Evren Büker

Bende Isilin yetersiz oldugunu soyluyorum.Evren icin yorum yapmaya gerek yok OKtay hocada goruyorki 12 kisilik kadroya almadi zaten Vilniusta.
 
Peki dalga geçmeden, daha ciddi ve adım adım düşündüklerimi anlatmaya çalışacağım:
Hepimiz Galatasaraylıyız.
Hepimiz Galatasaray'ın başarısını istiyoruz.
Burası bir forum ve herkes düşündüklerini yazmakta serbest.
Ancak bazı sporcularımız burayı okuyor.
Okuyunca sürekli tekrarlayan olumsuz yorumlardan oldukça olumsuz şekilde etkileniyorlar.
Bazıları eleştirilere sahada cevap veririm diyecek yapıdayken, bazıları farklı yapıdalar.
Bu sporcuların mental yapısını değiştirmek hiç kolay ve kısa bir süreç değil.
Beden, beynin komutlarını uygulayarak basketbol oynuyor.
Bu komut veren beyin sürekli olumsuzluklarla boğuşuyorsa bedeni ne kadar sağlıklı yönlendirebilir?
Biz Galatasaray'ın başarısında sporcuların başarısının önemli bir etken olduğunu biliyoruz.
Şimdi biraz bu konu üzerinde hep birlikte düşünmek istiyorum. 2 tane olgu var:
1- Burada düşündüklerimizi özgürce yazıp, forumun amacı olan fikir paylaşımında bulunmak.
2- Bazı yazdıklarımızın sürekli hale gelmesinin bizim HERŞEYİMİZ Galatasaray için çalışan insanları olumsuz etkilemesi, yazacağımız olumlu şeylerin ise onları motive edeceği.
Ben sonuna kadar hakkım olan birinci seçenekten, forumda istediğimi yazma özgürlüğünden Galatasaray için çalışan insanlara birazcık bile olsa destek olmak için vazgeçmeyi, daha doğrusu askıya almayı daha doğru buluyor ve sizden bir de bu yönüyle düşünmenizi rica ediyorum.

Saygılarımla...

Olumsuz etkilenicekse okumasınlar, buna ben napabilirim abi. Kusura bakmasınlar lütfen olumsuz etkileniyorsa okumasın abi.

Ya da klüp bir liste versin bize hangi oyuncular gsbasketi takip ediyor, onları hep öven şeyler yazalım, taraftara bir de mentörlük görevi ekleyelim. Bence çok gereksiz birşeyi tartışıyoruz.
 
Bu adam bizim oyuncumuz ergen triplerine girmeye gerek yok,destek olacağız bunun başka yolu yok!

Her şut kaçırdığında biraz daha fazla destekleyeceğiz,tamam formsuz ama Mahmudi takımda tuttuğuna göre vardır bir bildiği,Evren'de bunun kıymetini bilip kendini geliştirmeli.Eleştiri tamamda,adamı hedef tahtası haline getirdiniz.Buda ayıp yani.

Yoksa teknik analiz ve eleştiri için buralarda geziliyor,birşeyler daha iyi olsun diye.Ama siz adamı hedef haline getirirseniz takıntılarınız yüzünden bu durumu dahada çıkılmaz bir hale sokar.Bunada dur denilmesi gerekir bir noktadan sonra.
 
Evren'in Caner'i kendisine örnek alması gerektiğini düşünüyorum. Caner, Evren'in çok çok gerisindeyken, şimdi Evren maalesefki çok geriye giderken, Caner her gün oyununa bir şey katıyor. Lütfen Evren, biraz kendine gel artık. Potaya bakmaktan korktuğun sürece o şutlar girmez.
 
Olin Edirne istiyor, kiralık olarak gidebilir. Kendisi pek niyetli olmasa da, kadroda 15.adam olarak geçireceği bir sezon yerine oynaması daha mantıklı olacaktır.
 
Evren iyi çalışmıyor belli.2 senedir aynı yer bir türlü geliştiremedi kendini.Takım idmanları dışında bol bol özel çalışma yapması lazım.Kiralık olarak Edirneyede gidebilir tabi ama ben bu Edirne takımına bir katkımız olsun istemiyorum.Geçen sene yaptıkları açıklamaları unutmadık.
 
olin dışında takım mı yok aliağaya falan verelim olinin ligde kalmasına yardım etmeyelim evren kiralık olarak gitmeli kesinlikle burda şans bulması çok düşük artık imkansız gibi gökşenin var zaten bir sakatlık falan olursa kadroya girebilecek
 
Oynamayan oyuncu bir zahmet gitmek istesin. Kendine güveniyorsa kalsın diyeceğim ama pek zannetmiyorum, kendisi de durumun farkındadır. Kadro yapısına bakınca önemli maçların hiçbirinde sakatlık sorunu olmadıkça yer alma şansı yok. O yüzden kiralık gitmesinde fayda var bence, en azından düzenli olarak forma giyip form tutma ihtimali artar. Umarım gidip kendini ispatlamayı deneme yolunu geçer
 
Evren gibi bir oyuncuyu bırakmamalıyız diye düşünüyorum. Evren gidecekse de bu kiralık olmalı, ama kesinlikle gitmemesinden yanayım.
Özellikle dış atışlarda çok istikrarlı bir oyuncumuz. Bu istikrarıyla sanıyorum ki tüm camianın gönlünde taht kurmuştur.
 
Karşıyaka'ya filan verelim Olin'e gitmesin!

1 yıl kiralık olarak gidip şu şut konusunu çözüp gelir İNŞ.

Ancak tamamen kesinlikle verilmemeli.Kiralık olmalı.
 
Bence Olin'e gitmesi iyi olur. Çünkü Olinle bir maçımızı yaptık. Şimdi diğer takımlardan birine veririz, hırs yapar, bize karşı 2 maçta coşarsa falan mazallah daha kötü şeyler de olabilir.
 
Bana kalırsa Evren tam Beşiktaş ve Türk Telekomun ihtiyacı olan bir oyuncu ben onların yerinde olsam Evren'i havada kaparım.Her iki takımdada dominant deron ve darius washington var ama rotasyonda onların yerine girecek adam yok kadrolarında...
 
Onlar havada kaparda Galatasaray sence verirmi Beşiktaş'a veya Telekom'a?
 
Her ne kadar bizim baş edemeyeceğimiz takımlar olmasalarda Evren gibi potansiyeli yüksek ancak iki senedir vasat olan bir oyuncumuzu o takımlara vermek pek mantıklı gelmiyor.Ancak verirsekte bu evrenin gelişimine kesinlikle katkı sağlar,sözleşmesi kaç yıllık bilmiyorum ama uzunsa eğer bu takımlara kiralık verilebilir.
 

Üst