Fatih Terim

Takımımıza zarar veren bir yönü de egosu. Her şeyi ben bilirim havasında olduğu için yardımcılarını kendisine biat edenlerden seçiyor. Hani bazı Terimciler diyor ya hoca ne yapsın her şeye o koşuyor diye. Öncelikle teknik heyeti kendisi seçmedi mi? Bu teknik heyet ne işe yarıyor 1 senedir? Hangi olayda hocaya müdahale edebiliyor hoca sen burada yanlışsın, şunu şöyle yapsak daha iyi olabilir diye? Diyemezler çünkü Hasan Şaş, Ümit Davala gibi antrenörlük açısından son derece vasıfsız kişiler var. Sonra gelelim scout'a. Scout'a Emre Utkucan'ı geçirmedi mi? Bu Utkucan 5 senedir hangi yetenekli oyuncuyu bulmuş da bize transfer etmiş? Bir Bruma'yı transfer etti onu da turnuvada parladı diye 10 milyon €'ya hem de.

Yönetimdeki bazı işlere de yetişiyorsa demek ki yönetimde bir sıkıntı var demektir. Neden Albayrak'ı yollamıyor yerine profesyonel bir ismi getirmiyor? Demek ki memnun. O yüzden kimse hoca her işe koşuyor, yoruluyor demesin. Adam memnun halinden.

Şu an Terim, başkandan bile ağır bir statüde. Çünkü yönetimin ipleri hocaya bağlı. Hoca istifa etse o yönetim de kalamaz orada. Peki hoca bu kadar güçlüyken onu tutan nedir? Neden transferler zamanında yetişmiyor, neden takımda sürekli kaos var (Serdar, Ozan vs.), neden vasıfsız kişiler yerine profesyonel, tecrübeli isimleri getirmiyor? Neden bu kulüpte tek adam durumunda? Terim de hatalı olabilir sonuçta süper kahraman değil. Peki o zaman neden bu kadar yetki tek adama veriliyor?
 
Ben şunu da anlamıyorum sanki Fatih hocanın hiçbir ağırlığı yok her şeyi yönetim ayarlıyormuş gibi sadece yönetime suç buluyorsunuz. Yahu Fatih hocanın onayı olmadan yönetimin herhangi bir adım atacak vasfı var mı? Hoca şu an başkandan bile eli güçlü ve otoriter. Eğer burada bir hata varsa yönetimden çok hocadadır. Biz yeter ki çöpler gitsin adam gibi yapılanmaya girelim bunun için 1-2 sene feda etmeyi göze aldık dedik. Ama kusura bakmasın hoca Semih, Emre gibi çöplerle yapılanacaksa desteğimizi çekeriz taraftar olarak. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Yıllık 3 milyon € alıyor yahu. Bu forumda bütün üyeleri toplasan o kadar parayı ölene kadar veremez ama adamlar sadece yıllık alıyorsa parayı kimse kusura bakmasın dişinden tırnağından artırıp kulübe veren bu taraftara iyi oyuncular, iyi futbol izletmek zorundalar.
 
"Ben Ozan'ın gitmesini istemedim ama yönetim idari bir karar aldı. Yapacağım iki şey vardı. Birini yapamazdım çünkü Galatasaraylılara söz verdim"

-Fatih Terim
 
Fatih hoca sağlıklı olduğu sürece bu takımın başında kalacak...Gelecek başkanlar ya hocaya uyacaklar yada çekip gidecekler..

Aynen öyle.
Durumdan anlaşılıyor ki yönetim ve teknik ekip arasında büyük sıkıntılar var.
Fatih Hoca’yı göndermek isteyebilirler.
Ama bilsinler ki bir yanlış iş olursa hocayı göndermek gibi fazla kalmaz onlarda...
 
Fatih Hocacı değilim, bu sezon özelinde birçok hata yapmıştır körü körüne savunacak tiplerden değilim lakin eğer yönetimle aralarında bir sorun varsa hocayı desteklemek zorundayız. Çünkü öyle veya böyle Fatih hoca bu ligin en iyi hocası, oynattığı futbol da bu lige uyuyor. O giderse kim gelecek Guardiola mı gelecek? Zaten yönetimin geldiğinden beri sabıkası kabarık. Böyle bir şeye yeltenmesinler. Fatih hoca evet onun da hataları var ama bu kadar eksikliğe rağmen kopmamışsak yönetim sayesinde değil onun sayesindedir. O yüzden işi daha fazla şansa bırakmamak için ihtiyaç duyulan 2 kaliteli forvet almak zorundalar. Yoksa bu sezon olası bir başarısızlıkta fatura yönetime kesilir ve sezon bitmeden gönderilirler. Bu işler böyle.
 
Daha dün babasını toprağa verdi. Haftasonu önemli bir maç var diye bugün antrenmana gelmiş.
Biz senin hakkını nasıl öderiz be hocam?
Allah seni muvaffak etsin.
Yüzünü 22 şampiyonluk ve Avrupa Ligi'nde büyük başarılar ile güldürsün inşAllah...
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20190208_223709.jpg
    IMG_20190208_223709.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 2
“Yargılama sürecinde hoca bize talimat vermişti ‘çocuk esirgeme kurumuna bağışlamak istiyorum’ diye. Fakat o günlerde adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs olur diye bunu hayata geçirmedik."

"Hem tff'ye hem de çocuk esirgeme kurumuna ihtarname gönderdik. Yargılama sonucunda hükmedilecek olan tazminatın ve faizin tamamını kuruma bağışladığımızı, FatihTerim adına çocukların eğitim, sağlık ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılmasına atıf yaptık."

"An itibarıyla yargılama harç ve masrafları hariç 6 milyon tl kadar tutuyor. ama bizim davamızın konusu 13 milyon tl. ister 6, ister 10, ister 13 milyon... Biz tamamını çocuk esirgeme kurumuna bağışladık. Artık hukuki mücadelemiz kuruma tazminat gidebilmesi için olacak"

Fatih Terim'in avukatı Rezen Epözdemir

Çok klas adam Terim. Tazminatına laf atan herkese öyle bir geçirdi ki şimdi tek kelime etmez bu karaktersizler.
 
Hala ediyorlar ama Türk insanı böyle işte. Hiç bir şeyden memnun olmayan, her şeye kılıf bulan, kini gözünü bürümüş, haset eden, genelini vasat insanların oluşturduğu cahil bir topluluk. Bahsi geçen milyonlarca para. Kim çıkıp 10 milyon bağışlar ? Şurda 10 tl borç istesen kıyameti koparacak insan müsvetteleri 10 milyon bağışlayana dahi laf edebiliyor. Ama haklılar Terim az ağlatmadı bunları senelerce gözleri önünde sayısız kupa ve şampiyonluk aldı. Terim Allah bir dese bunlar iki der, öyle ahmak sürüsü bunlar.
 
Benim bildigim yaklasik 22 milyon tl cocuk esirgeme kurumuna bagisladi. Cidden bunu bile elestiren varmiymis. Hayatlarinda hic cocuk esirgeme kurumuna 100 tl bile bagislama ama Fatih Terim nefreti yuzunden sunu dahi elestirenlere ne desek bos.

Keske imkan olsa da cocuk esirgeme kurumu, losev vs gibi kurumlara hep bagista bulunabilsek.
 
Terim'e tazminat için tüyü bitmemiş yetim parası diyenler şimdi de reklam yapmasın diyor. Böyle karaktersiz dolu işte ortalık. Terim çok sık bağış ve yardım yapan bir insan. Hangisinden haberiniz oldu şimdiye kadar? Sırf sizin gibi şerefsizleri yerin dibine sokmak için bu olayı duydunuz emin olun!
 
Milyonlarca lira bağıştan bahsediliyor. Mümkün mü bunun duyulmaması, sızmaması ? Millet kafayı yemiş, ciddiye almaya değecek varlıklar değiller.
 
Dün ceza sınırındaki Marcao'yu oyunda tutmak büyük zeka gerektiriyordu. Helal olsun!

Haftaya kadıköy deplasmanına Semih Kaya ve Ahmet Çalık ikilisiyle çık.
 
Kendi evinde 2-0 öndeyken 1 gol yemenin telafisi olur ancak haftaya Marcao'suz çıkmanın telafisi olamaz. Üstelik Luyindama da sakat. Bu ciddiyetsizliğinin bedelini ağır ödemeyiz umarım. Gerçi Terim yine yırtar, biz üzüldüğümüzle kalırız. Kazanırsak Terim büyük hoca, kaybedersek rezil yönetim!
 

Üst