Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Zirvesi

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Gelebilecek herkesi organizasyona bekliyoruz arkadaşlar. Maçı beraber yaşayalım, sevinçlerimizi/üzüntülerimizi birleştirelim. Çarşamba nevizade..
 
"Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır" ilkesinden yola çıkalım, olabildiğimiz kadar kalabalık olalım.
 
Sevinsek de üzülsek de hep beraber olmak için. İlk kez bu tarz organizasyonlar katılcak olan arkadaşlar çekinmesinler. Hiç böyle bi çekinmeye filan gerek yok. Daha önce gelenlerde ise yoklama yapacağım gelmeyenin velisi aranacak :p
 
Ya benim kafam karıştı. Bben Bugünkü maç için buluşma olacak sanıyordum. Ama başlık GS-FB erkek maçı başlığı. Şimdi Bugünkü maç için buluşuyor muyuz yoksa buluşmuyor muyuz? İçerikteki tümcelerden bazı kişilerinde Kadın maçını kastettiğini algıladım.
 
Arkadaşlar 3 gün civarı birşey kaldı maça. Gördünüz şeref yoksulları hakemler tarafından katledilmelerimizi ve de ölümüne oynayan kızlarımızı. Gelin bu direnci o gün beraber gösterelim . Herkese ,herşeye inat
 
Bu maçta hep birlikte güzel bir organizasyon yapmalıyız diye düşünüyorum. Bayan takımımızın çektiklerinden sonra televizyon başından da olsa birliktelik gösterme vakti. İmkanı olan herkesi mutlaka bu maçta görmekten kendim ve birçok insan adına mutluluk duyarım...
 
Birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz organizasyon olacak. Eksiksiz bütün arkadaşlarımızı görmek istiyoruz, gelin hep beraber paylaşalım duygularımızı.
 
tarih: 20 nisan 2011
saat: 20.00
mekan: nevizade vera

hepimiz sahidiz sahnelenen tiyatroya, dalkavuklar tarafindan senaryosu yazilan bir oyunun, kuklalar tarafindan yonetilmesi, artik turk basketbolunun naciz kaderi.

iki onemli aktorden bir tanesinin basindaki, locadan biletsiz seyirci, digeri ise tum organizasyonun basinda, akil bir sempatizanin agzina bunlar yakismasa da, rezalet tum gercekligiyle ortada.

boyle durumlarda, yonetene tepki mekanizmasi koyabilecek yegane guc de, galatasaray kamuoyu, oyle bir sey olduguna pek inanilmasa da. zira varligini boyle rahat idame ettiren bir hegemonyanin kendini guvende hissetmesinin belirleyici unsuru da bu.

bir tanesi gitti, bahane degil de cozum uretmeyi dustur edinmis bir yurek olsa da nacizane, sergilenen oyunlarin en usturuplu degerlendirmesi; skandal. fakat bir hedef daha var.

daha once baska organizasyonlar icin de bir araya gelen gsbasket ve galatasaraysozluk bu sefer daha fazlasini arzu etmekte. yukselsin diye sesimiz taa arsa kadar, hem kizlarimizin yaninda oldugumuzu hissettirebilelim, ama daha da onemlisi erkeklerimizin hakkini bu sekilde yedirmeyecegimizin mesajini vermek niyetiyle, carsamba gunu beraberiz nevizadede.

birlikten guc dogar umidiyle,
takimin icinden de davetlilerle,
hep beraber,
basimizi egmeden, ona cikan tum yollara dogru,
galatasaray! diyebilmek icin;
bekleriz..
 
Vize'den çıkıp geliceğim artık kaçıncı dakikasına yetişirsem. Vizenin iyi geçme ihtimali bulunmadığına göre , ordan gayet mutlu bir şekilde dönüceğimden gram şüphem yok.
 
tum haksızlıklara,hırsızlıklara,karsımıza orulen beton duvarlara ragmen,yıkıp gecmek adına,yuregmızde ne varsa koymaya hazırız.
Nacizhane elımızden gelen bu seferlık bu olsun.Bız ruhlarımızı koymak ıcın gelıyoruz.
 

Üst