Fatih Terim

Fatih Terim kadar başarılı teknik direktör için neden gitsin isteyeyim, ya da bu adama istifa diyen Galatasaray'lılar niye böyle düşünüyor diye sorgulayamıyor musunuz?

Bu kadar insan aynı anda yanlış mı düşünüyor?

Gençlerbirliği maçının kadrosunda Selçuk İnan'ı kadroda görünce taraflı tarafsız herkes "Galatasaray bu maçta puan kaybeder" dedi. Ayan beyan belli olan bu durumu Fatih Terim görmedi mi, göremiyor mu? Bunca insanın bildiğini Fatih Terim bil(e)miyor mu?

Belhanda her maç eksi yazmasına rağmen, üstelik sakat olmasına rağmen, ne yapmasını umud edipte sahaya sürüyor, neden bile bile lades yapıyor?

Koy Taylan'ı koy, Atalay'ı puan kaybında laf edersem, ne olayım, hoca denedi deriz, hoca yanlışta ısrar etmiyor deriz.

Birde şu "biraz da ceza almayanlar konuşsun" dediği Mustafa Cengiz 150 gün ceza aldı, ayıp gerçekten.

Adam çalıştığı her başkan ile bir problem yaşıyor, gerçekten büyük başarı...

Bu yönetimi Fatih Terim'in altında ezildiği için hiç sevmem ama adamlar daha ne yapsın arkadaş... Pes artık.
 
Ben de diyorum ki Tudor denen adam en kötü iç sahada 3-5 atıp gönül alıyordu. Şimdi o da yok elimizde. Biz 6.haftada böyle istemedik. 2 senedir her şeyi görüyoruz farkındayız, 6 haftadır değil. Ben de Terim’i çok seviyorum ama olmuyorsa olmuyor arkadaş ben sinir hastası olmak zorunda mıyım her hafta, milyonlarca emek vermiş para vermiş her mağlubiyet sonrası daha da yüksek sesle bağırıp havaalanında takım karşılamış insanlara ayıp değil mi?
2 yıl bence bir şeyleri anlamak için gayet yeterli bi süreç.
 
Çok sıkıldım. Kenetlenme masalından, masanın sandalyenin ayağına triplenmeden, sürekli birilerini korumandan. Bu takımın top oynamamasından, aforizmalarından her şeyinden çok sıkıldım. Yıllardır dolusun, dök eteğindeki taşları herkes rahat etsin
 
Takke düştü, hadi abicim, hadi...

Güya formayı hakedenlere verecektin, öyle diyordun.
 
Tamam videoyu yaymak ayıp diyelim hocam. Yürümek ayıp değil mi, takıma ihanet ayıp değil mi? Bu mu yani şimdi derdimiz?
Sıfır maliyetli dediğin kadro Nzonzi, Falcao gibi isimlerden kuruldu. Bütün Fenerliler aklını kaybetmişti nasıl Nzonzi bedava aldılar bunlar diye.
 
Ne olursa olsun Terim aşıkları olduğu sürece, Klopp gelse dahi sizi tatmin etmez.

Mancini kendisine istifa diye bağırınırken, Şampiyonlar Ligi gruplarında Juventus'u eledi, 5 maçta üstelik.

Ha birde sen taraftara seyirci dersen, sana bu kulübün elamanı diyen adama da ses çıkartmayacaktın o zaman. Sen bizim parasıyla çalıştırdığımız elemansın.
 
Maalesef taraftar kalmadı artık seyirciler çoğunlukta. Bu konuda hocanın tanımına katılıyorum. Maç oynanırken verilen tepkiyi, küfrü, ıslığı hiç bir zaman anlamadım ve kabul ettiğim bir durum değil. Bu salgın bir hastalık gibi yayılıyor.

Onun dışında başarısız olsak dahi hoca kalmalı. İsmi Fatih Terim olur, Mancini olur fark etmez. Hiç bir başarılı hocayı ilk başarısızlıkta gönderme taraftarı değilim. Ki bu adam senin efsanense sabrı da krediyi de daha fazla hak ediyor. Bu sabrı gösterirsin yine olmaz. O zaman güle güle dersin. Kimse sonsuza kadar o koltukta oturamaz.

Hoca da artık kendine gelmeli. Çok formsuz çok.

Son olarak; şu sosyal medya da belli karakterler içerisinde yazılan cümleleri ciddiye alıp yorum yapmayın. Orada sorulan bir soru var. Verilen de uzun bir cevap var. Tek bir cümleyi kesip alınca bambaşka anlamlar çıkıyor. Ya da demediği bir kelimeyi ekleyip yine cümleyi bambaşka yerlere götürebiliyorlar. Hiç sağlıklı değil.
 
'Koke'nin ıslıklanması üzerine'

Diego Simeone: ''Tribünler ne hissediyorsa onu sahaya yansıtmakta özgürdür. Ben de ıslıklandım, herkes ıslıklanır. Alkışlar nasıl oluyorsa tepkiler de olacaktır. Koke de bu tepkileri gayet olgun karşıladı."

Teknik direktör var, teknik direktör var.
 
'Koke'nin ıslıklanması üzerine'

Diego Simeone: ''Tribünler ne hissediyorsa onu sahaya yansıtmakta özgürdür. Ben de ıslıklandım, herkes ıslıklanır. Alkışlar nasıl oluyorsa tepkiler de olacaktır. Koke de bu tepkileri gayet olgun karşıladı."

Teknik direktör var, teknik direktör var.
aman hocam.. şimdi linç yersin. haşa Allah diye tapacaklar var...
 
Tudor varken Beşiktaş'a yenildik diye utanan Terimspor'lular vardı.
 
Yazın : Knock, knock who's back.
5. Hafta : Keşke UEFA bizi almasaydı.

Yazın : Şampiyonlar Ligi takımıyız
10.Hafta : Milli ara bizi zorluyor..

Yorum yok, yiyene afiyet olsun.
 
Ya hadi gidin işinize yahu. Sabır sınırlarını zorluyorsunuz...

Hocaya gelince; olmuyor. Hatalarında ısrar ederek kendini inkâr ediyorsun. Bu kötü gidişin tüm sorumlusu sensin.
 
FATİH TERİM: "Değişmesi gereken şeyleri değiştireceğiz. Son şansları da bazılarına verdik."

Bu sözden sonra umarım haftaya Belhanda, Mariano, Babel ve Nagatomo'yu sahada görmeyiz...
 
Hala oyunculara çamur atıyor. 3-5-2 oynasa hem Yuto'nun hücumdaki vasatlığını, hem Mariano'nun savunmadaki fecaatini, hem de Belhanda'nın 10 numaradaki Casperlığını atacak, üstelik top götüremediğimiz 9 numaramız partner bulacak ama hala 4-2-3-1 oynatıp takımın altına dinamit koyuyor, hala da oyuncuları topun ağzına koyuyor. İnsan hiçbir şey değilse Seri'yi hamle oyuncusu olarak kullandığı ortamda Umut Nayir'le gol arayan Beşiktaş'a karşı ar edip oyuncularına çamur atmaz. Hala kelle götürme derdinde. Fatih Terim gidene kadar bu takım top oynayamayacak, belli oldu orası.
 
Bu takımın belki de en mücadeleci futbolcusuna lisans çıkarılmadı bu sezon. Bir önceki maçta taraftara küfreden, senelerdir ne yaptığı belli olmayan bir oyuncumuz yine kadroda.

Kendisi iyi oynayan bir takım, iyi kurulmuş bir kadro devraldı. İki yıldır takımın bir sorununu çözemedi. Fener ve BJK'nın olmadığı, sorunlar yaşadığı iki sezon Başakşehir'i geçti, aynı daha önce Fener'in 3 Kasım süreci ve BJK'nın feda olayında şampiyon olup işler bozulur bozulmaz ben Milli Takım'ı kutsal bir görev olarak görüyorum diyerek topukladığı gibi... Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç geçti daha gol atamadık. Takım ileriye çıkacakken defansta pas yapıyor, biraz baskı görsün herkes kaleciye dönüyor. Herkes birbirine bakıyor arkadaş deli olacağım, ne çalıştırılıyor şu takıma? İki kanat beki 34 yaşlarında olan takımın şu oyunu oynamaya çalışması nedendir?

Kanatlar boşken, oyunu ileriye taşıyacak oyuncu yokken neden onca para 34 yaşındaki adamlara harcanıyor? Şu finansal fair play illetinden kurtulsak bile elimizde oyuncu kalmayacak zaten.
 
1- 2 senedir yaşadığımız mutlulukları es geçmeden,
2-"Nerede kalmıştık"tan önceki "Östersund"ları unutmadan,
3-Sporcu dışında yönetici, teknik ekip dahil herkesin formsuz dönemi olabileceğini gözardı etmeden,
4-Tarihimizin 1/3ünü yazanlara saygısızlık etmeden,
YAPICI eleştirelim!

(via@uralakuzum)
 
Östersund'mu? O Östersund Wembley'de galibiyet çıkardı o sezon üstelik son 32 turunda,

O Östersund bu Beşiktaş'a rahat yenerdi, Bratislava'nın bu sene Beşiktaş'a 4 attığı gibi.

Ama Tudor bu takıma karşısında 3 yedirmiş yeav, hocaya saygısızlık yapıyorsunuz yeav,

Ne oldu, soruyorum yahu ne oldu?
 

Üst