Önce, bu organizasyon için bütün işi, gücü arasında emeğini harcayan Savaş Karadağ'a teşekkürler. Gerçekten müthiş çalıştı bu organizasyonun daha güzel bir hal alması için, bizzat biliyorum, neticesinde emeğinin karşılığını da aldı dün gece, bir kez daha teşekkürler ve bu adamın değerini bilelim.
Organizasyon çok kötü başladı, aynı Gazanfer ve Şamil abinin dediği gibi. O işin üzüntüsünü hala yaşıyorum ama bilinsin ki, bu üzüntünün karşılığında özrümüz en güzel şekilde verilecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha dün mekana kadar gelen oyuncularımıza binlerce kez teşekkürler, onlar kalbimizin en özel yerinde.
Mekanda bulunduğum ilk dakikadan son dakikaya kadar, anlatılması zor olan bir keyif aldım. Hem takımımızın organizasyona dahil olması, hem daha bu organizasyon için kaç kişi oluruz acaba diye düşünürken sayılamayacak kadar fazla olan kalabalık, zirvenin güzelliğine güzellik kattı. Seimone için verdiğimiz destek, onun da telefon ile zirveye dahil olması, hakemler ve federasyona takım ile güzel dileklerimizi iletmemiz, maç içinde yaptığımız tezahüratlar ve maç bitiminde Savaş abinin başlattığı Nevizade geceleri.. Tek kelime ile mükemmeldi her şey.. Bu organizasyona katılarak bizleri müthiş mutlu eden takımımıza, teknik heyetimize çok teşekkürler, onlar gönüllerin şampiyonları, dün de bunu belirttik.
Kapanış da biz Real Madridliler olarak çok güzel oldu.
Güzel dileklerimizi Barcalı arkadaşlarımıza ilettik
Son olarak, Galatasaraylı olduğuma bir kez daha gurur ve onur duymamı sağlayan bu organizasyonda emeği geçen bütün isimlere teşekkürler. Daha güzel organizasyonlar da olacaktır elbet, buna inancım tam.