Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Zirvesi

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Ben de gelmek istiyorum bakalım büyük ihtimalle de gelebilirim. Daha önce böyle bir orginasyona da gelmedim böyle GSbasket bünyesinde ama bir yerden başlamak lazım sanırım.
 
Arkadaşlar ben böyle afili yazılar yazamıyorum ama o gün herkesin gelmesi benim için çok öenmli azcık hatırım varsa o gün birlik olmaya kardeşliğimizi dostluğumuzu ve taraftarlığımızı pekiştirmeye oraya gelin lütfen.
 
Arkadaşlar ben böyle afili yazılar yazamıyorum ama o gün herkesin gelmesi benim için çok öenmli azcık hatırım varsa o gün birlik olmaya kardeşliğimizi dostluğumuzu ve taraftarlığımızı pekiştirmeye oraya gelin lütfen.

Şamil Abi, söyle ben ne yapayım; işten 6 da çıkacağım ve ertesi gün saat 08:30 da vizem var. Tekirdağa gidip sınava girmem lazım.. Bir akıl ver bana reis.. :D
Yoksa ZARARIM ve kaybım büyük olacak.. Kaç gündür bu mevzuyu düşünüyorum..
 
Bir patlama noktası vardır ya,artık yeter dersin..Son fener bayan maçları bence artık patlama noktası..Evet kadromuz efes ve fenere göre iyi değil,evet hakemler aleyhimize..Ama unutmayalım 2005-2006 futbol sezonu güçlü kadromuz yoktu,hakemler aleyhimize çalışıyordu..Ama inandık şampiyonluğa takım inandı,taraftar inandı,hoca inandı..Ben aynı inancı bu sene basket takımında görüyorum ve bizde gerekli desteği verirsek neden olmasın..Bu maç ve bu zirve hem şampiyonluğun hemde birlikteliğin,inancın bir adımı olur ve zaferlere uzanırız...
 
Geç de olsa katılırım.Bensiz bölümde öndeysek maçı İstiklal'de yürüyerek tamamlarım,kutlama kısmına iştirak ederim.:)
 
aramizda gsbasket'te yazmayi haketmeyen insanlar var,
aramizda galatasaray uzerine konusmayi bile haketmeyen insanlar var.
ben miyim bunun karar verici mercii, evet benim, o kudrete sahibim.
o kudreti de emek yaratiyor ama, bu kesmekesin arasinda herseyi biraktim,
su armaya bir hayrimiz dokunsun diye cirpinip duruyorum, akil sagligimi tehlikeye atarcasina.

biraktim zaten ozel hayati falan, okul ve is disindaki tum hayati galatasaraya endeksledik,
hatta surekli calarak diger unsurlardan, niye cunku soz soyleme sirasi bize geldiginde,
konusurken utanmayalim diye, sadece konusur bu adam demesinler diye.

ulan herseyi gectim, su onur yavuzun binde biri kadar faydaniz dokunsun,
galatasaraya, gsbaskete be, evet ankaradaki onur yavuz.
benden bu kadar, seneye yine hakkimizi yediler aglama senliklerinde bulusmak dilegiyle,
eyvallah..
 
Tugay final vize sınav bu tarz şeyler her şeyden önemlidir zaten bunlardan başka bahaneyi ben hiç bir şekilde kabul etmiyorum, o gün orada olmayanlara tek tek soracağım neden aramızda olmadığını tatmin edici bi mazereti olmayana çok ciddi güceneceğim haberiniz olsun.
 
haftaiçi olması, geç saatte olması bütün bunlar sıkıntı yaratabilir, ama perşembe günü ya da yıllar sonra ben neden orda değildim sorusuna verebilecek bir cevabınız olmazsa çok pişman olmanızı istemem.

sıradan bir maç izleme zirvesi değil bu. sadece fenere küfredip, galibiyet kutlayacağımız, ya da mağlubiyetle kederleneceğimiz bir akşam değil. genciyle, yaşlısıyla herkesin toplanacağı, galatasaray'a dair bazı sözlerin yeniden söyleneceği, kadın basket takımının peşinde benchin arkasında tanışanların, erkek basket takımının peşindeyken birbirlerine el vereceği bir gün olacak.

mesele sadece beraber maç seyretmek değil. önemli olan, zirvenin amacı "beraber maç izlemek".

ulan bir 10 kişi daha olsa da sesimizi duyurabilseydik demedin mi hiç?
maçın en gergin anlarında,uyutan tezahüratlara tepki göstermedin mi?
sinema peşinde diye bağıranları ıslıklayıp, arda'ya sahip çıkmak istemedin mi
hagi ye küfredilirken, i love you hagi diye bağırıp sesini duydurmaya çalışmadın mı?

ben bütün bunları yaşadım. yaşadıysan gel, yaşamadıysan yine gel.neolursan ol gel işte.
 
Gelmeyenler çok pişman olacak, bu güzel insanlar ile duygularını paylaşmamak çok koyacak insanlara. Umurumda değil galibiyet/mağlubiyet, omuz omuza vermekten keyif duyduğum insanlar ile beraber olacağız, bu her şeyden önemlisi.

başımız dik, alnımız ak..
 
Mekanı bilmeyenler için:
11092j5.jpg

Nevizade'nin hemen girişinde sol köşede.
 
Şamil'in mesajı üzerine bir de Savaş'ın yazısını okuyunca bir an kendimden utandım. Bu kadar şeye rağmen yine gelemiyorum, yine gelemiyorum. Ne söyleseniz hakkınız vardır ancak hem maddi anlamda hem de ders anlamında sıkıntılıyım.

Mazur görün diyeceğim ama ayıbımın farkındayım, söylenenlere boyun eğeceğiz.
 
Eminim, çok şey kaçıracağım... Aranızda olmayı, maç sonunda sevincimi ya da üzüntümü paylaşmayı, Sarayın Sultanları´na, Ceyhun Hoca´ya ve şubede emeği geçenlere canlı canlı teşekkür etmeyi o kadar isterdim ki...

Savaş, güzel sözlerin için teşekkür ederim. Elimden geldiğince takımlarımıza destek vermeye, aranızda olmaya çalışıyorum ama her iki özne de fazlasını hak ediyor.

Not: Annemi sağlık sorunları için doktora götüreceğim. (İçinden geçmiş olsun dileklerini sunanlara teşekkür ederim, başlık amacından uzaklaşmasın.)
 
bakalım yarına kadar iyi hissedersem kendimi gelmeye çalışacağım.şamil abi ve şavaş abi o kadar gaza getirici şekilde yazıyorlarki 40 derece ateşim bile olsa gelirim :)
 
Dün kadın bölümünde, eski bir yazıyı hatırlatmıştım. Eski oyuncumuz Ceylan Emre "Biz para pul istemiyoruz, iki alkış, Cimbombom sesleri yorgunluğumuzu alsın yeter" diyordu. Durum şimdi de aynı, kızlarımız için gidip hak ettikleri kupayı hak etmeyenlerin elinden alıp geri getiremeyiz, onlara hak ettikleri şampiyonluk primini de veremeyiz ama hak ettikleri sevgi ortamını sağlayabiliriz. Yarın asıl şampiyonun kim olduğunu, şampiyonluğun aslında ne demek olduğunu göstermek için Vera'da buluşalım.

Tabii daha savaşa devam ettiğimiz bir kulvar var. Erkek aslan da ağımıza düşsün de onu da yiyelim diye bekleyen çakallara karşı artık bir olma, birlik olma zamanı. Nevizade'den haykırsak, duyarlar belki sesimizi.

Bir olalım yarın, Galatasaray için...
 
Sizler gönüllerin şampiyonusunuz demek için, engelsiz aslanlar, dünya şampiyonu! demek için, ve buluşmanın sebebi, erkek takımımıza destek vermek için, yarın hep beraber Vera'da buluşalım. Kötü günde birlik ve beraberliğimizi ne kadar sıkı tuttuğumuzu gösterelim herkese.

En kötü günde daha yüksek sesle Galatasaray değil, her gün bağırırcasına Galatasaray..
 
Benim için tüm şartlar olgunlaştı. Gelebiliyorum yani. Yalnız böyle içimde bir ilk buluşma heyacanı gibi bir şey var. Forumdan kimseyle birebir dialogum falan da yok, haliyle biraz çekiniyorum ben. Fakat şu ortak hisler orada olmam için yeterlidir sanırım.
 

Üst