Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Zirvesi

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Daha önce de belirttiğim gibi perşembe günü Tekirdağ'da sabah 8:30'da girmem gereken bir vize sınavı olduğu ve Tekirdağ'a son otobüs saat 23:00 ilk otobüs 07:00'de olduğu için katılamayacağım. Bana kırılan,darılan insanlar bilsinler ki şartları zorlamam gerektiğinde zorluyorum ama bu defa hiçbir çözüm üretemedim. Ben ne kadar haklıysam onlar da en az benim kadar haklılar, bunu biliyor ve kendilerinden özür diliyorum..

Sizlere katılıp Saat 23:00'a kadar Otogarda olabilsem..

Bir çıkar yolum yok..
 
Çok büyük uğraşlar verdim ama malesef gelemiyorum ve çok üzülüyorum gelemedğim için. Herkese iyi eğlenceler, umarım çok güzel bir akşam geçirirsiniz.
 
Sabahleyin Aras´a; sırf Işıl´a maç sonunda ödül töreninde verdiği tepki ve sonrasındaki açıklamaları için teşekkür etmek için bile gelmeye değer. Bu düşüncemi kendisine iletirsen çok sevinirim demiştim. Aras daha fazla sevinmemi istemiş...

Maçtan sonra Işıl´a canlı canlı teşekkür etmemi sağladı... Aras, Vera´da sizlerle birlikte olamamanın verdiği burukluğu bir nebze de olsa azalttığın için çok teşekkürler.
 
Müthiş zirveydi...Tek kötü olay Engelsiz Aslanlarla maçı izleyememizdi..Bu zirveyi ayarlayan herkese teşekkürler,unutulmayacak bir gündü...
 
Gelenlerin ayağına sağlık.Organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Engelsiz Aslanlar'a mahçup olundu ama olabildiğince telafisi yapılacaktır onlara.Harika bir geceydi.Telefonda Seimone'a da güzel bir sürpriz yaptık,bunun üstüne gelmezse artık gider biz alır geliriz. :D

Maça gelince... Aslında gelmeye falan gerek yok.Orda bulunmak maçın getirdiği bütün stresi de götürdü.Maç sonunun bütün üzgünlüğü Savaş Abi'nin başlattığı Nevizade Geceleri'nden sonra aktı gitti.

edit : Ezici bir Real Madrid kitlesi de vardı.Çakma katalanların "viva barca" sesleri pek duyulamadı."Biz Real Madridliyiz Ulan" derken cafe falan sallanıyordu. :D
 
Gece çok kötü başladı aslında.

Ricamızı kırmayıp hemen hemen tam kadro mekana gelen Engelsiz Aslanlar'ımızı içeriye alamadık, asansörün olmadığını hesaba katamadık. Ama şimdi dilememiz gereken büyük bir özür var ve Engelsiz Aslanlar'ımızın bir sonraki maçında elimizden geldiğince kendimizi affettirmeye çalışacağız umarım. Tekrar özür diliyorum onlardan kendi adıma.

Maçta yaşadığımız heyecan, televizyon başından faul itirazlarımız, Vera'dan yükselen tezahüratlar, Seimone'un geceye telefonla katılması, maç sonu fotoğraf çekimi merasiminde oyuncularımıza linç girişimi, Mihriban Oğuz'un sürpriz konuk olarak gelmesi, maç sonu 1 devre de olsa kalabildiğim Real Madrid-Barcelona maçı...

Unutulmayacak bir gündü ki, bu günden aklımızda kalan son topta kaçırdığımız galibiyet değil, takım ile bizlerin bu kadar içli dışlı, samimi olabilmesi olacak. Bu arada Vera'da yaklaşık 100 kişi o sinerjiyi yaratmasaydık, maçı son topa getiremezdik gibime geliyor, o yüzden tekrarlamak lazım bunu :)

Bu organizasyonda emeği geçen, daha iyi olması için çaba sarfeden, böyle bir şeyi akıl eden ve bugün orada bulunan herkese de çok teşekkürler...

Son olarak da takıma sözümüz var, onu unutmayalım. Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçı'nda bugünkü ekip olarak fire vermiyoruz, intikamımızı salonun 4'te 3'ünü sarı-kırmızı yaparak alıyoruz.

Çok güzel bir takımımız var bizim hakikaten :)
 
Onur Abi rica ederim. Kızlara teşekkür ederiz, Engelsiz Aslanlar'dan özür dileriz. Sesimiz Amerika'dan duyulmuş diyorlar, doğrudur :)

O değil de, afiş, resim falan ne varsa orada bırakmak zorunda kaldık Vera'nın mimarisi bozulmasın diye, fotoğraf çeken vardır umarım :)
 
Gelen herkese teşekkür ediyorum, benim içinde çok kötü başladı Bizi kırmayıp gelen tekerlekli sandalye takımımızı ağırlayamamış olmanın verdiği burukluk uzun zaman geçmez bende. Bu olayda tek sorumlu benim bütün hatada benim üstüme alıyorum ama salonda da söylediğimiz söz verdiğimiz gibi telafisini hep beraber yapacağız 15 mayısataki iç saha maçımızda ciddi bir kalabalık olarak oraya gidip elimizden geldiğince özür dileyeceğiz.

Işıl zaten hepimizin onu nasıl sevdiğini biliyorda bunu bizzat yüzüne söyleme fırsatımız oldu kupa törenindeki bizi müthiş gururlandıran davranışları bizim gönlümüzdeki yerini zaten iyice sağlamlaştırdı. Işıl'a öncelikle teşekkür ediyorum 100 kişi ile fotoğraf çektirdi tek tek sonunda ben dayanamadım yeter arkadaş rahat bırakın kızı diye ama Işıl aynı içten gülümsemesi ile kimseyi kırmadı büyüksün Kaptan seni çok seviyoruz.

Gülşah o kadar efendi o kadar düzgün o kadar tatlı bir insan ki umarım bizle uzun zaman beraber olacaktır aynı şekilde Bahar'da kimseyi kırmadılar onlarda.

Müge abla Hakan abi Zerrin Emre herkes ya herkes çok mütevazi çok içtendi biz bize maç izledik işte gelen herkese teşekkürü borç bilirim. Mihriban ablayada bizi kırmayıp davetimize icabet ettiği için teşekkür ettik ama birde buraya yazmaktan zarar gelmez teşekkürler Mihriban abla.

Gururumuzsunuz Sarayın Sultanları

Şampiyonluk, bir tenekeyi mi kazanmaktır?
Emeklerinizin çalınması, yenilmek midir?
Siz gönülleri kazandınız...
Emeklerinizi çalanlar sevgimizi de çalamaz ya!
Her şey için teşekkürler
 
dun, takim haricinde 100 kisinin uzerindeydik, sanirim fena bir rakam degil, bir salonu hazirlamisken, iki salonda da oturacak yer kalmamisti.
baslangica dair yasanan olumsuzlugun sorumlulugunu samil ile paylasmaliyim, fakat bu durumu affettirmek de boynumun borcu.
gunun geri kalani ise, tarif edilebilir bir durum degil, galatasaraya dair kisisel tarihimin en ozellerinden..
emegi gecenlere, ama en cok arca, samil dost ve arasa tesekkuru bir borc bilirim. gerci bu arkadaslar daha cok el classico izlemeye gelmis gibi davranmissalar da emege saygi..
 
dun, takim haricinde 100 kisinin uzerindeydik, sanirim fena bir rakam degil, bir salonu hazirlamisken, iki salonda da oturacak yer kalmamisti.
baslangica dair yasanan olumsuzlugun sorumlulugunu samil ile paylasmaliyim, fakat bu durumu affettirmek de boynumun borcu.
gunun geri kalani ise, tarif edilebilir bir durum degil, galatasaraya dair kisisel tarihimin en ozellerinden..
emegi gecenlere, ama en cok arca, samil dost ve arasa tesekkuru bir borc bilirim. gerci bu arkadaslar daha cok el classico izlemeye gelmis gibi davranmissalar da emege saygi..

savaş abi engelsiz aslanların ilk maçına gitmek boynumuzun borcu olsun o zaman
 
Güzel bir akşam oldu. Fener galibiyeti de görseydik çok daha güzel olacaktı. Bizi kırmayıp gelen Menejerlerimiz Müge ve Özge'ye, hocalarımız Hakan ve Emre'ye, oyuncularımız Işıl, Gülşah, Bahar, Melek'e, masözümüz Zerrin'e ve Mihriban Oğuz'a teşekkür ederim.

Onlar gerçekten çok mahcup ve üzülüyorlar, ama dün akşam oraya gelen herkes şunu çok iyi anladı ki şampiyonluk sadece bir teneke parçasından çok daha fazlasıdır. "Siz gönüllerin şampiyonusunuz" klişesini dün orada olan herkes yürekten yaşadı ve bunu hissetti. Gurur duyuyoruz sizlerle..
 
Arkadaşlar Türkiye Ligi Final Serisi ne zaman olacak bilginiz var mı acaba ya da öğrenebileceğim bir link biliyor musunuz ?

Bu ayrılık tak etti canıma burada okuyup okuyup iç geçirme kısmındansa finale çıkacğaımıza kesin gözüyle bakıp ona göre oraya gelmek için şimdiden girişimlere başlayacam da
 
Evet güzel bi akşamdı ...
Menejerlerimiz Müge ve Özge'ye, hocalarımız Hakan ve Emre'ye, oyuncularımız Işıl, Gülşah, Bahar, Melek'e, masözümüz Zerrin'e , Mihriban Oğuz'a, gelen tüm takımdaşlarıma veeee bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :)
 
Önce, bu organizasyon için bütün işi, gücü arasında emeğini harcayan Savaş Karadağ'a teşekkürler. Gerçekten müthiş çalıştı bu organizasyonun daha güzel bir hal alması için, bizzat biliyorum, neticesinde emeğinin karşılığını da aldı dün gece, bir kez daha teşekkürler ve bu adamın değerini bilelim.

Organizasyon çok kötü başladı, aynı Gazanfer ve Şamil abinin dediği gibi. O işin üzüntüsünü hala yaşıyorum ama bilinsin ki, bu üzüntünün karşılığında özrümüz en güzel şekilde verilecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha dün mekana kadar gelen oyuncularımıza binlerce kez teşekkürler, onlar kalbimizin en özel yerinde.

Mekanda bulunduğum ilk dakikadan son dakikaya kadar, anlatılması zor olan bir keyif aldım. Hem takımımızın organizasyona dahil olması, hem daha bu organizasyon için kaç kişi oluruz acaba diye düşünürken sayılamayacak kadar fazla olan kalabalık, zirvenin güzelliğine güzellik kattı. Seimone için verdiğimiz destek, onun da telefon ile zirveye dahil olması, hakemler ve federasyona takım ile güzel dileklerimizi iletmemiz, maç içinde yaptığımız tezahüratlar ve maç bitiminde Savaş abinin başlattığı Nevizade geceleri.. Tek kelime ile mükemmeldi her şey.. Bu organizasyona katılarak bizleri müthiş mutlu eden takımımıza, teknik heyetimize çok teşekkürler, onlar gönüllerin şampiyonları, dün de bunu belirttik.

Kapanış da biz Real Madridliler olarak çok güzel oldu. :) Güzel dileklerimizi Barcalı arkadaşlarımıza ilettik :)

Son olarak, Galatasaraylı olduğuma bir kez daha gurur ve onur duymamı sağlayan bu organizasyonda emeği geçen bütün isimlere teşekkürler. Daha güzel organizasyonlar da olacaktır elbet, buna inancım tam.
 
Şampiyonluk, bir tenekeyi mi kazanmaktır?
Emeklerinizin çalınması, yenilmek midir?
Siz gönülleri kazandınız...
Emeklerinizi çalanlar sevgimizi de çalamaz ya!
 

Üst