Gözünüzü seveyim yapmayın şunu..
Yani takım EL elemeleri ardında gelip şurda şahane bir maç oynamış,Shipp ile Caner coşup coşturmuş,Cevher'i Furkan'ı yine beklenenin çok üzerinde,Shumpert yükselişine devam ediyor gelip yazdığınız ilk başlık Evren oluyor..
Twitter da Caner>Evren yazanlar(ki ne alaka ikisini kıyaslamak anlayamadım),Evren'e laf giyidirip,küfür edenler vardı..Ben kalsın diyenlerden değilim..Göksenin'in artık bu tür maçlarda oynaması gerektiğini düşünüyorum..Ama madem bu kadar Oktay hocaya güveniyoruz onun her türlü hareketinin de arkasında olmak lazım..
Benim tahminim,Oktay hoca bu tür maçlarda bir kaç kez daha deneyecek Evren'i,ya yeniden kazanacak ya da kazanamazsa gönderecek..Lig'in açılışına doğru belli olur diye düşünüyorum..O yüzden bekleyelim,sabredelim biraz daha..Adam yedeğin yedeği konumunda hala o tartışılıyor..Bırakın Evren'i diğer güzel şeyleri tartışın rica ediyorum..
Maçı canlı izledim salandaydım. Evrene haksızlık yapılıyor çocuk uğraşıyor didiniyor ama basket yapamıyor özgüveni gitmiş bence onu biran önce kazanmalıyız her meseleyi gurur yapamayız takımımızın çıkarı herşeyden önemli ne olur onu geri kazanmaya çalışsak kıracak bu şanssızlığını atacak basketlerini yine ilk geldiği gün gibi olacak ama destek olalım her eleştrimiz onu kaybetmemiz demektir.
abi caner>evren yazanlar var kısmını kendi üzerime alıyorum, ben de yazdım çünkü twitterda.. canerle evrenin kıyaslanmayacağını ben de biliyorum ama kadro zaten 15 kişi, kadroya girme konusundaki şanslar üzerine yazzdım ben onu, yani caner evrenden önce 3 kere girer kadroya, kaldı ki gökseninin final serisinde o baskıda bile iyi işler yaptığı ortadayken bugün şu hücum performanslarıyla hala evreni görmek üzücü.. tabiki oktay hoca herkesten daha iyi biliyor görüyor her şeyi bundan şüphemiz yok.. iyi şeyleri de konuşuruz ama bir evreni eleştirdik diye bu kadar ağır ve yoğun baskıya gerek yok bence..
Bi Evren'i eleştirdik değil ki olay..Tüm oyuncularımız içinde bakar mısın bi hangisi için 60 sayfa yazı yazılmış..Onun yanına bile yaklaşılmış mı..Maç kaybediyoruz Evren konuşuluyo,kazanıyoruz Evren konuşuluyo..Yani sevenler sevsin sevmeyenler de peşini bıraksın artık..Evren'i eleştirmek için yorumları olanlar iki kelam da Caner için etsinler bari o da yok..Caner'e övgü dolu söz yazmak yerine(veya diğer isimler,Caner örnek sadece) Evren'i eleştirmeyi tercih ediyorlar..Ben kimse eleştirilmesin demiyorum,Evren sadece bin kez tartışıldı..Kimse farklı bir şey söylemiyor ki..Zaten söylenecek pek söz de yok..
Maçı kazandıktan sonra foruma bakıyorum ilk konu Evren,bu yazan arkadaş için geçerli değil sadece,Evren tartışılmaya başlandığı günden beri böyle..
Evren kalsa bile böyle oynadıkça Oktay hoca önemli maçlarda görev falan vermez,anca böyle maçlarda milleti dinlendirmek için oynatır,ki Göksenin alacaktır onun da yerini..Üstteki yorumumda bahsettiğim gibi yedeğin yedeği olur Evren,o yüzden ha takımda var ha yok,kalsa da bu kadar büyütmemek gerek..
Kendisine sürekli laf atılmasından bıkmış, bunu taraftarla bile paylaşan Evren'e kazanmaya yönelik destek vermek yerine daha çok üzerine gidip performansını iyileştirmesi için gereken mental adımı atmasını önlemek sanırım birilerinin "Ben demiştim, Evren kötü" diyebilmesi için gerekli.
Evren olumsuz eleştirilerinizden olumsuz olarak etkileniyor işte, anlayamıyor musunuz? Yok arkadaş, Galatasaray'lı bir sporcuya destek olmak yerine köstek olan Galatasaray'lıyım demesin!
Sen Işıl'ın takıma birşey katmadığını söyleyen üyeydin değil mi? Ciddiye alıp cevap yazmaya gerek yok...