Bende Isilin yetersiz oldugunu soyluyorum.Evren icin yorum yapmaya gerek yok OKtay hocada goruyorki 12 kisilik kadroya almadi zaten Vilniusta.
Peki dalga geçmeden, daha ciddi ve adım adım düşündüklerimi anlatmaya çalışacağım:
Hepimiz Galatasaraylıyız.
Hepimiz Galatasaray'ın başarısını istiyoruz.
Burası bir forum ve herkes düşündüklerini yazmakta serbest.
Ancak bazı sporcularımız burayı okuyor.
Okuyunca sürekli tekrarlayan olumsuz yorumlardan oldukça olumsuz şekilde etkileniyorlar.
Bazıları eleştirilere sahada cevap veririm diyecek yapıdayken, bazıları farklı yapıdalar.
Bu sporcuların mental yapısını değiştirmek hiç kolay ve kısa bir süreç değil.
Beden, beynin komutlarını uygulayarak basketbol oynuyor.
Bu komut veren beyin sürekli olumsuzluklarla boğuşuyorsa bedeni ne kadar sağlıklı yönlendirebilir?
Biz Galatasaray'ın başarısında sporcuların başarısının önemli bir etken olduğunu biliyoruz.
Şimdi biraz bu konu üzerinde hep birlikte düşünmek istiyorum. 2 tane olgu var:
1- Burada düşündüklerimizi özgürce yazıp, forumun amacı olan fikir paylaşımında bulunmak.
2- Bazı yazdıklarımızın sürekli hale gelmesinin bizim HERŞEYİMİZ Galatasaray için çalışan insanları olumsuz etkilemesi, yazacağımız olumlu şeylerin ise onları motive edeceği.
Ben sonuna kadar hakkım olan birinci seçenekten, forumda istediğimi yazma özgürlüğünden Galatasaray için çalışan insanlara birazcık bile olsa destek olmak için vazgeçmeyi, daha doğrusu askıya almayı daha doğru buluyor ve sizden bir de bu yönüyle düşünmenizi rica ediyorum.
Saygılarımla...