'in eline top, hucumda genelde doğru pozisyonda gelmiyor, ancak açık sahada off-guard özelliğinin yanında point guard özelliği de mevcut, infaza yönelik drive'ları, doğru pozisyonda doğru pası vermesi, ve rebound sezgisi gayet iyi, ligin en iyi all around oyuncularından biri olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray'a hayırlı olsun,
Renault Tribünleri (ben yani:) )onu çok özleyeceğim.

Bu arada beğenmediğiniz Erdem'i bize verinde, oyuncu nasıl oynatılıyormuş Yücel hoca'dan izleyin.

Utku Ağabey Selam!

Yücel Hoca konusundaki övgünüzü son derece yerinde buluyorum. Ancak Nauomoski-Ufuk ikilisi Gordon-Evren ikilisini çağrışıtsa da, hatta ve hatta bu sezon Yücel Hoca kafasında belki de o ikiliyi kurmuş olsa da Ufuk ve Naumoski arasındaki kalite farkı ile Gordon Evren arasındaki kalite farkı bir değil. Tam olarak ifade edemedim kendimi ancak beni anladığınızı ümit ediyorum. :)

Mehmet Yağmur Hakan Köseoğlu'ndan iyidir ayrıca, Alican'ın Mehmet'ten eksiği yok demek de Pollyannacılık oynamak bile değildir.

Bu taraftar Hakan'ın Erdemir'e gidişine üzülüyorsa ve Mehmet'i beğenmiyorsa söyleyecek çok fazla sözüm yok.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Mehmet Yağmur Hakan Köseoğlu'ndan iyidir ayrıca, Alican'ın Mehmet'ten eksiği yok demek de Pollyannacılık oynamak bile değildir.

Bu taraftar Hakan'ın Erdemir'e gidişine üzülüyorsa ve Mehmet'i beğenmiyorsa söyleyecek çok fazla sözüm yok.

Alperen Alican'ın Mehmet Yağmur'dan eksiği yok kim dedi?Akatlarda Beşiktaşa eksik kadrolarına rağmen yenilmemizin baş faktörüydü Mehmet.Bunlar kötü anılar ama unutmayalım.40 küsür sayı fark yediğimiz takımın da 2 guardından biri.Oyun kurucu pozisyonunda Türkiye'nin en potansiyelli oyuncusudur ayrıca bana göre.Hakan'a gelince,klasik bir tabir ama KÜÇÜK takımların büyük oyuncusu.Muhtemelen basketbol hayatını şampiyonluk hedefi olmayan bir takıma gidemeden bitirecek.

Şöyle bir ikinci lige bakın..yada onuda geçtim..Üniverste takım oyun kurucularına bakın Mehmet Yağmurdan bolca görebilirsiniz..Mehmet Yağmura üst düzey oyun kurucu diyeni ufkuyla başbaşa bırakıyorum

@Gazanfer

Şimdi eski iletilere dönemeyeceğim ama birisi öyle demişti, hatırlıyorum. :)

@Erdem Abi

Kızma yahu... :) Üst düzey değildir ama Can Akın'dan çok daha iyidir bence.

Erdem Akkaş' Alıntı:
Şöyle bir ikinci lige bakın..yada onuda geçtim..Üniverste takım oyun kurucularına bakın Mehmet Yağmurdan bolca görebilirsiniz..Mehmet Yağmura üst düzey oyun kurucu diyeni ufkuyla başbaşa bırakıyorum

Mehmet Yağmur'a üst düzey oyuncu demem zaten ama genç oyunculara yatırım yapacaksak eğer çok önemli bir hamle olur.

Mehmet Yağmur sokak basketbolcusu bile olamaz.Arada bir 3 lük atar o kadar.Basketbolun b sini bilmeyen adamın bizde işi yok.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Erdem Akkaş":96wysq6c]Şöyle bir ikinci lige bakın..yada onuda geçtim..Üniverste takım oyun kurucularına bakın Mehmet Yağmurdan bolca görebilirsiniz..Mehmet Yağmura üst düzey oyun kurucu diyeni ufkuyla başbaşa bırakıyorum

Mehmet Yağmur'a üst düzey oyuncu demem zaten ama genç oyunculara yatırım yapacaksak eğer çok önemli bir hamle olur.[/quote:96wysq6c]

Gazanfer bir oyuncuya kaçkere yatırım yapacaksın ki Beşiktaş yaptı ihya mı oldu..şuanda günümüzde yıldız olan çoğu basketbolcunun ilk zamnalarındaki hallerine bakalım hepsinde de ışık vardı..benden birşey olur diyorlardı..ama Mehmette ben bunu göremedim

@Alperen
yok Alperen kızmadım :) Candan iyi olabilirmi..? ben Canıda beğenen biri değilim diğer konuda da yazdım ama Canın Efes ve Telekom tecrübesi onu biraz daha öne çıkartıyor gibi

Evren,şu an bir maden;işlemeyi bilen birinin ellerinde çok değerli olacaktır.Yok beceriksizlerin elinde ise Murat Kaya ve Cemal Nalga gibi sadece idare edecektir.

bu sene bize en çok katkı yapan oyunculardan biri olabilir tabi alacağı süreye bağlı hayırlı uğurlu olsun

Ben demiştim Alican'ın Mehmet'ten eksiği yok diye... Mehmet'in bjk'de aldığı süreleri Alican biz de alsa Mehmet'ten çok daha faydalı olacaktır. Alican'da o potansiyel var. Ben Alican'a çok güveniyorum.