Terim 5 kez gider, 10 kez gelir ve her zaman Galatasaray'ın efsanesi olarak hatırlanır. Ünal Aysal ve yönetimi ise dönmemek üzere gidecek ve hatırlanır mı bilmem..
Fatih TERİM milli takım ile görüşesine izin veren Ünal AYSAL'dır bunu unutmayın. Hoca kendisi demedi ben Milli Takımı çalıştırmak istiyorum diye. Aysal'ın görüşebilirsin demesi zaten kibarca artık gidebilirsin anlamını taşıyordu. Başbakan bile Fatih Terim'i arayıp rica da bulundu gidilecekti...
Fatih TERİM' gönderiliş şekli yanlıştır yakışmamıştır. Kimse öyle hiyerarşi masallarını anlatmasın yemez bu taraftar !..
Pek sevmeme rağmen Erman Toroğlu bugün çok beğendiğim açıklamalar yapmış.
Eleman lafına takılan sayın Terim, Ünal Aysal'ın bir vizyonu var. Kurumsal bir yapıda sen de futbolcular da Galatasaray AŞ'nin maaşlı elamanısınız. Bunda ne yanlış var, buna alınıp ego triplerine girmek işte bugünlere gelmemizdeki sebep. Ünal Aysal'ın eleman dediğimde alınan hoca istemiyorum demesi bu demek. Hangi profesyonel yapıda patron elamanına, elamanım demez ki?
Galatasaray şirketse, şirketlerin kurallarına göre yönetilsin. takımdan memnun olmayan taraftar ödediği parayı geri alsın? böyle bir şey yok. Burası şirket değil Galatasaray Spor Kulübüdür. Fatih Terim, Galatasaray'ın elemanı değil. Değeridir. Fatih Terim eleman, taraftar müşteri mi? o zaman bizde müşteri haklarımızı kullanalım, memnun kalmadığımızda paramızı geri isteyelim. Sonuçta "müşteri her zaman haklıdır!" Bugünlere gelmemizde ki sebep Fatih Terim. 2 sene önce "istifa da bir hizmettir" pankartının açıldığı yere "şampiyonluk şarkıları yarım kalmayacak, o kupa bir gün ellerinizde kalkacak" pankartı asıldı. 2 senede yaşanan değişim bu.
Galatasaray'ı şirketleştirme çabası devam ettiği sürece, 60. 70. dakikalarda stadın boşalmasına "rerererörörö" çekmeyeceksiniz o zaman. sonuçta müşteri, memnun değil..
Beni de çileden çıkartıyor. Maalesef Fatih Hoca, YD'ye verdiği değeri GS başkanına vermedi. Üstüne bir de tüpçüye bize çemkirme fırsatı verdi.şunuda ekleyeyim.sinirden biraz sonra yazacaklarım sert kaçabilir şimdiden kusura bakmayın. yukardaki nedenden dolayı ünal aysal ın terim e eleman demesi benim tepemin tasını attırmadı ama şu tüpçü denen ...... in başkanımıza laf sokması, "elemanımız değildir kader ortağımızdır" demesi beni çileden çıkarıyor. ne vardı terim, bi sözünde de "kendisine bile eleman diyen başkanımızın bunu kötü niyetle söylemediğinden eminim vs vs ...." gibisinden laflar etseydin. koskoca Galatasaray başkanını i...in k....ğin diline düşürmeseydin. ne vardı başkanın telefonlarına çıksan bu leş kargalarının "bana kimse telefon açmamazlık yapmadı, yapsaydı kendimi sorgulardım" gibi lafları bu makama ettirmeseydin. Galatasaraylı arkadaşlarım, bunlar sizi çileden çıkarmıyormu. terim i o tüpçünün yanında gördükçe ne hissedeceksiniz. birazda başkanlık makamını ve Galatasaray ı düşünsek hiç fena olmayacak artık. lütfen.
Aysal: Terim bizi mecbur bıraktı
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı camiadaki son gelişmeler ve Fatih Terim'in görevine son verilmesiyle ilgili olarak kulübün kurullarına bilgi verdi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yaptığı konuşmada Fatih Terim'in görevine son verildiği süreci detayları ile anlattı. Aysal üyelerle yaptığı görüşmede ilginç göndermelerde bulundu. Galatasaray Başkanı son derece başarılı bir teknik adamın görevine son verilmesinden sonra tartışılmasının son derece doğal olduğu belirtti ve yönetim, sicil ve denetleme kurulu üyelerine hitaben şu konuşmayı yaptı.
"Ben deli miyim ki bu denli başarılı bir adamın görevine son vereyim. Ama gelişmeler Galatasaray ananelerini alt üst edecek duruma geldi. Beşiktaş maçı öncesinde Fatih Hocayı birkaç kez aradım bana cevap vermedi. Mesajıma cevap vermedi. Maçtan sonra pazartesi günü konuşarak yine anlaşıp, sorunlarımızı çözeceğimizi düşünüyordum. Ancak Lütfi Arıboğan'a, bana Hande üzerinden ulaşın diyerek kendisi ipi kopardı. Düşünün Ben Fatih Terim'e ulaşmak için futbol şubesinin basın sorumlusu Hande ile konuşacağım. Fatih Hoca ipi koparmak için kararlı gibiydi. Bize başka yol bırakmadı."
DHA
kendini müşteri olarak görüyorsan, diyeceğim yok.. Taraftarın memnun olmadığı başarılı bir yönetim değişmez. Kaldı ki başarılı bir yönetimden memnun olmayacak kimse yoktur.Konu farklı burda.