fatih kalsada onun yerine skorer 1 saglam 1 5 numara alinmali fatih gibi blok yapmaktan çok pota alti oyununu bilen post up 1 iiioynayan fundamentali iii olan skorer 1 5 numara alinmali yukarilari hedefleyen 1 takimda fatih ilk 5 çikamazPERHAPS' Alıntı:Fatih Solak belki fenere gidecek ama gitsede gitmesede bu takıma sağlam bir 5 numara şart takım olarak bana göre geçen seneki en büyük sıkıntı malik haricinde sayı üretememiz ve pota altını domine edemememiz fatih gerçekten size olarak ii ama tam bir bitirici değil tribün oyuncusu play -off a kalma maçında f5 ile oynadığımız maç bunun en büyük kanıtı fatih giderse hırslı bir oyuncuyu kaybettiğimiz için üzülürüm ama yeri doldurulmayacak biri değil hoş yeri dolduracak kaynakda yok ya neyse.. :atki
oynar oynar da bana kalirsa ilk 5 için yetmezGALAT-ASIR-AY' Alıntı:Fatih'i son açıklamalarından dolayı kınasam da Türk milli takım kadrosunda olan bi oyuncudur.Öyle yukarıları hedefleyen takımda oynayamaz diyebi yargı bana biraz anlamsız geldi.Euro lig takımı Efes'i alt etmişti Fatih...
1905' Alıntı:oynar oynar da bana kalirsa ilk 5 için yetmezGALAT-ASIR-AY' Alıntı:Fatih'i son açıklamalarından dolayı kınasam da Türk milli takım kadrosunda olan bi oyuncudur.Öyle yukarıları hedefleyen takımda oynayamaz diyebi yargı bana biraz anlamsız geldi.Euro lig takımı Efes'i alt etmişti Fatih...
1905' Alıntı:oynar oynar da bana kalirsa ilk 5 için yetmezGALAT-ASIR-AY' Alıntı:Fatih'i son açıklamalarından dolayı kınasam da Türk milli takım kadrosunda olan bi oyuncudur.Öyle yukarıları hedefleyen takımda oynayamaz diyebi yargı bana biraz anlamsız geldi.Euro lig takımı Efes'i alt etmişti Fatih...
oğuz bjkye gitti die biliyorum yani gelmesi bu sene için zor ama geleceği çok parlak bir oyuncu gelirse sevinirim1905' Alıntı:bence oguzu almak için sartlari zorlamaliyiz öle 1 pivot zor bulunur
bjk e gitti ama ülker kabul etmior ya fb ülkerde yada alpellada oynayacak diorc_fire' Alıntı:oğuz bjkye gitti die biliyorum yani gelmesi bu sene için zor ama geleceği çok parlak bir oyuncu gelirse sevinirim1905' Alıntı:bence oguzu almak için sartlari zorlamaliyiz öle 1 pivot zor bulunur
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Biz niye özür dileyeceğiz anlamış değilim.Fatih dilesin özrü.Oynayacak her sporcu gibi destekleriz.O zaman o açıklamaları yapmasaydı...
Her aslanı nasıl destekliyorsan bu formayı o da giydi desteklerim.Bana göre halen o açıklamaları hata ama artık geçti o günler...Karmaşaya gerek yok...