Evren Büker

Bir haftalık Trabzon macerası eski Evreni aldı götürdü.Ofansif anlamda zaten çok fazla bir beklentimiz yoktuda en önemli özelliği olan savunma direncini kaybetmesi bir sürelik ayrılığı kaçınılmaz kıldı.Sorumluluk alacağı,liderlik yapabileceği bir kulübe gitmeli.Profesyonel olarak düşünürsek Olin kendisine uygun bir takım olabilir ama Olin'e fazla gelir,Aliağa uygun takım olabilir.

Evren kararını verdi

Geniş kadro nedeniyle Galatasaray Medical Park’ta süre alamayan Evren Büker’in takımda kalıp kalmayacağı belli oldu. Adı başta Olin Edirne olmak üzere birçok takıma kiralamansıyla gündeme gelen tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı takımda kalmayı tercih etti. 26 yaşındaki Büker'in uzun lig, kupa ve THY Euroleague maratonunda şans bulmasının uzak bir ihtimal olmaması başarılı oyuncunun seçiminin Galatasaray'dan kullanmasına neden oldu.

Mantıklı bir karar.Hayırlı olsun.Sahadaki oyuncu kenarda değil, türübünde de bile yerine oynayabilecek oyuncu olduğunu hissetmesi ve ona göre maçta oynaması bizim için çok faydalı olacaktır.

Keşke kiralık olarak gitseydi de gittiği takımda uzun süre forma giyip, eski ritmini yakalayıp seneye öyle geri dönseydi.Tabi ki kendi kararı ve umarım eski Evren geri döner de takımımıza büyük katkı sağlar.

Benim Evren' e hala güvenim var. Ama bir şekilde takım idmanları haricinde şut çalışması falan yapmalı özel. Çıktığımız bu uzun ve yorucu yolda ona da ihtiyacımız olacaktır mutlaka.

Gönderilmesi için ne bekleniyor?Yılda 500.000 dolar ile takımda en fazla para alan oyunculardan birisi ve işi aldığı para karşılığında maçları tribünden izlemek oynadığında ise %10'la şut atıp karşısındaki guard'ı maçın en skoreri yapmak.Bizde "Evren yürekten oyuncudur" diye aldığı parayı oynadığı oyunu normal karşılıyoruz.

Evren Büker kadar şanslı ve yüzsüz olmayı çok isterdim...

Yüzsüzlük den kastı şu herhalde;

Olin Edirne'ye kiralık transferi gerçeklesecekken kendisi takımda kalmak istedi. Suan takımında oynayamadığı gibi oynadığı zamanda katkı veremiyor.

Yüzsüzlük den kastı şu herhalde;

Olin Edirne'ye kiralık transferi gerçeklesecekken kendisi takımda kalmak istedi. Suan takımında oynayamadığı gibi oynadığı zamanda katkı veremiyor.

Furkan'ın verdiği tepkiyi ben verecektim aslında ama bende böyle düşündüm.Ama böyle olsa bile buna yüzsüzlük denmesi biraz ağır yine de.

Belki Oktay Hoca kendisine uzun bir lig ve Avrupa maratonu olduğunu ve ihtiyacı olduğunu söylemiştir. Evren'in kalmaya direttiğini nereden biliyorsunuz ki?

Evren profesyonel bir sporcu gibi davranıyor hocası ne zaman görev verirse o zaman oynar.Bunu problem yapmıyor ve yaptığı sözleşmeye görede parasını alıyor bu çok normal.
Oktay hocanın bir bildiği vardır eminim kadrodaki her oyuncuya ihtiyacımız var haftada 3 mac yapıyoruz sakatlıklar ne zaman olcagı belli olmuyor(Fenerin geçen sezon içindeki üstüste sakatlıkları ornek verebilirim).
Ayrıca Evrenin yerinde olsa bende gitmez istemezdim sonuçta Euroleagude oynayan bir takımda oynuyor ve yarıştığı kulvarlarda başarı hedefleyen bir takımda bulunuyor.
Ha bana sorarsanız Evren gitsin mi kalsın mı bencede gitsin ama kalıyosa bir nedeni vardır.

Aldığı parada hiç az buz değil gerçekten. Lakovic kadar alıyor ama kadroya bile giremiyor.O zaman neden bu kadar para ödüyoruz ki? O paraya Avrupadan elit oyuncu alınır

Valla Evren'i sonuna kadar iyi hoş savundum ama bu formsuzluğu can sıkmaya başladı artık.
Sakat dedik, sisteme alışamadı dedik ama artık bunun bahanesi yok gerçekten. Hiç bir zaman o gidip gelmesindeki yaşananları eleştirmem ancak b formsuzluğunun eleştirilmemesi, savunulması hata olmaya başladı.

Zaten o olaydan sonra abartılı eleştiriler olmasaydı bu kadar fazla savunulmazdı.İnsanlar Evrenin abartılı eleştirilere maruz kaldığını görünce daha fazla savundu.Yani Erdal kardeşim sürekli Evreni eleştirerek forumda onun savunulmasına istemeyerek zemin hazırladı

Bu forumun kadrolu bir psikologa ihtiyacı var! Kimi Evren Büker´e takar, kimi Jaka Lakovic´e, kimi J. Shipp´e...

Düşüncesini bir kere yazmakla da yetinmez, hafızalara kazınmasını ister. Onur´un dediği gibi olaylı dönüşünün ardından bu kadar sert eleştirilmese bu kadar savunulmayacaktı bile Evren Büker. Anlamadığım nokta şu; Lakovic eleştirilirken Mahmuti´nin kararına saygı duymak gerekir denir, Evren Büker kararı Mahmuti´ye ait değilmiş gibi.

Tababet ve Şuabatı San’atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun uyarınca psikolog doğrudan tanı koyamaz tedavi düzenleyemez psikiyatrist lazım :))))