Fenerbahçe:78 - Galatasaray:71

Erkek Basketbol | Fenerbahçe-Galatasaray Cafe Crown

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı, TBL’nin 15. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma, 14 Ocak Cumartesi günü, saat 16.00’da Abdi İpekçi Arena’da yapılacak. Karşılaşma NTV’den de naklen yayınlanacak.

Bu maçta tüm taraftarlarımızı, 16 takımın mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi'nde 22 puanla, 7. sırada bulunan takımımızı desteklemeye çağrıyoruz.

kaynak: gs.org


Bu maçta tüm taraftarlarımızı, 16 takımın mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi'nde 22 puanla, 7. sırada bulunan takımımızı desteklemeye çağrıyoruz.
Yasak kalktimi? Yoksa bizim yönetimin haberimi yok?
 
" ÖNEMLİ BİLGİ: FENERBAHÇE - GALATASARAY C.CROWN BASKETBOL MAÇINDA KLUPLERİN ALDIĞI KARARA GÖRE TOPLU VEYA MÜNFERİT OLARAK MAÇA GELEN RAKİP TAKIM SEYİRCİSİ (GALATASARAY) SALONA ALINMAYACAK VE SALON DIŞINA ÇIKARILACAKTIR. "

Biletix ekteki bilgiyi maç bileti satın almak isteyenler için önemli bilgi olarak duyurmuş. Bir hafta önce bu duyuru yoktu. Yeni konmuş. Yani ben şimdi maça gitsem GS taraftarı olduğumu nasıl anlayacaklar ben anlamış değilim. Bu arada galiba biraz cahil kalmışım Münferit kelimesi ne diye araştırdım Osmanlıca sözlüğünde yalnız veya tek başına anlamını taşıyor.
 
Çok değil, daha 2.5 sene önce TBF, valilik, emniyet ve iki kulüp anlaşıp play-off serisindeki bütün maçların ikiye bölünmüş tribünler önünde oynanmasına karar vermişlerdi. Üstelik o sene iki takım da maçlarını H. Alagaş ve A. Cömert'te oynuyordu. Yani A.İpekçi ikisinden de uygun bir yer olarak seçilmişti.
Aradan geçen sürede İpekçi'de bir sürü GS-FB maçı oynandı ama tek bir olay çıkmadı. Peki neden şimdi Galatasaray taraftarı o salona alınmıyor ?
Futbolda yasağın olduğu sene oynanmıştı GS-FB playoff serisi. Şimdi ise futbolda bile yasak yok.
Yarın gideceğiz oraya. Belki çıkacağız, belki çıkmayacağız ama çıkmasak bile normal sayımızın çok çok altında kalacağımız kesin. Bu çelişkinin hesabını sorabilecek bir yönetimimiz olsaydı keşke...

Maça gelince Randy'nin savunması Mrsiç'i bitirirse çok kolay bir maç bile olabilir bizim açımızdan. Zengin uzun rotasyonumuzla Kambala'yı durdururuz, DeSean da Stevenson'ı kitler. Tek endişem Fener'in sert savunması karşısında uzun süre bocalamamız.
Yine de kazanacağımızdan şüphem yok.
 
heleki geçen sene ipekçideki maçta 2 takım taraftarları aynı yerden birlikte girmişti tabi fenerbahçenin seyirci açısından bizden daha kalabalıktı ama hatırlayanlar bilir kimse inanamıştı o görüntülere 2 takım taraftarlarıda aynı kapılardna girmişti maça sonuçta bu sene niye böyle bi uygulama var anlamak mümkün değil.


maçada gelirsek Mrsici bence Randy değil Hadley tutar 20 sayıyıda geçirtmez Mrsice tabi erken faul problemine girmesse , pota altındada Kambala yı tutmak lasım Efes maçında Prkacin tek başına dağıtmıştı oraları bu sefer Kambayayı rahat rahat oynatmamak lasım içerde .

bide tek korkum Maliğin Mrsicle şut yarışına girceği eğer girerse yandık o zmn , umarım şans bizle olur yener geçeriz ,allah takımımızın yardımcısı olsun ...
 
millet görün bakın ilk yarı biz bu maça giremiyecez 2 yarı onlar ahmet cömertteki maçtan önce fair play havası estirecekler ve maça girecekler
 
Bu maçın havası başka!

Ligde pazar günü oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisi için geri sayım sürerken her iki takım da galibiyete şartlandı. Ancak taraflar centilmenlik mesajları vermeyi de ihmal etmedi.

Fenerbahçe Şube Direktörü Nedim Karakaş iki takımın da derbi maç için iddialı olduğunu dile getirerek, ''Hedefimiz üst sıralar, galibiyet istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın da bu sezon iddialı bir kadro oluşturduğunu vurgulayan Karakaş, Fenerbahçe olarak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve sakat olan Rasim Başak dışında eksiklerinin bulunmadığını kaydetti.

Nedim Karakaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının takımlarının bu maçı mutlaka kazanmak istediğini anlatarak, ''Derbi müsabakaları hangi branşta olursa olsun, iki büyük takımın taraftarlarının ilgisini çekiyor. Salona gelen tüm seyircilerin sportmenlik içinde davranmalarını diliyorum. Bayram sonu güzel bir müsabaka olsun ve şölen havasın bir maç izleyelim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray Şube Sorumlusu Derya Taşdelenler, yakaladıkları çıkışa devam etmek istediklerini ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin gücünü de biliyoruz. Zevkli bir maç olacak, maça galibiyet için çıkacağız. Takımımızın gücü de buna müsait'' dedi.

Bayram sonrasında güzel ve zevkli maç olması temennisinde bulunan Taşdelenler, ''Problem olmasın, iki takım taraftarları da sakin olsun. Keyifli bir maç olsun diliyorum. Derbi olması nedeniyle bu maçların zevkinin de başka olmasını istiyorum. Bugüne kadar ki maçlarda çeşitli problemler oldu. Yarınki derbide taraftarlardan centilmence davranmalarını bekliyoruz'' diye konuştu.
 
Almeida' Alıntı:
"
Biletix ekteki bilgiyi maç bileti satın almak isteyenler için önemli bilgi olarak duyurmuş. Bir hafta önce bu duyuru yoktu. Yeni konmuş. .

yok uyarı bı haftadan ıtıbaren vardı. gecen c.tesı acıklandı ılk bıletıx de bılet fıyatları. o zamandan berı aynı uyarı war.

ama maca gıremıyecegız dıye bırsey olamaz
 
Arkadaslar salon dolu olmaz,bilet alan gider bizim bencin arkasındaki tribüne oturup izler macı fazla aksiyon yapmadan. Bu kadar basit...
 
heyecan gitgide artıyor valla..eşleşmeler şöyle olur bence:
desean-mrsiç
malik-barış veya hakan
şemso-stevenson
whisby-violette
fatih-kambala

bence malikin maçı olacak..30 sayıyı geçmesini bekliyorum..bide fb alan sav. çok seviyo ve inşallah çokça yaparlar çünkü bizim takımın setleri çok zayıf olduğu için adam adamada zorlanıyoruz. ayrıca randy nin kenardan mutlaka katkı yapması lazım..
haydi aslanlar itlaf edin şu gripli kuşları :D :D
 
duman 1905' Alıntı:
millet görün bakın ilk yarı biz bu maça giremiyecez 2 yarı onlar ahmet cömertteki maçtan önce fair play havası estirecekler ve maça girecekler

maça bir türlü gidilcek ne olup biteceği merak konusuda...
onlar zaten ahmet cömerte gelemiyorlar aaa biz alagaşa gidiyoruz o ayrı :atki
 
alagaş'ta yasaklı maçta 60 kişi cimbombom diye patladığımız maçta da vardım.bugün de kendi payıma orda olacağım.galatasaray sevgisi sınır tanımaz.bir kez daha cimbombom sesleriyle yıkalım ortalığı :atki
 
İlk kez bir GALATASARAY-fb maçı öncesi heyecan duyuyorum cünkü uzun süre sonra ilk kez iki takım eşit kuvvette takımımız destegi sonuna bkadar hak ediyor. Eğer istanbulda oslaydım bu maça giderdim.İzlemek bile büyük heycan tüm aslanlra basarılar.
Kambala ve violette yi tutarsak maç bizim bence.Mrsic eskisi gibi degil.Stevenconuda hadley cok rahat savunur tek sorun pivotta vishby ve fatihe cok büyük iş düşüyo.fatih yapamadığı patlamayı bence bu maçta ypıcak gibi geliyor.
Bunu söylemedende gecemiceim.Avrupa sampiyonası elemelerinde 6 da 6 ypmıtık yanlıs hatırlamıosam.fatih az süre alıodu ama tüm seyirciyi costuruodu nerde o fatih nerde bu fatih bence fatih solakta bu potansiyel var ama maç tecrübesi yok umarım bu maçta patlarr :roll:
 
Kambalayı tutarsak mac bızım.Halıl pota altını fatıh whısby ıkılısıyle kaparsa sorun olmaz. Ama halıl bu .....
 
yok ya ben halil hocayı beeniorm tek sorunu kadroyu tam kullanamaması bu takım tek basına buralara gelmedi
 
mustafags' Alıntı:
yok ya ben halil hocayı beeniorm tek sorunu kadroyu tam kullanamaması bu takım tek basına buralara gelmedi

evet tek başına gelmedi,tek başına olsaydı geçen sene playout oynamazdı bu takım...neyse uzatmayalım bunu..maça tam 1,5 saat kaldı :atki
 
amaa gecen seneki takımıda düşünelim demekki iyi takım kurulunca yapıo adam tkım kötü oynuo diyebilecek var mı bana?
 
Daha konsantre olmamız lazım... Saçma sapan top kayıplarını yapmasak şimdi durum farklı olurdu...Ayrıca Malik in skor olarak katkısı lazım yoksa işimiz zor... Hakemler konusunda henüz bir şey demiyorum... Fatih e çalınan fauller vs... Bi de son pozisyonda Malike faul yok mu?
 

Üst