Evren Büker

Evren Büker bu takımda sadece 3lük atmak için bulunmuyor. Varsın yine atamasın ama ben eminim oynadığı sürede herkesi yine gururlandıracak.
Bu seneki performansı kötü diye birden nasıl silip atılabiliyor onu anlayamıyorum... Seneye görüşürüz

Evren takımda kalıyormuş galiba. Seneye ondan beklentim büyük. Bu seneki gibi olmayacağını düşünüyorum.

Takımda olması bile yeter,yerli oyuncular çok kıymetli,geniş bir kadromuz olması gerekiyor,eleştirsekte yeri gelir Evren'e ihtiyaç duyarız,iyidir kalması,kadro derin olsun.

Bence kalması biraz saçma olmuş. İyi yada kötü oynadığı için değil, biraz fazla yığılma oldu sanki o bölgeye. Rotasyonun genişlemesi için tabiki güzel ama kendisi açısından bakarsan alacağı süre pek tatmin etmeyecektir kendisini

Dodo'ya olan nefretim bir kat daha arttı, adam Beşiktaş'ın başına da geçemedi ama o 2 haftalık Doğan Hakyemez-Beşiktaş flörtü bile bu transferi engellemeye yetti.

En azından önümüzdeki sene bu işkenceye çok fazla katlanmak zorunda kalmayacağız. Evren'in oynadığı pozisyonda onun açık ara önünde olan 4 oyuncu var. Bunun yanında biraz daha tecrübe kazanmış ve Evren'in yaptığı her şeyi yapabilecek, hatta çok daha iyi yapabilecek potansiyele sahip Göksenin var, biraz abartırsak Shipp ve Caner'i bile bu bölgede kullanabiliriz.

Bu açıdan pek süre alamayacağı için kalmasında pek bir sorun yok ama Göksenin'in dakikalarını çalması ve eğer maaş kesintisine gidilmediyse ortalama 5-10 dk arası oynayacak bir oyuncu için fazla maaş almasıyla yine takıma zarar verebilir.

Umarım Caner Topaloğlu ve Göksenin Köksal'ın sürelerini çalmaz...

Bu süre olayına neden bu kadar takılıyosunuz anlayamıyorum..Süresini çalıyorsa zaten daha iyi oynuyodur ondan çalıyodur,yok kötüyse,2 numara da bu kadar alternatif varken,3 numarada da (henüz toplamda yeterli mi belli olmasa da) isimler belli iken Oktay hoca anında kenara alır..Evren bu saatten sonra kendi düşünecek,iyi oynarsa başımızın üstünde yeri var,kötü oynarsa kenardan izler maçları..

Abartmıyorum, kendisini yermek için de yazmıyorum ancak geçen sezon en az 15 - 20 maç izledim; kendisinin üçlük soktuğunu görmedim.

Keşke sürelerini Göksenin alsa. En azından şut sokamaz ama tecrübe kazanır.

Ameliyat oldu mu ?

ben de merak ediyorum hazırlık maçlarında skor yapamamış pek yine ameliyat olmadı ise sakatlık bahanesi efsane olacak!

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum aslında.

Şöyle ki Evren geçen sene büyük(?) bir sakatlıkla uğraşmıştı, hatta bu sakatlık müthiş şutu(!) olan Evren'in şut yüzdesini de dibe çekmişti ve herkes sene sonunu ve ameliyat olmasını beklememiz gerektiğini söylüyordu. Eğer ameliyat olmadıysa ki olmadı diye biliyorum, geçen sene o sakat diyenler şimdi ne diyecek çok merak ediyorum, daha da önemlisi önümüzdeki seneki bahanemiz ne olacak Evren hakkında?

Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum aslında.

Şöyle ki Evren geçen sene büyük(?) bir sakatlıkla uğraşmıştı, hatta bu sakatlık müthiş şutu(!) olan Evren'in şut yüzdesini de dibe çekmişti ve herkes sene sonunu ve ameliyat olmasını beklememiz gerektiğini söylüyordu. Eğer ameliyat olmadıysa ki olmadı diye biliyorum, geçen sene o sakat diyenler şimdi ne diyecek çok merak ediyorum, daha da önemlisi önümüzdeki seneki bahanemiz ne olacak Evren hakkında?

Seneye de aynı bahane olur işte. Euroleague ön elemesi için ameliyat olmayıp, acıya katlandı yoksa o maçlara yetişemeyecekti gibi birşey bulunur yine.

Gazo, dünyanın en takıntılı insanısın bundan eminim artık, Evren'i resmen kanlın ilan ettin, hiç bir fırsatı kaçırmayıp her fırsatta yerden yere vuruyorsun bence hiç hoş değil.

Sen böyle yaptıkça inşallah Evren 10 yıl daha GS forması giyer diyorum. Ayrıca bir gün Evren sana bütün laflarını yedirecek utanacaksın bunuda unutma.

Öncelikle şöyle bir şey var, benim ona takmamdan çok o bana takmış durumda bildiğim kadarıyla :)

Taraftarsak ve bu takımın iyiliğini düşünüyorsak takıma pek katkı yapamadığını düşündüğümüz oyuncuları, teknik heyeti eleştirmek de en doğal hakkımız. Yukarıda basit bir soru sordum, geçen sene boyunca bazı insanlar Evren'in sakatlığı yüzünden kötü oynadığı saçmalığına (artık böyle diyebiliriz sanırım) inanmıştı. Üstelik aynı oyuncu 1 sene boyunca bu sakatlığına rağmen ne hikmetse sadece 3-4 maç kaçırdı ki bunlardan biri bizim gibi yüzüstü bırakıp tepki görmekten korktuğu için gitmediği Trabzon deplasmanıydı.

Ayrıca keşke Evren takıma katkı verse, ben onu sevmememe ve takımda görmek istemememe rağmen mutlu olurum. Bir de isterse 10 değil 15 yıl oynasın, o birgün bu takımdan ayrılacak, bizler ise taraftarlar olarak yine tribünde olacağız.

Gazanfer, takıma katkı yapmadığını düşündüğün isimleri eleştirme hakkın elbette var. Peki, şubeye büyük katkı verdiğini düşündüğümüz isimlerin kararlarına da saygı göstermemiz gerektiğini hatırlatmaya gerek var mı?

Eğer Evren Büker geçen sezon keyfi davransa, verilen görevi yerine getirmediği düşünülse Mahmuti sezon sonunda onu gönderir miydi, göndermez miydi? Hadi geçen sezon kadro kısıtlı diye sesini çıkaramadı, peki ya bu sezon? Evet 2 yıllık sözleşmesi var Evren´in ama bu sporda sözleşmeler çok bağlayıcı olmuyor, biliyorsundur.

Galatasaray´a katkı olayını aşmış senin düşüncelerin, olaylar hakkında net bilgi sahibi olmadan kesin hüküm cümleleri kurmaya başlamışın. Trabzon´a gitmeye korktu, kötü oynamasının sakatlığa bağlanmasının saçmalığı...