Evren Büker

Re: 16 # Evren Büker

bu senenin ve hatta önümüzdeki sezonların en önemli kazanımı olacak bence.
sezon başına göre çok geliştirdi kendini ve gittikçe de daha iyiye gidecek...

kendisi bildiğim kadarıyla Galatasaraylıydı zaten, sahada da bunun hakkını veriyor. seviyorum böyle oyuncuları. adamım yaaa:)

Re: Evren Büker Röportajı

Bu Röportaj'ı kasım ayında yaptım o zamandan bu yana gerçekten kendi dediği gibi şutlarını geliştirdi evren,sürekli üzerine koyuyor,Galatasaray'da olmaktan dolayı mutlu,Bizden sonra gideceği yer avrupa olur.

Re: Evren Büker Röportajı

Çok çalışkan ve hırslı bir oyuncu. İyi ki sezon başında almış da bizim formamızı terletiyor dedirtecek cinsten...

Dünkü maçta kritik anlarda sorumluluk aldı ve gerçekten çok yararlı oynadı.Evren'in gün geçtikçe daha iyi olduğunu görmek sevindirici.

Evren sahada ve dışında ki karakteriyle uzun zaman sonra takdirimi kazanan Türk oyuncu oldu Galatasaray forması altında.
Umarım uzun yıllar bu forma altında aynı şekilde görürüz kendisini.

Mustafa Abi biraz abartıldı gibi.Ben sezon basından beri takip ediyorum her mac en az 15 tane 3 lük deniyor sonucta 5,6 tane isabet sağlıyor sonucta her mac 25 sayı kaydediyor herkesin gözünde şuan Harun Erdanay gibi biri oldu bize gelse bile ona o kadar üclük atma şansı tanınmaz.

sade bir taraftar olarak kendisine teşekkür ediyorum..
gayreti, azmi , isteği, hırsı için..
şut bazı gün girer, bazı gün girmez ama her maça aynı azimle çıkmak, aynı istekle savunma yapmak her basketbolcuda görülen bir özellik değildir..
her maç evren'e olan, caner'e olan, fatih'e olan saygım büyüyor..
evren iki tarafı da üst düzey oynuyor ve türk..
bizim için çok değerli..
nazar değmesin..