...
Dünkü maç hakkında konuşurken 2 hoca üzerinde uzun uzun durmak lazım...
Bir tanesi rakipin en iyi oyuncusu olan maliği kitleyince otomatik olarak gsyi kitleyeceğini düşünen ve genç savaşcı hakanı çok çok iyi motive edip sahaya süren aydın örs...
Diğeri en büyük silahının türkiyenin en iyi savunma hocası tarafından durdurulabileceği ihtimalinden bi haber sahaya çıkan halil hoca..
Maçtan önce aydın hocayı dinliyorum diyorki bu maçta en belirleyici şey bizim fast-breaklerimiz...Adam akıllı vesselam neden mi? bizde bir hastalık var başta bunu gsye hasta olan dünde deliler gibi oynayan burak olmak üzere şemso yapıyor.(ama şemso dün maçın bence yıldızıydı ne mrsci ne maliği)...Biz bu 3lük hastalığından cok net söylüyorum antronorumuz halil üner olduğu sürece takımın herhangi bir hucum seti olmadığı sürece, 4 tane uzun rotasyonunu kullanamadığımız sürece kurtulamıycaz...Dünkü maç veya sıradan 20-25 sayıyla kazandığımız bir maçı basketbol tekniği az bir insan seyretse der ki yahu bu takım neden böyle durmadan 3lük sallıyor neden organize olamıyor...
Dünkü maçta mrsic-malik eşleşmesinde gördümkü malik mrsici ezer gecer mrsic felan hikaye...Maliğin aklımda kalan tek bir hareketi var dün oda farkı üçe indirdiği an ama bir baktım adam 16 sayı atmış, bu kadar isabetsiz oynadığı takım için elinden geleni yapan ve mrsic gibi hep alt düzey takımlarda oynanamış israil gibi bir ligde sayı kralı olmuş bir adamı bütün hucum setini mrsic üzerinden oynayan (ve ne hikmetse bunu bizim antronorumuz görmüyor) fenerbahçede mrsicin 25 sayı atması normal...Maliğe dün hep 2li hatta 3lü savunma oldu ...mrsic ise bom boş üçlükleri attı antronorumuz sayesinde...
Randy livingstonu bir türlü çözemedim bu adamın süper kumaşı olduğu kesin top eline yakışıyor,fakat potadan anormal korkuyor hiç drive etmiyor boş buldummu atmıyor bir korkaklığı var ama kesin bir şey var ki bu adamın aşısı tutmadı bize artık 2. yarı üzerine ısar edilip devam edilmesinde gsye bir yarar gelmez...
Dünkü maçı kaybetmemizde değineceğim 2. husus burak sezgin...Onu gercekten cok seviyorum harbi galatasaraylı fb maçlarında hep içten oynuyor...Dün yaptığı müthiş smacın ardından alınan mola akabinde fenerin tam 4 hucumda 3 üçlük atması bence macı koparan 2. unsurdu...Bu tip maçta hele hele de seyircisiz bir maçta o hareket çok gereksizdi..Hani macın son hareketi olur yaparsın yapmanda normal olur ama orada hiç gereği yoktu büyük kaptan...yakıştıramadım sana...bence o smaçıda macın hareketiydi o da ayrı
Kesin bir şey var halil üner istifa etmedikçe ilk yarı boyunca aldığımız 8 malubiyet ya 2 aşşağı ya 2 yukarı her sezon sürerek devam eder diyeceğim şu bu antronorle takım kendini ne zorluyor ne aşıyor...artık yönetimin uyanması lazım... :atki :atki :atki :atki :atki :atki